"Не ј леп него упоран"

To sve zavsi od toga šta se hoće sa tom osobom i koliki je ulog.

Ako se hoće samo sex i zna već da ne želi ništa ozbiljno sa tom osobom, onda se vodi računa da li je skroz nepoznata ili neka prijateljica. Ako je nepoznata, preko neta ili ovde foruma treba pucati otvoreno. ako je prijateljica koja se poznaje može se zakomplikovati, i tu treba videti želi li ta osoba neobavezan sex i da li je spremna na rizike.

Ukoliko se želi ozbiljno sa nekim, da se proba veza, da deluje da je osoba baš na mestu i u takvoj poziciji da je sa njom moguća veza, ja bih tu pucala skroz otvoreno, bez obzira da li je prijateljica ili polu-poznata osoba. Jer se tako ozbiljnom namerom niko ne može povrediti.. Naravno neće se odmah reći ozb namera, ali nije u pitanju igra. To je zaista lepa stvar i vredi ulagati dugoročno. Možda bih čak i pitala, dobro nisi zainteresovana, da li ima smisla još da pokušavam.. i ispratiti šta će neko da odgovori. Ako se premišlja, ostaviće otvoren prostor. Ali treba otvoreno pokazati namere, jer žene to vole da vide čak i ako odbiju, to im ostavlja lep utisak da ih neko zaista želi. Možda samo treba neko vreme.
А ви сте лејди дапаче баш широкијех схватања ? Лагана модернизација брапоо

Речима Вука Караџића "Боље сексати много и често него сексати ретко, повремено никад, којекуде"

А ви сте лејди дапаче баш широкијех схватања ? Лагана модернизација брапоо

Речима Вука Караџића "Боље сексати много и често него сексати ретко, повремено никад, којекуде"

Druze pises cirilicom i citiras vuka karadzica - ili imas 100 godina ili ne seksas nikako

To jedino može biti možda kod žena koje su jako željne pažnje, sad se setih jednog primerka ;).... pa ono nije da joj se sviđa, ali toliko obigrava oko nje, toliko je obasipa pažnjom da ona pristaje, željna da dobije još više i više...

Jedino što se posle obično dešava da je taj namagarči, pa nakon što dobije šta hoće više ni ne obraća pažnju, a ona ostaje sa sećanjem kako se "dala" nekom mamlazu koji joj se uopšte i ne sviđa, i koji je posle otišao bestraga ;)..
tužna sudbina :)
svako iskustvo, pa i ono negativno, ima svoju vrednost u nasem zivotu. Ne treba se nikada kajati.

Гледао сам ових дана неки рилс где у филму Кевин Спејси предаје ђацима нешто

и зада им задатак.

Имају троја врата. Врата А, врата Б и врата В. Иза једних је милион долара, а иза преосталих врата су гуске.

Ђак одабира врата А, рачунајући да има 33 % шанси за успех. Кевин (кобајаги) отврата врата В, иза којих је гуска.

Ђак има право, у другом кругу, да остане при одлуци да отвори врата А, или да промени одлуку и отвори врата Б.

Он одлучује да промени олуку и отвори врата Б.

На први поглед, кад су врата В отпала, остаје двоја врата и шансе су 50:50.

Међутим, ђак је објаснио, а Кевин се сложио, да ако одабере врата Б, да има 66 % шанси за добитак.

Нисам баш разумео како, мада сам два или три пута погледао рилс (нико није луд да рилсове гледа више од тога, и то је много).

Да, то је поента. Добро си приметила.

ја сам погрешно разумео.

ја сам разумео, ако имаш три рандом ђевојке на пољани, и прву питаш, а она трећа одбије, да између преостале две, ако прву промениш за другу, да имаш 66 % шанси за успех.

Што је, на први поглед и логично. Трећа је баксуз, па нам ионако не би дала, а друга, пошто смо у првом кругу изабрали прву, а трећа је унапред рекла да неће, друга остаје сама и изопштена, те ипак пристаје, јер, у супротном, остаје сама (трећа је баксуз која је одбила, а прва већ има привилегију да је питана, па може да бира, дакле, питање другој је за њу једина шанса коју има).
Здраво... хвала ти што си поменуо овај задатак, с којим сам се већ сусре(та)о у прошлости...

Познатији је као "Monty Hall problem"... и многи људи су га објаснили на овај или онај начин...

Ипак, мислим да се не може применити на повећавање вероватноће за сексом с девојкама...

Тактика би била примењива једино кад би знао да ће једна од девојака сигурно имати секс...

Здраво... хвала ти што си поменуо овај задатак, с којим сам се већ сусре(та)о у прошлости...

Познатији је као "Monty Hall problem"... и многи људи су га објаснили на овај или онај начин...

Ипак, мислим да се не може применити на повећавање вероватноће за сексом с девојкама...

Тактика би била примењива једино кад би знао да ће једна од девојака сигурно имати секс...
Dobro, kad si vec tu, objasni nam, kako promenom odluke se sansa za resenjem povecava na 66%.

Dobro, kad si vec tu, objasni nam, kako promenom odluke se sansa za resenjem povecava na 66%.

https://betterexplained.com/articles/understanding-the-monty-hall-problem/

Кад изабереш једна врата од три, шанса да си погодио су 1/3, а шанса да је награда иза једних од преосталих двоја врата је 2/3 (no matter what).

Исто, добитничко резоновање се може применити и када имаш више од троја врата...

Back