Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 240.027
Ne, djordji, nisi shvatio. Samo kazem da uporan i dosadan nisu sinonimi. Sto ne znaci da su antonimi.![]()
A sta tu ima da se shvati..das ne treba biti uporan..ne das mora biti uporan..uporan ako ne dajes = dosadan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, djordji, nisi shvatio. Samo kazem da uporan i dosadan nisu sinonimi. Sto ne znaci da su antonimi.![]()
hehe, što je nešto izjava te umjetnice dvosmislenaNe yebu lepi, nego dosadni, reče davnih dana jedna moja poznanica iz jedne prigradske beogradske opštine, dobro upućena u narodne mudrosti.
A opet jedan moj kolega nameračio se da opali jedno poznatu beogradsku umetnicu, koja je tim povodom izjavila: "Ma, daću mu piccke, samo da ga skinem s qurca."
Šta vi to tome mislite? El biste dale nekome onako, kao nagradu za trud?
Meni je to ponizavajuce i za zenu i za muskarca... Ako neko kresne ili se kresne samo zato sto je uporan onda izem ti takav sex...
Ja ako necu necu i moze da bude uporan odavnde do vecnosti i nista mu nece vredeti.

Meni je to ponizavajuce i za zenu i za muskarca... Ako neko kresne ili se kresne samo zato sto je uporan onda izem ti takav sex...
Ja ako necu necu i moze da bude uporan odavnde do vecnosti i nista mu nece vredeti.

, mozes da budes uporan koliko god hoces,haha , ta poslovica je izmisljena samo da se tese pojedinci.... inace lepu ribu malo teze ces da odvuces u krevet ako nemas lepe crte lica,gradju, smekersko ponasanje i slif... jer ta lepa upravo to trazi.Ne yebu lepi, nego dosadni, reče davnih dana jedna moja poznanica iz jedne prigradske beogradske opštine, dobro upućena u narodne mudrosti.
A opet jedan moj kolega nameračio se da opali jedno poznatu beogradsku umetnicu, koja je tim povodom izjavila: "Ma, daću mu piccke, samo da ga skinem s qurca."

Ne yebu lepi, nego dosadni, reče davnih dana jedna moja poznanica iz jedne prigradske beogradske opštine, dobro upućena u narodne mudrosti.
Mislim da je prilicno jadno juriti drugu osobu da bi pristala da bude sa tobom.
Odredis granicu svojih pokusaja,i kad se ta crta predje,jednostavno ne dozvolis vise da ti se ta osoba priblizi.
Trebas biti lav u zivotu,pa sta uspes kao muskarac,uspeo si,sta ne uspes,pozelis srecu drugima i cao.

ne ebu lepi nego glupi
Mislim da osoba koja u četiri rečenice upotrebi više od jedne vulgarnosti treba da opali samog sebe rečnikom po glavi.
Sa ovakvim pristupom i vokabularom nije ni čudo što veruje da se sex dobija samo kao nagrada za "trud" (ili ti smaranje i moljakanje).

Ne yebu lepi, nego dosadni, reče davnih dana jedna moja poznanica iz jedne prigradske beogradske opštine, dobro upućena u narodne mudrosti.

A sta ako se reguje pod drugim nickom pa jovo nanovo?![]()

a uzgred..greh je ne dati a imati..
nije u duhu hriscanstva![]()