"Ne dopada mi se koncept"

Ja i dalje cekam odg na pitanje :lol: sta cemo sa situacijom da nije dosla ni ovoj pre 2 god jer nije bilo alkohola? :lol:

Uuuuu jaka stvar, ne mze ona tebe da ucenjuje, jednom u 16 godina ne dodje na rodjendan:lol: nek ponese sebi alkohol pa nek pije.
A ako ona pocne "pa sta ja jedina da pijem....." blablabla znaci a joj i nije toliko stalo do alkohola:mrgreen:
Meni se cini da bi ona nekome da uredjue rdjendan :aha:

Poslednja izmena:
Prošle godine si ceo dan provela sa drugaricama o ovaj želiš da posvetiš momku... celo veče i noć, kako si napisala...:heart: nije to ništa strašno, samo lepo bi bilo da priznaš, umesto da opanjkavaš drugaricu...;)

Vodila sam ih na rucak nisam ceo dan zeno :lol:
Isto u restoran :) I posle nisu isle kod mene, nego kuci :)
A ne krijem ja da hocu uvece da budem sa momkom od 8, 9 do ujutru, nikad to nisam ni krila niti skrivala samo kazem da sam i sama ne bih opet slavila drugacije :)

A što dečko ne ide sa njima na kafu i kolače? :rtfm: ;) -a ne ne, on se čuva kao zmija noge... ;)

A kad smo kod ispoštuj me... cipelićka reče da joj ne pada na pamet da pere čaše posle drugarica... ej bre... teško oprati 5-10 čaša... daj mani me...
Klasično otaljavanje drugarica uz najjeftiniju moguću varijantu, kafa i kolači + stalno pogledivanje na sat da stigne da se sredi za gospodina... + da stan bude deluks, bez čaša koje bi bezdušne drugarice zaprljale... -možda da ih usluži u plastičnim čašama?:think:

A ta drugarica joj je prigovorila... i cipelićka je proglasi alkosom... :mrgreen: -klasika, a devojka verovatno voli da se provede... ;)

Nemaš šta da nam javljaš...
Zapamtili smo, u S. bana i još jedna ulica... sve ććemo obići... dok vas ne nađemo... :mrgreen: budi bez brige... :cool:

Ma da, sto posto... ;):mrgreen:

Možda joj je dečko dobar frajer, pa se plaši da ga joj ne ukradu.
Ili se stidi drugarica.
Ili ne voli da meša vodu i vino.
Pojma nemam.
Meni je logičnije da se tog dana posveti momku a sledeći dan odvede drugarice na kolače, bez presije i gledanja na sat. Bilo bi opuštenije i za nju i za drugarice kojima niko ne bi štopovao vreme potrebno za kafu i jedenje kolača.
Ali to sam ja.
Cipelićka ima drugačiji koncept. Što je ok. Njoj je rođendanac.

Ako ja ne pijem alkohol i ne volim zurke, jel l' bi ona trebala da tako slavi svoj rodjendan na kojem se samo alkohol sluzi?:)

Ja i dalje cekam odg na pitanje :lol: sta cemo sa situacijom da nije dosla ni ovoj pre 2 god jer nije bilo alkohola? :lol:
Dobro cipelka, šta si navalila, svi su čuli... NE PIJEŠ ALKOHOL!!!!!!! Jeste čuli?!!!!
Kako te nije sramota da je ogovaraš i pljuješ a zoveš je na rođendan?!
Cicak odustaj...
Postaces i ti nevina casna sestra pa sta cu ja onda sama ovdje :sad2:

Dobro cipelka, šta si navalila, svi su čuli... NE PIJEŠ ALKOHOL!!!!!!! Jeste čuli?!!!!
Kako te nije sramota da je ogovaraš i pljuješ a zoveš je na rođendan?!

Jel sam jos u uvodnom postu napisala da se stidim?
Cita li neko ovde sta se pise?

E jesu zene cudo :dash:
Ili ti "drugarice" . U cetvrtak mi je rodjendan uzela sam slobodan dan i napravila sebi citav program. U podne idem sa mamom i tetkom na rucak, drugarice mi uglavnom studiraju ili rade do 4 pa sam njih par tj nas 6 planirala da idemo na pice popodne i kolace a decka vodim na kasnu veceru i posle sam celo vece i noc sa njim :per: :lol:
Moja drugarica koja me vec par dana ubedjuje da ih izvedem u grad ne pitajuci se uopste da li imam para i vremena na moje pitanje danas da li joj vise odgovara Bondjorno ili Mama'a biscuit house mi sva uvredjena rece da nece da dodje. :eek:
Ja u shoku.
Mislim znamo se od prvog razreda osnovne skole, dakleM punih 16 godina. Nismo neke vrle prijateljice ali opet imamo stalan kontakt i druzimo se duzi niz godina, letovale smo u srednjoj skoli i posale na prvoj godini faxa zajedno itd znaci neko ko je do sada delovao ok. Kao "ne dopada joj se koncept, ko da imamo 60 god idemo na kolace, ona bi da idemo u grad, to je njoj otaljavanje kad te neko vodi na tortu i kafu jer treba da bude neki alkohol, a i ako idem sa deckom kasnije to znaci da ne mozemo posle da predjemo da pijemo kod mene"
Alkohol ne pijem, ni za kim za rodjendan necu da perem case, ali eto ona se posle sama poziva kod mene. Sada ne znam da li ko dobra domacica sam ti trebala da spomenem i ispostujem je i kazem ok ili da pratim sopstveni program pa ako hoces dodji, ako ne ko te shisha, pozvana si pa kako hoces...
A naravno ko svaka tracara odmah sam se cula sa ovom drugom iz srednje (stidim se:rumenko: ) i ona mi rece da pre 2 god kad je ona isto slavila u kaficu i vodila na picu ,ova nije dosla jer se nije islo kod nje kuci kasnije da "se pije" . :neutral:
Da li da doticnoj pruzim poseban tretman u petak pa je izvedem negde ili...? :dash:
Nisam pametna :confused:

Evo imam dva pitanja za cipelic:)
1. sta je glavni problem dolaska drugarica u stan?
2. Ako drugarica trazi malo duze vreme izlaska, sto ne bi ih odvela na kolace malo ranije a vece sa deckom pomerila za sat kasnije?
I da, zar drugarici nije problem sto ih vodis na kolace "ko babe od 50 godina":think:

Pa eto resenja,zovi je na rucak...:manikir:
Pa ne može, viš da dečka vodi u deluks izlazak... večeru... :mrgreen:
Ne može i jare i pare... :lol:
Možda joj je dečko dobar frajer, pa se plaši da ga joj ne ukradu.
Ili se stidi drugarica.
Ili ne voli da meša vodu i vino.
Pojma nemam.
Meni je logičnije da se tog dana posveti momku a sledeći dan odvede drugarice na kolače, bez presije i gledanja na sat. Bilo bi opuštenije i za nju i za drugarice kojima niko ne bi štopovao vreme potrebno za kafu i jedenje kolača.
Ali to sam ja.
Cipelićka ima drugačiji koncept. Što je ok. Njoj je rođendanac.

Tako bi i ja uradila... tj. tako sam i radila... i svima maksimalno posvećena...

Ovako, već vidim cipelićku i njene drugarice, u 5 su se našle u kafiću-poslastičarnici(ja izvodila drugarice u poslastičarnicu u 7-om osnovne, majke mi :mrgreen:)... sedaju, cipelka pita šta ćete... naručuju kafu, neki sitni kolač... za stolom pored 3 bakutanera pričaju o gužvi na pijaci... posle sat vremena cipelka, počinje da gleda na sat, svakih 1o minuta... drugarice se pogledaju... ustaju... ona ih zadržava, uz lažno, pa sedite, gde žurite... a u sebi ne može da isčeka da stigne kući i počne da se sprema za svog čo'eka... :mrgreen: i tako drugarice odlaze... rastaju se ispred kafića... cipelka sa osmehom od uva do uva jer je uspela da ih podmiri i sad trči kući... a drugarice ogovarajući cipelku, odlučuju da promene kafić, popiju kafu opušteno... pridružuje im se i ona 3 što loče alkohol... i tako... :mrgreen: žurka počinje...

:lol::lol::lol:

Poslednja izmena:
Cipelićka, mislim da je ovde reč o nečemu petom (ispravi me ako grešim). Možda tvoja drugarica ima osećaj da je zapostavljaš zbog momka (što možda nije slučaj ali ona to misli) pa je pobuna protiv načina na koji slaviš rođendan u stvari njen način da ti kaže da je pomalo ljubomorna. Prošle godine, kad si bila solo, nije joj smetao koncept rođendana, zar ne?
I još nešto. Meni lično ne smeta kako i gde moji prijatelji slave rođendan. Dođem, donesem poklon, i budem onoliko koliko želim. Nekad duže, nekad kraće. Ali bi mi smetalo vremensko ograničenje. Ono "slavim rođendan od 4 do 6, pozvana si". Pošto bih imala osećaj da drugarica rođendan otaljava i da me zove tek reda radi. Tipa "dođi, pojedi tu tortu i iš kući, čeka me dečko". To i Čičak pokušava da ti kaže.

Pa ne može, viš da dečka vodi u deluks izlazak... večeru... :mrgreen:
Ne može i jare i pare... :lol:

Tako bi i ja uradila... tj. tako sam i radila... i svima maksimalno posvećena...

Ovako, već vidim cipelićku i njene drugarice, u 5 su se našle u kafiću-poslastičarnici(ja izvodila drugarice u poslastičarnicu u 7-om osnovne, majke mi :mrgreen:)... sedaju, cipelka pita šta ćete... naručuju kafu, neki sitni kolač... za stolom pored 3 bakutanera pričaju o gužvi na pijaci... posle sat vremena cipelka, počinje da gleda na sat, svakih 1o minuta... drugarice se pogledaju... ustaju... ona ih zadržava, uz lažno, pa sedite, gde žurite... a u sebi ne može da isčeka da stigne kući i počne da se sprema za svog čo'eka... :mrgreen: i tako drugarice odlaze... rastaju se ispred kafića... cipelka sa osmehom od uva do uva jer je uspela da ih podmiri i sad trči kući... a drugarice ogovarajući cipelku, odlučuju da promene kafić, popiju kafu opušteno... pridružuje im se i ona 3 što loče alkohol... i tako... :mrgreen: žurka počinje...

:lol::lol::lol:
:zcepanje:

Evo imam dva pitanja za cipelic:)
1. sta je glavni problem dolaska drugarica u stan?
2. Ako drugarica trazi malo duze vreme izlaska, sto ne bi ih odvela na kolace malo ranije a vece sa deckom pomerila za sat kasnije?
I da, zar drugarici nije problem sto ih vodis na kolace "ko babe od 50 godina":think:

Ne zelim da perem case niti da se ebavam sa kupovinom torte.
Prosto ne zelim da provedem dan u kuci, nije moj stil. Ovako mi je najlakse da dobri ljudi iz poslasticarnice naprave sve i operu case mesto mene.
A nigde nisam napisala satnicu..
Nisam jos ni resila u kolko sati :lol:

Cipelićka, mislim da je ovde reč o nečemu petom (ispravi me ako grešim). Možda tvoja drugarica ima osećaj da je zapostavljaš zbog momka (što možda nije slučaj ali ona to misli) pa je pobuna protiv načina na koji slaviš rođendan u stvari njen način da ti kaže da je pomalo ljubomorna. Prošle godine, kad si bila solo, nije joj smetao koncept rođendana, zar ne?
I još nešto. Meni lično ne smeta kako i gde moji prijatelji slave rođendan. Dođem, donesem poklon, i budem onoliko koliko želim. Nekad duže, nekad kraće. Ali bi mi smetalo vremensko ograničenje. Ono "slavim rođendan od 4 do 6, pozvana si". Pošto bih imala osećaj da drugarica rođendan otaljava i da me zove tek reda radi. Tipa "dođi, pojedi tu tortu i iš kući, čeka me dečko". To i Čičak pokušava da ti kaže.

Ok, respect, ali u petak radim imam samo taj jedan dan koji sam i uzela da mi bude slobodan da bih mogla da sve stignem ;)

Ne zelim da perem case niti da se ebavam sa kupovinom torte.
Prosto ne zelim da provedem dan u kuci, nije moj stil. Ovako mi je najlakse da dobri ljudi iz poslasticarnice naprave sve i operu case mesto mene.
A nigde nisam napisala satnicu..
Nisam jos ni resila u kolko sati :lol:

Pa sa mamom si u podne. One rade do 16h. Dok se nađete biće 17h. Dečka planiraš u 20h. A moraš malo ranije doći kući da se središ, dakle računica je prosta: za kolače i kafu maksimum sat i po. I kaži drugaricama da naručuju male kolače ili brzo da jedu.:lol:

Back