"Ne dopada mi se koncept"

Lokacija? Bg? Mora nesto fensi ili?

Meni se ovde svidja....atmosfera romantikus, dobra klopa, cene povoljne....:zaljubljena:

P.s. Ovo nije reklama, vec predlog!!! :rtfm: mojne brisete...:evil:

Da nije fancy, i da je negde po gradu :)
I da moze nesto normalno da se pojede ali da nije rostilj ili kineska..
Znaci internacionalna kuhinja neka bude i rostilj ali da ne bude samo srpska, ja to ne jedem, sta ce on bas me briga :)

ako se vec prica o tome kakva su slavlja kuci a kakva napolju, da budem iskrena volela bih da vidim neke ljude da se otvore za poziv u nekoj poslasticarnici, jer kako prave rodjendan kuci, jos i dobro zarade na razlici koju ostvare poklonima. jedna moja drugarica uvek zove na rodjendan i posluzi nas smokijem, koka kolom i sladoledom kao supstitutom za tortu (i to je iskustvo koje traje godinama), i jos gladan odes kuci jer su kolicine uvek veoma ogranicene. dakle znas da to nije ona vrsta slavlja gde domacin voli da te dobro nahrani. sa druge strane uvek dobije pristojan poklon, al je jednostavno skrta u tom smislu i nece da trosi pare na goste. jasno ko dan, i nema tu previse mudrosti. tako da prilicno suplji argument kuca-poslasticarnica ne drzi vodu,bar iz mog iskustva. a tu je obavezno i decko doticne, kao jedino musko drustvo koje drzi svecu pa ne mozes ni da se ispricas ko covek, da ne kazem zena. da, ona je jedna od tih koja nista ne radi bez jace polovine. to je jedan od onih rodjendana na kojima ne zelis dugo da se zadrzavas, ali opet,ako je neko odlucio da ga tako provede, ne dramis mu jer se tvoja ideja dobre zabave veoma razlikuje od njegovog, ili vec ako neces da dodjes a da ne uvredis domacina smislis neki uverljivi izgovor, bez daljnjeg filozofiranja.

a najpametnije sto sam uradila za rodjendan je da pogasim sve telefone i odem na plazu gde me niko ne zna i ne uznemirava. niti volim da slavim rodjendane, niti volim paznju tog tipa,niti volim iznenadjenja u vidu poklona koje retko ko potrefi da mi se bas svide...sve u svemu, dan je samo nas, pa tako i odluka kako cemo da ga provedemo.

Sto se tice restorana i decka - "Sindjelic" - predlog
Sto se tice drugarice - mnogo izvoljeva (za moj ukus). Verovatno je u fazonu izlazaka, zivi se ludo i brzo, ali se ne slave rodjendani uz kolace i tortu. Ko je jos cuo da se jede totra za rodjendan?! :zcepanje:
Samo se pije zestoko! Pa dobro, ako joj ne odgovara ne mora da dodje. Svoj zivot organizujes kako tebi odgovara a ne drugima. Za rodjendan - prijatelji - se ispostuju u svakom slucaju.

hm, problematike:lol:
taku drugaricu bih simikama u bulju..sto bi reko julijan.
a misim, moj rodjendan, moja stvar..kome se ne svidja, slobodan je da se ne pojvi.
kod mene su ljudi navikli da dodju, pa se pozovu, i kad je ne zovem:)
valjda zato sto ja zbilja volim goste, i to se valjda oseca..i da ih naranim i da se osecaju lepo, i da se ja osecam lepo.
a volim i te ususkane rodjendane, u dvoje. to je lepo..:)

Poslednja izmena:
cipelo za ime megabajta i sitnih dioda katoda i zelenih zica zatvori temu :D
spremaj kolace :lol:

cekamo da otvoris temu kako je decko cestitao rodjendan, da li te je drzao za ruku ili se pravio mačo i koja drugarica vise pije ona iz osnovne ili ona iz srednje :mrgreen:

Back