ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
ja poziv na kolace ne odbijam pa sve i da imam stomacni grip!
Ni ja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja poziv na kolace ne odbijam pa sve i da imam stomacni grip!

A što da ih otalja? Šta fali kafi i kolačima? To što neko ima drugačiju ideju provoda ne znači da ostatak društva treba da se složi sa njim.
Šta bi bilo da je Cipelićka htela da organizuje rođendanac u fazonu "lude noći na Balkanu" i "splavovi su Meka i Medina"? Pa alkohol, ludovanje, bauljanje kući. Misliš da se ne bi našla neka "pametnica" da popuje kako su trebale izaći na kafu i kolače? Svako svoj rođendan slavi kako želi. I na rođendan se ne ide zbog hrane i pića, nego zbog drušva. Ili što kažu junoše "ispoštuj me tebra".

A što dečko ne ide sa njima na kafu i kolače?A što da ih otalja? Šta fali kafi i kolačima? To što neko ima drugačiju ideju provoda ne znači da ostatak društva treba da se složi sa njim.
Šta bi bilo da je Cipelićka htela da organizuje rođendanac u fazonu "lude noći na Balkanu" i "splavovi su Meka i Medina"? Pa alkohol, ludovanje, bauljanje kući. Misliš da se ne bi našla neka "pametnica" da popuje kako su trebale izaći na kafu i kolače? Svako svoj rođendan slavi kako želi. I na rođendan se ne ide zbog hrane i pića, nego zbog drušva. Ili što kažu junoše "ispoštuj me tebra".

-klasika, a devojka verovatno voli da se provede... Nemaš šta da nam javljaš...@ cicak
ja sam totalno suprotni tip,redovno zbog drugarica ispaljujem momka,jer on ne voli kafice, a ja obozavam kafice sa drugaricama
a neko je primetio da slavim rodj ko da imam 60. Pa,alkohol ne pijem, izlasci su mi preko glave ovaj popodnevni koncept mi najvise odgovara. A ona ako zeli neka pije viski u kaficu niko je ne tera da jede kolace
A njen rodjendan se uvek slavi isto-bez torte i klope,kucna zurka uz tone alkohola. Na koje ja idem, iako mi se 'ne dopada koncept'Pa ne zanovetam.
A, svi ste pozvani,javicu vam gde!![]()
budi bez brige... 
Ma da, sto posto...bas me zanima da nema tog frajera kako bi ga proslavila..uz popodnevnu kavu?![]()

E, ako je drustvo dobro, i bez kolaca i kafe rodjendan moze da bude super.

Pa da. Ebe mi se za slatkise. Pivo ne sme da fali.
Slazem se sa zadnjim postom malog cicka. I jos nesto mi nije jasno. Kao nema kintu, a s´druge strane se ide u S. Bana, jer je lenja da opere 5 casa kod kuce.![]()

samo mi jos fali u zivotu da slusam price zahtevnih gostiju.ybt a odakle vama ideja da kritikujete nacin na koji ce neko da proslavi SVOJ rodjendan? ako hoce da vecinu vremena provede sa deckom,odlicno njen decko,njen rodjendan,njen izbor. ako ne pije alkohol ima svo pravo da proslavi rodjenan onako kako bi ga slavila da nema tih drugarica, uz tortu i kafu ili kako god vec....ajde sad kao vi ugadjate svemu i svakome da se ne bi osecali uvredjeni. jeste al za malo. missim...sto volim kad se neko ne slaze,sa jedinim ciljem da bude kontras![]()
i meni rodjendan bez torte nije rodjendan. a svoj ni ne slavim jer mi je srecom krajem jula pa niko nije tusamo mi jos fali u zivotu da slusam price zahtevnih gostiju.
sto se mene tice cipelicka, ako joj ne odgovara neka ne dodje. ako je tebi rodjendan ti imas pravo da biras kako ces ga provesti,a ako neko ne moze da bude uz tebe tih sat vremena ili koliko god vec, jer eto nije njegov koncept dobre zabave, zdravo cao,vidimo se sledecom prilikom....ebote danas svi za nesto zanovetaju![]()

ybt a odakle vama ideja da kritikujete nacin na koji ce neko da proslavi SVOJ rodjendan? ako hoce da vecinu vremena provede sa deckom,odlicno njen decko,njen rodjendan,njen izbor. ako ne pije alkohol ima svo pravo da proslavi rodjenan onako kako bi ga slavila da nema tih drugarica, uz tortu i kafu ili kako god vec....ajde sad kao vi ugadjate svemu i svakome da se ne bi osecali uvredjeni. jeste al za malo. missim...sto volim kad se neko ne slaze,sa jedinim ciljem da bude kontras![]()
i meni rodjendan bez torte nije rodjendan. a svoj ni ne slavim jer mi je srecom krajem jula pa niko nije tusamo mi jos fali u zivotu da slusam price zahtevnih gostiju.
sto se mene tice cipelicka, ako joj ne odgovara neka ne dodje. ako je tebi rodjendan ti imas pravo da biras kako ces ga provesti,a ako neko ne moze da bude uz tebe tih sat vremena ili koliko god vec, jer eto nije njegov koncept dobre zabave, zdravo cao,vidimo se sledecom prilikom....ebote danas svi za nesto zanovetaju![]()

O tome ja pricam, rodjendan je dan slavljenika a ne gostiju, i ako se nekome ne svidja nek se bar lazno nasmesi i ne dodje i tacka.
Cipelic, furaj ono sto si zamislila, ebes "drugaricu"

Apsolutno mi nije cilj da kontriram... već sam prepoznala jednu svoju drugaricu u priči... a od takvih riba mi nije dobro...
Život bi dale za dečka... i kad se pojavi dotični u njenom životu, svi drugi postaju zamenljivi... vrlo lako...
Mene iskreno zabole... nek svak radi kako mu je volja...
Ali priča je tipična klasika...![]()
Što bi se ona lažno nasmejala... podržavaš laž?
Misliš da je bolje da dođe, smeška joj se u lice, i posle je ogovara iza leđa... to je tvoj koncept jel?
I baš lepo od tebe što kažeš ebeš drugaricu... mora da imaš puno prijatelja u životu, sa takvim stavom...![]()
ali preferiram prave.Da ponesem i kuvalo i akumulator...![]()

sta li ce nam akumulator
ja mislim drugacije od tebe,podrzavam svaku svoju drugaricu kojoj je momak ili muz na prvom mestu.moja prijateljstva su pisana u kamenu,znaci izdrzavaju vec decenije,a veze su tako krhke i zaebane i na njima treba raditi da je to sve kao fizicki napor.

A ko kaze da je ona takva, iskreno ne poznajem je sa foruma, ali ako ona hoce vece i noc sa deckom.... sta nas to briga, ona trazi odgovor za drugaricu, iskreno ni meni se ne svidja ludovanje, alkohol do 3 sata sa drugaricama, mislim, bezveze, i jos ujutru ti stane samo mamurluk. Lepse je sa deckom. A kako je rekla da ne pije.... ko moze da joj zameri?

sta li ce nam akumulator
ja mislim drugacije od tebe,podrzavam svaku svoju drugaricu kojoj je momak ili muz na prvom mestu.moja prijateljstva su pisana u kamenu,znaci izdrzavaju vec decenije,a veze su tako krhke i zaebane i na njima treba raditi da je to sve kao fizicki napor.

lavice bre. čitaš li ti uopšte?
niko nije protiv ljubavi i dečka...
ali do juče su drugarice bile sve, a sad odjednom samo i jedino dečko... drugarice se otaljavaju...
ne tera nju niko da pije i luduje do 4 po splavovima... ali ja sam uvek za to da se društvo ispoštuje... koliko je to moguće... ovako će ispasti sisa...![]()
... ovako će ispasti sisa...![]()

Jel treba da registrujem momka na krstu da ti da izjavu licno da nisam taj tip nego suprotno?Što bi se ona lažno nasmejala... podržavaš laž?
Misliš da je bolje da dođe, smeška joj se u lice, i posle je ogovara iza leđa... to je tvoj koncept jel?
I baš lepo od tebe što kažeš ebeš drugaricu... mora da imaš puno prijatelja u životu, sa takvim stavom...![]()

Ja sam dnevni tip potpuno koji voli kafice, a ne vecernji..

Pice cemo da ponesemo. 

Apsolutno mi nije cilj da kontriram... već sam prepoznala jednu svoju drugaricu u priči... a od takvih riba mi nije dobro...
Život bi dale za dečka... i kad se pojavi dotični u njenom životu, svi drugi postaju zamenljivi... vrlo lako...
Mene iskreno zabole... nek svak radi kako mu je volja...
Ali priča je tipična klasika...![]()
Odakle tebi cicak ta ideja majke ti o menilavice bre. čitaš li ti uopšte?
niko nije protiv ljubavi i dečka...
ali do juče su drugarice bile sve, a sad odjednom samo i jedino dečko... drugarice se otaljavaju...
ne tera nju niko da pije i luduje do 4 po splavovima... ali ja sam uvek za to da se društvo ispoštuje... koliko je to moguće... ovako će ispasti sisa...![]()
?
Pa da ti ne trošimo struju...
Ne slažem se... momak/muž ako je na prvom mestu, onda odnos nije ni krhak ni zaeban...
Meni je mm na prvom mestu u životu, i baš zato od njega imam totalno razumevanje i podršku kad želim da svoje drugarice izvedem u grad, dovedem kući, lumpujuem...
Za prijateljstva treba imati osećaj, negovati ih, poštovati, izlaziti u susret... biti uvek tu za prijatelje... jer kad ti bude najteže, opet ćeš pokucati tom istom prijatelju na vrata...![]()
pretvaras mi misao u post..
sto neko pomenu, tapsu je po ramenu a situacija ni S od slicnosti..
samo sto ju je cipelicka napisala da ide njoj u koriste..ja ih pozvala a njoj se ne svidja...