"Ne dopada mi se koncept"

A što da ih otalja? Šta fali kafi i kolačima? To što neko ima drugačiju ideju provoda ne znači da ostatak društva treba da se složi sa njim.
Šta bi bilo da je Cipelićka htela da organizuje rođendanac u fazonu "lude noći na Balkanu" i "splavovi su Meka i Medina"? Pa alkohol, ludovanje, bauljanje kući. Misliš da se ne bi našla neka "pametnica" da popuje kako su trebale izaći na kafu i kolače? Svako svoj rođendan slavi kako želi. I na rođendan se ne ide zbog hrane i pića, nego zbog drušva. Ili što kažu junoše "ispoštuj me tebra".

E, ako je drustvo dobro, i bez kolaca i kafe rodjendan moze da bude super. Samo to neke osobe ne shvataju, misle da je sve u konceptu

A što da ih otalja? Šta fali kafi i kolačima? To što neko ima drugačiju ideju provoda ne znači da ostatak društva treba da se složi sa njim.
Šta bi bilo da je Cipelićka htela da organizuje rođendanac u fazonu "lude noći na Balkanu" i "splavovi su Meka i Medina"? Pa alkohol, ludovanje, bauljanje kući. Misliš da se ne bi našla neka "pametnica" da popuje kako su trebale izaći na kafu i kolače? Svako svoj rođendan slavi kako želi. I na rođendan se ne ide zbog hrane i pića, nego zbog drušva. Ili što kažu junoše "ispoštuj me tebra".
A što dečko ne ide sa njima na kafu i kolače? :rtfm: ;) -a ne ne, on se čuva kao zmija noge... ;)

A kad smo kod ispoštuj me... cipelićka reče da joj ne pada na pamet da pere čaše posle drugarica... ej bre... teško oprati 5-10 čaša... daj mani me...
Klasično otaljavanje drugarica uz najjeftiniju moguću varijantu, kafa i kolači + stalno pogledivanje na sat da stigne da se sredi za gospodina... + da stan bude deluks, bez čaša koje bi bezdušne drugarice zaprljale... -možda da ih usluži u plastičnim čašama?:think:

A ta drugarica joj je prigovorila... i cipelićka je proglasi alkosom... :mrgreen: -klasika, a devojka verovatno voli da se provede... ;)
@ cicak
ja sam totalno suprotni tip,redovno zbog drugarica ispaljujem momka,jer on ne voli kafice, a ja obozavam kafice sa drugaricama:)
a neko je primetio da slavim rodj ko da imam 60. Pa,alkohol ne pijem, izlasci su mi preko glave ovaj popodnevni koncept mi najvise odgovara. A ona ako zeli neka pije viski u kaficu niko je ne tera da jede kolace :malav:
A njen rodjendan se uvek slavi isto-bez torte i klope,kucna zurka uz tone alkohola. Na koje ja idem, iako mi se 'ne dopada koncept' :roll: Pa ne zanovetam.
A, svi ste pozvani,javicu vam gde! :lol:
Nemaš šta da nam javljaš...
Zapamtili smo, u S. bana i još jedna ulica... sve ććemo obići... dok vas ne nađemo... :mrgreen: budi bez brige... :cool:
bas me zanima da nema tog frajera kako bi ga proslavila..uz popodnevnu kavu?:lol:
Ma da, sto posto... ;):mrgreen:

ybt a odakle vama ideja da kritikujete nacin na koji ce neko da proslavi SVOJ rodjendan? ako hoce da vecinu vremena provede sa deckom,odlicno njen decko,njen rodjendan,njen izbor. ako ne pije alkohol ima svo pravo da proslavi rodjenan onako kako bi ga slavila da nema tih drugarica, uz tortu i kafu ili kako god vec....ajde sad kao vi ugadjate svemu i svakome da se ne bi osecali uvredjeni. jeste al za malo. missim...sto volim kad se neko ne slaze,sa jedinim ciljem da bude kontras :neutral:

i meni rodjendan bez torte nije rodjendan. a svoj ni ne slavim jer mi je srecom krajem jula pa niko nije tu :mrgreen: samo mi jos fali u zivotu da slusam price zahtevnih gostiju.

sto se mene tice cipelicka, ako joj ne odgovara neka ne dodje. ako je tebi rodjendan ti imas pravo da biras kako ces ga provesti,a ako neko ne moze da bude uz tebe tih sat vremena ili koliko god vec, jer eto nije njegov koncept dobre zabave, zdravo cao,vidimo se sledecom prilikom....ebote danas svi za nesto zanovetaju :confused:

ybt a odakle vama ideja da kritikujete nacin na koji ce neko da proslavi SVOJ rodjendan? ako hoce da vecinu vremena provede sa deckom,odlicno njen decko,njen rodjendan,njen izbor. ako ne pije alkohol ima svo pravo da proslavi rodjenan onako kako bi ga slavila da nema tih drugarica, uz tortu i kafu ili kako god vec....ajde sad kao vi ugadjate svemu i svakome da se ne bi osecali uvredjeni. jeste al za malo. missim...sto volim kad se neko ne slaze,sa jedinim ciljem da bude kontras :neutral:

i meni rodjendan bez torte nije rodjendan. a svoj ni ne slavim jer mi je srecom krajem jula pa niko nije tu :mrgreen: samo mi jos fali u zivotu da slusam price zahtevnih gostiju.

sto se mene tice cipelicka, ako joj ne odgovara neka ne dodje. ako je tebi rodjendan ti imas pravo da biras kako ces ga provesti,a ako neko ne moze da bude uz tebe tih sat vremena ili koliko god vec, jer eto nije njegov koncept dobre zabave, zdravo cao,vidimo se sledecom prilikom....ebote danas svi za nesto zanovetaju :confused:

Apsolutno mi nije cilj da kontriram... već sam prepoznala jednu svoju drugaricu u priči... a od takvih riba mi nije dobro...:roll:
Život bi dale za dečka... i kad se pojavi dotični u njenom životu, svi drugi postaju zamenljivi... vrlo lako...:neutral:

Mene iskreno zabole... nek svak radi kako mu je volja... ;)

Ali priča je tipična klasika... ;)

:klap:
O tome ja pricam, rodjendan je dan slavljenika a ne gostiju, i ako se nekome ne svidja nek se bar lazno nasmesi i ne dodje i tacka.
Cipelic, furaj ono sto si zamislila, ebes "drugaricu"

:klap:
O tome ja pricam, rodjendan je dan slavljenika a ne gostiju, i ako se nekome ne svidja nek se bar lazno nasmesi i ne dodje i tacka.
Cipelic, furaj ono sto si zamislila, ebes "drugaricu"

Što bi se ona lažno nasmejala... podržavaš laž?
Misliš da je bolje da dođe, smeška joj se u lice, i posle je ogovara iza leđa... to je tvoj koncept jel?:think:

I baš lepo od tebe što kažeš ebeš drugaricu... mora da imaš puno prijatelja u životu, sa takvim stavom...:mrgreen::roll:

Apsolutno mi nije cilj da kontriram... već sam prepoznala jednu svoju drugaricu u priči... a od takvih riba mi nije dobro...:roll:
Život bi dale za dečka... i kad se pojavi dotični u njenom životu, svi drugi postaju zamenljivi... vrlo lako...:neutral:

A ko kaze da je ona takva, iskreno ne poznajem je sa foruma, ali ako ona hoce vece i noc sa deckom.... sta nas to briga, ona trazi odgovor za drugaricu, iskreno ni meni se ne svidja ludovanje, alkohol do 3 sata sa drugaricama, mislim, bezveze, i jos ujutru ti stane samo mamurluk. Lepse je sa deckom. A kako je rekla da ne pije.... ko moze da joj zameri?

Misliš da je bolje da dođe, smeška joj se u lice, i posle je ogovara iza leđa... to je tvoj koncept jel?:think:

I baš lepo od tebe što kažeš ebeš drugaricu... mora da imaš puno prijatelja u životu, sa takvim stavom...:mrgreen::roll:

Ne, ali to je njen rodjendan, ja gledam iz svoje perspektive, a mene bole uvce jel me neko ogovara:mrgreen:
I ne podrzavam laz, nego brate, bolje mi je nego da mi zvoca. Jedna od stvari koje mrzim je zvocanje.
I hvala imam puno prijatelja, kao prijatelje... to svako moe da ima :flert: ali preferiram prave.

Poslednja izmena:
A ko kaze da je ona takva, iskreno ne poznajem je sa foruma, ali ako ona hoce vece i noc sa deckom.... sta nas to briga, ona trazi odgovor za drugaricu, iskreno ni meni se ne svidja ludovanje, alkohol do 3 sata sa drugaricama, mislim, bezveze, i jos ujutru ti stane samo mamurluk. Lepse je sa deckom. A kako je rekla da ne pije.... ko moze da joj zameri?

lavice bre. čitaš li ti uopšte?
niko nije protiv ljubavi i dečka...
ali do juče su drugarice bile sve, a sad odjednom samo i jedino dečko... drugarice se otaljavaju...:neutral:

ne tera nju niko da pije i luduje do 4 po splavovima... ali ja sam uvek za to da se društvo ispoštuje... koliko je to moguće... ovako će ispasti sisa...;)

sta li ce nam akumulator:think:

ja mislim drugacije od tebe,podrzavam svaku svoju drugaricu kojoj je momak ili muz na prvom mestu.moja prijateljstva su pisana u kamenu,znaci izdrzavaju vec decenije,a veze su tako krhke i zaebane i na njima treba raditi da je to sve kao fizicki napor.

Pa da ti ne trošimo struju...:rtfm::mrgreen:

Ne slažem se... momak/muž ako je na prvom mestu, onda odnos nije ni krhak ni zaeban...
Meni je mm na prvom mestu u životu, i baš zato od njega imam totalno razumevanje i podršku kad želim da svoje drugarice izvedem u grad, dovedem kući, lumpujuem...

Za prijateljstva treba imati osećaj, negovati ih, poštovati, izlaziti u susret... biti uvek tu za prijatelje... jer kad ti bude najteže, opet ćeš pokucati tom istom prijatelju na vrata... ;)

ali do juče su drugarice bile sve, a sad odjednom samo i jedino dečko... drugarice se otaljavaju...:neutral:

ne tera nju niko da pije i luduje do 4 po splavovima... ali ja sam uvek za to da se društvo ispoštuje... koliko je to moguće... ovako će ispasti sisa...;)

Sve sto sam napisala je sa dobrom namerom i iz moje perspektive, ja licno volim rodjendan u uzem krugu onih koji su mi vazni, uvek se umorim kad idem na one veelike proslave. A kamoli da ih pravim.

... ovako će ispasti sisa...;)

Kome? Gde? Mogu ja da vidim? :mrgreen:

Ne volim svoje rodjendane, niti da ih nesto posebno proslavljam. Lepo je to sto se skupi drustvo, zena obavezno napravi neku perverziju od torte (iako ja slabo jedem slatko), ja spremim meze (sunka, sirevi, paradajz sa mocarelom itd.), pice naravno, i najlepse mi je u toj kucnoj varijanti. Sam biram drustvo, sam biram muziku, sam biram klopu.

Kad se zavrsi, stan uglavnom lici na bojno polje, jer uvek budu pored mojih i drugi klinci tu. Ali par puta godisnje se mora i to (kod nas min. cetiri puta). Nista strasno.

Poslednja izmena:
Meh, nem' pojma..
Sve je to stvar ukusa.
Ako ti nisi tip koji voli da izlazi i pije i divlja i sve, ne vidim zašto bi to ikom smetalo.
Neka ćopne kolačić i kaficu, a posle nek' radi šta joj je volja..

Smorilo me je već to nametanje volja i želja i prohteva..
Kad bi njoj ugodila i kad bi i ostale počele da iznose svoje predloge - gde bi bio kraj organizaciji..
Najposle, nisi ih pitala za njihove želje, pa da si sada nju ispalila - nego si iznela opciju koja tebi najviše odgovara.
I to treba poštovati.

Jel treba da registrujem momka na krstu da ti da izjavu licno da nisam taj tip nego suprotno?:lol:
A da nemam momka, i kad ga nisam imala isto sam ga slavila samo kad sam bila student nisam imala kesha da izvedem u poslasticarnicu nego sam zvala kuci na tortu i kafu ;)
Jer ko sto rekoh alkohol ne pijem :lol:
Sto je toliko tesko da se postuje tudj izbor pitam se?
Sto je toliko neverovatno da neko ne zeli da za rodjendan izadje i pravi terevenku ili kuci?
Pa ne bi mi pamet palo i da sam solo da kao ceo dan sedim kuci a tek onda uvece izvedem drugarice :lol: Ja sam dnevni tip potpuno koji voli kafice, a ne vecernji..
U 11 vec spavam iako mi je rodjendan ;)
A ono sto si napomenula da mi je tesko da operem 5 casa. NIJE MI TESKO NEGO NECU!!! :lol:
Sto je to isto tesko razumeti?
Ako rodjena majka kojoj je moj rodjendan praznik veci nego sve u zivotu shvata da ne mogu ceo dan biti sa njom nego samo idemo na rucak jer opet shvata da ne zelim da sedim u stanu i docekujem goste i ne pokusava da ni nametne svoju pricu gde bi ona sedela ceo dan kuci i mesila , nego prihvata moju sto je drugim ljudima to tesko?

Jao, sto volEm zurke za rodjos! :zskace:

Daj, Cipelice, napravi sendvice, ono - majonez, ocajna i krastavcici, pa da dodjemo. :super: Pice cemo da ponesemo. :ok:
Pa da ugasimo svetlo, slusamo ploce i igramo masne fote. :klap:
:mrgreen:

@Tema:
Ebt, valjda je osnovni carsijski red da se ispostuje domacica. :rtfm:
Ako ona kaze Hajat-Hajat. A ako vise voli "Domovinu"- onda u "Domovinu". :lol:

Ebt, sto godina nisam tuda pros'o. Zna li neko, je l' postoji jos uvek ova kafana? :zaljubljena:

pretvaras mi misao u post..
sto neko pomenu, tapsu je po ramenu a situacija ni S od slicnosti..
samo sto ju je cipelicka napisala da ide njoj u koriste..ja ih pozvala a njoj se ne svidja...

Odakle tebi cicak ta ideja majke ti o meni :lol:?
Molila bih te da mi ne skreces pricu u pogresno smeru. Hvala :hvala:

Pa da ti ne trošimo struju...:rtfm::mrgreen:

Ne slažem se... momak/muž ako je na prvom mestu, onda odnos nije ni krhak ni zaeban...
Meni je mm na prvom mestu u životu, i baš zato od njega imam totalno razumevanje i podršku kad želim da svoje drugarice izvedem u grad, dovedem kući, lumpujuem...

Za prijateljstva treba imati osećaj, negovati ih, poštovati, izlaziti u susret... biti uvek tu za prijatelje... jer kad ti bude najteže, opet ćeš pokucati tom istom prijatelju na vrata... ;)

A sta ako ne zelim da idem u grad, lupujem i dovodim drugarice kuci? :lol:
Nego zelim da idem na kolace , sok i kafu. Jel to totalni SF neki neverovatan scenario? Zeno ne izlazim uopste , nikada :lol:
I kad neko slavi rodj kuci odem do 12 i pijem sokice :lol:
Ispostujem ga i odem, ali ne moram da ostanem do 4 kod nje ujutru da bih njoj udovoljila niti neko to od mene trazi.
Od nje niko ne trazi da pije sok, as I said, ona od podne krece sa aperitivima pred rucak, tako da u 6, 7 popodne itekako moze uzeti koktel ili kuvano vino ili.. statijavecznamsta ;)

Back