"Ne dopada mi se koncept"

Cipelićka, cenim da je trebalo da nedelju dana ranije napraviš anketu među drugaricama gde bi svaka volela da ide, šta da pije i šta da jede, pa da lepo na svoj rođendan ceo dan na željeni način zadovoljavaš sve oko sebe.
Nije slučajno dvosmisleno jer, tebi ako bude lepo-bude. Ako ne-frigidna si. ;):lol:

E jesu zene cudo :dash:
Ili ti "drugarice" . U cetvrtak mi je rodjendan uzela sam slobodan dan i napravila sebi citav program. U podne idem sa mamom i tetkom na rucak, drugarice mi uglavnom studiraju ili rade do 4 pa sam njih par tj nas 6 planirala da idemo na pice popodne i kolace a decka vodim na kasnu veceru i posle sam celo vece i noc sa njim :per: :lol:
Moja drugarica koja me vec par dana ubedjuje da ih izvedem u grad ne pitajuci se uopste da li imam para i vremena na moje pitanje danas da li joj vise odgovara Bondjorno ili Mama'a biscuit house mi sva uvredjena rece da nece da dodje. :eek:
Ja u shoku.
Mislim znamo se od prvog razreda osnovne skole, dakleM punih 16 godina. Nismo neke vrle prijateljice ali opet imamo stalan kontakt i druzimo se duzi niz godina, letovale smo u srednjoj skoli i posale na prvoj godini faxa zajedno itd znaci neko ko je do sada delovao ok. Kao "ne dopada joj se koncept, ko da imamo 60 god idemo na kolace, ona bi da idemo u grad, to je njoj otaljavanje kad te neko vodi na tortu i kafu jer treba da bude neki alkohol, a i ako idem sa deckom kasnije to znaci da ne mozemo posle da predjemo da pijemo kod mene"
Alkohol ne pijem, ni za kim za rodjendan necu da perem case, ali eto ona se posle sama poziva kod mene. Sada ne znam da li ko dobra domacica sam ti trebala da spomenem i ispostujem je i kazem ok ili da pratim sopstveni program pa ako hoces dodji, ako ne ko te shisha, pozvana si pa kako hoces...
A naravno ko svaka tracara odmah sam se cula sa ovom drugom iz srednje (stidim se:rumenko: ) i ona mi rece da pre 2 god kad je ona isto slavila u kaficu i vodila na picu ,ova nije dosla jer se nije islo kod nje kuci kasnije da "se pije" . :neutral:
Da li da doticnoj pruzim poseban tretman u petak pa je izvedem negde ili...? :dash:
Nisam pametna :confused:

Jel treba da registrujem momka na krstu da ti da izjavu licno da nisam taj tip nego suprotno?:lol:
A da nemam momka, i kad ga nisam imala isto sam ga slavila samo kad sam bila student nisam imala kesha da izvedem u poslasticarnicu nego sam zvala kuci na tortu i kafu ;)
Jer ko sto rekoh alkohol ne pijem :lol:
Sto je toliko tesko da se postuje tudj izbor pitam se?
Sto je toliko neverovatno da neko ne zeli da za rodjendan izadje i pravi terevenku ili kuci?
Pa ne bi mi pamet palo i da sam solo da kao ceo dan sedim kuci a tek onda uvece izvedem drugarice :lol: Ja sam dnevni tip potpuno koji voli kafice, a ne vecernji..
U 11 vec spavam iako mi je rodjendan ;)
A ono sto si napomenula da mi je tesko da operem 5 casa. NIJE MI TESKO NEGO NECU!!! :lol:
Sto je to isto tesko razumeti?
Ako rodjena majka kojoj je moj rodjendan praznik veci nego sve u zivotu shvata da ne mogu ceo dan biti sa njom nego samo idemo na rucak jer opet shvata da ne zelim da sedim u stanu i docekujem goste i ne pokusava da ni nametne svoju pricu gde bi ona sedela ceo dan kuci i mesila , nego prihvata moju sto je drugim ljudima to tesko?

Cipelic pssssss....

Cipelićka, cenim da je trebalo da nedelju dana ranije napraviš anketu među drugaricama gde bi svaka volela da ide, šta da pije i šta da jede, pa da lepo na svoj rođendan ceo dan na željeni način zadovoljavaš sve oko sebe.
Nije slučajno dvosmisleno jer, tebi ako bude lepo-bude. Ako ne-frigidna si. ;):lol:

A ono jes vala :lol:
Sad cu da perem case imesem tortui zovem ih u 11 uvece. Ja idem udrugu sobu da spavam, a one nek se zabavljaju :lol:

......
ali ne moram da ostanem do 4 kod nje ujutru da bih njoj udovoljila

A, nemoj tako, moras da ostanes do 4 i da se napijes k'o majka.... tak'I je red....Kak'a si ti to drugarica? :sad2:

Ma jok bre sredimo... generalku stana napravimo ... promenimo enterijer :zcepanje:

Dobra ideja za poklon. :worth:
Cipelice, kazi sta volis? Klasiku ili minimalizam? Barok? Renesansu? :mrgreen:

Ili ti "drugarice" . U cetvrtak mi je rodjendan uzela sam slobodan dan i napravila sebi citav program. U podne idem sa mamom i tetkom na rucak, drugarice mi uglavnom studiraju ili rade do 4 pa sam njih par tj nas 6 planirala da idemo na pice popodne i kolace a decka vodim na kasnu veceru i posle sam celo vece i noc sa njim :per: :lol:
Moja drugarica koja me vec par dana ubedjuje da ih izvedem u grad ne pitajuci se uopste da li imam para i vremena na moje pitanje danas da li joj vise odgovara Bondjorno ili Mama'a biscuit house mi sva uvredjena rece da nece da dodje. :eek:
Ja u shoku.
Mislim znamo se od prvog razreda osnovne skole, dakleM punih 16 godina. Nismo neke vrle prijateljice ali opet imamo stalan kontakt i druzimo se duzi niz godina, letovale smo u srednjoj skoli i posale na prvoj godini faxa zajedno itd znaci neko ko je do sada delovao ok. Kao "ne dopada joj se koncept, ko da imamo 60 god idemo na kolace, ona bi da idemo u grad, to je njoj otaljavanje kad te neko vodi na tortu i kafu jer treba da bude neki alkohol, a i ako idem sa deckom kasnije to znaci da ne mozemo posle da predjemo da pijemo kod mene"
Alkohol ne pijem, ni za kim za rodjendan necu da perem case, ali eto ona se posle sama poziva kod mene. Sada ne znam da li ko dobra domacica sam ti trebala da spomenem i ispostujem je i kazem ok ili da pratim sopstveni program pa ako hoces dodji, ako ne ko te shisha, pozvana si pa kako hoces...
A naravno ko svaka tracara odmah sam se cula sa ovom drugom iz srednje (stidim se:rumenko: ) i ona mi rece da pre 2 god kad je ona isto slavila u kaficu i vodila na picu ,ova nije dosla jer se nije islo kod nje kuci kasnije da "se pije" . :neutral:
Da li da doticnoj pruzim poseban tretman u petak pa je izvedem negde ili...? :dash:

A kako ti znas kakva sam ja osoba? :)
:

po ovom gore..ako te poznaje tolike godine, ne bi tebi koja "ne izlazi i ne pije" predlagala tako nesto, zar ne? ona sad ispade pjandura a ti casna sestra.
ok podrzavam da je to tvoj koncept koji tebe odgovara, i trebas se drzati njega..
samo mi mladji koji smo jos u vezama citamo nesto izmedju redova kad je ovakva prica u pitanja

joj cipelic jedno vrijeme i flertus, sad nama prodajes tu manastirsku pricu.
msm..

:eek:
Tako je, volim da flertujem i flertujem i u vezi.
I volim da se slikam gola :lol:
Ako na to mislis. Flertujem i dalje.
Kakve veze ima to sa alkoholom i izlascima? :lol: Ako je tebi manastirska prica to sto neko ne pije alkohol, ok ;) Mislim ako po tome procenjujes neciju ludost.

Nisi odgovorila na pitanje :)
A btw evo ti post od prosle god, iskopala sam :mrgreen:
Vodila sam ih na rucak, opet nigde ne spominjem zurku,a bila sam solo :lol:
http://forum.krstarica.com/showthre...danas-ucinile-za-sebe?p=11983711#post11983711

A da nemam momka, i kad ga nisam imala isto sam ga slavila samo kad sam bila student nisam imala kesha da izvedem u poslasticarnicu nego sam zvala kuci na tortu i kafu ;)
Jer ko sto rekoh alkohol ne pijem :lol:
Sto je toliko tesko da se postuje tudj izbor pitam se?
Sto je toliko neverovatno da neko ne zeli da za rodjendan izadje i pravi terevenku ili kuci?
Pa ne bi mi pamet palo i da sam solo da kao ceo dan sedim kuci a tek onda uvece izvedem drugarice :lol: Ja sam dnevni tip potpuno koji voli kafice, a ne vecernji..
U 11 vec spavam iako mi je rodjendan ;)
A ono sto si napomenula da mi je tesko da operem 5 casa. NIJE MI TESKO NEGO NECU!!! :lol:
Sto je to isto tesko razumeti?
Ako rodjena majka kojoj je moj rodjendan praznik veci nego sve u zivotu shvata da ne mogu ceo dan biti sa njom nego samo idemo na rucak jer opet shvata da ne zelim da sedim u stanu i docekujem goste i ne pokusava da ni nametne svoju pricu gde bi ona sedela ceo dan kuci i mesila , nego prihvata moju sto je drugim ljudima to tesko?
Čekaj... pa što onda otvori temu... da te svi podržimo... :dontunderstand:
Odakle tebi cicak ta ideja majke ti o meni :lol:?
Molila bih te da mi ne skreces pricu u pogresno smeru. Hvala :hvala:

A sta ako ne zelim da idem u grad, lupujem i dovodim drugarice kuci? :lol:
Nego zelim da idem na kolace , sok i kafu. Jel to totalni SF neki neverovatan scenario? Zeno ne izlazim uopste , nikada :lol:
I kad neko slavi rodj kuci odem do 12 i pijem sokice :lol:
Ispostujem ga i odem, ali ne moram da ostanem do 4 kod nje ujutru da bih njoj udovoljila niti neko to od mene trazi.
Od nje niko ne trazi da pije sok, as I said, ona od podne krece sa aperitivima pred rucak, tako da u 6, 7 popodne itekako moze uzeti koktel ili kuvano vino ili.. statijavecznamsta ;)
Ideja mi je sinula, zato što sam čitala tvoje postove... ne baš detaljno ali nismo ni ti ni ja ovde od juče... ;)

I vidiš kad neko slavi rođendan, ti ostaješ do 12... a kad ti slaviš, onda samo kafica i šlus, ajte kući drugarice... eee moja cipelićka... ;):D
Pa bas zato sto se znamo 16 god, treba da me neko ispostuje cak i da gresim ;)
Ili ako gresim (a ne gresim) ne da se duri , nego da mi ukaze gde gresim zar ne? ;)
Pa treba i ti nju da ispoštuješ, baš zato što se znate 16 godina... čak i da greši...
Ili bar da joj kažeš gde greši, a ne da je ogovaraš iza leđa, kako je alkoholičarka i takve stvari... nisko nisko... :thumbdown:

Kakve veze ima to sa alkoholom i izlascima? :lol: Ako je tebi manastirska prica to sto neko ne pije alkohol, ok ;) Mislim ako po tome procenjujes neciju ludost.

http://forum.krstarica.com/showthre...danas-ucinile-za-sebe?p=11983711#post11983711

ko o cemu....:mrgreen:
fino se ti nama provedi kako god..
i ne zaboravi se zakopcati do grla kad krenes na veceru:mrgreen::)

ko o cemu....:mrgreen:
fino se ti nama provedi kako god..
i ne zaboravi se zakopcati do grla kad krenes na veceru:mrgreen::)

Ja sam odg na sva tvoja pitanja koja su mogla da me diskredituju u ovoj raspravi da budem u pravu .
I na ona kojim si me "ubola" i na kojimnisi ;)
To su pravila kvalitetne rasprave.
Zasyo ti nisi odgovorila na ono tebi postavljeno samo ti znas.
Da ne bi diskreditovala svoju tvrdnju?
Ili nemas odgovor? ;)

ja ne znam da li uopste smem da napisem da cu u cetvrtak sve da strpam u isti kos i posluzim tortom i na poslu i kod kuce:sad2:
cak ce jedna biti kupljena:sad2:
Od tebe ni ne očekuju bolje... :mrgreen: ti si bre udata žena... udate su otpisane...
Spasavajmo ovu jagnjad da ne zalutaju...:lol:

A šta ovaj post pokazuje i dokazuje?:dontunderstand::think:

Čekaj... pa što onda otvori temu... da te svi podržimo... :dontunderstand:

Ideja mi je sinula, zato što sam čitala tvoje postove... ne baš detaljno ali nismo ni ti ni ja ovde od juče... ;)

I vidiš kad neko slavi rođendan, ti ostaješ do 12... a kad ti slaviš, onda samo kafica i šlus, ajte kući drugarice... eee moja cipelićka... ;):D

Pa treba i ti nju da ispoštuješ, baš zato što se znate 16 godina... čak i da greši...
Ili bar da joj kažeš gde greši, a ne da je ogovaraš iza leđa, kako je alkoholičarka i takve stvari... nisko nisko... :thumbdown:
Ako ja ne pijem alkohol i ne volim zurke, jel l' bi ona trebala da tako slavi svoj rodjendan na kojem se samo alkohol sluzi?:)

Ja u shoku.

Obično detaljno pročitam sve što je na temi napisano,ali čitajući ovaj uvodni post, straaašno sam se iznervirala, jer sam se već nekoliko puta za rodjendan našla u sličnim situacijama.
Kada će ljudi da shvate da se ni meni možda ne svidja kako je neko osmislio neko svoje slavlje, ali moje je da ga ispoštujem i ispratim koncept,takav kakav je ili da se ni ne pojavim, imajući na umu da to može da ima i neke posledice u vidu zahladjenja odnosa ili tako nečeg..
Zaboga, to je tvoj i samo tvoj rodjendan i ti ga slaviš kako hoćeš - organizuješ ga prema svojim mogućnostima ( materijalnim, prostornim, vremenu) i željama..Prijatelji će to razumeti i ispoštovati, ako su prijatelji i ako im je do tebe i tvog dana, slavlja, veselja..
Po meni, nema potrebe da uopšte budeš u bilo kakvoj dilemi.
To je tvoj dan, ti to organizuješ i finansiraš, prema tome...dabome :)

Back