"Ne dopada mi se koncept"

Poruka
15.196
E jesu zene cudo :dash:
Ili ti "drugarice" . U cetvrtak mi je rodjendan uzela sam slobodan dan i napravila sebi citav program. U podne idem sa mamom i tetkom na rucak, drugarice mi uglavnom studiraju ili rade do 4 pa sam njih par tj nas 6 planirala da idemo na pice popodne i kolace a decka vodim na kasnu veceru i posle sam celo vece i noc sa njim :per: :lol:
Moja drugarica koja me vec par dana ubedjuje da ih izvedem u grad ne pitajuci se uopste da li imam para i vremena na moje pitanje danas da li joj vise odgovara Bondjorno ili Mama'a biscuit house mi sva uvredjena rece da nece da dodje. :eek:
Ja u shoku.
Mislim znamo se od prvog razreda osnovne skole, dakleM punih 16 godina. Nismo neke vrle prijateljice ali opet imamo stalan kontakt i druzimo se duzi niz godina, letovale smo u srednjoj skoli i posale na prvoj godini faxa zajedno itd znaci neko ko je do sada delovao ok. Kao "ne dopada joj se koncept, ko da imamo 60 god idemo na kolace, ona bi da idemo u grad, to je njoj otaljavanje kad te neko vodi na tortu i kafu jer treba da bude neki alkohol, a i ako idem sa deckom kasnije to znaci da ne mozemo posle da predjemo da pijemo kod mene"
Alkohol ne pijem, ni za kim za rodjendan necu da perem case, ali eto ona se posle sama poziva kod mene. Sada ne znam da li ko dobra domacica sam ti trebala da spomenem i ispostujem je i kazem ok ili da pratim sopstveni program pa ako hoces dodji, ako ne ko te shisha, pozvana si pa kako hoces...
A naravno ko svaka tracara odmah sam se cula sa ovom drugom iz srednje (stidim se:rumenko: ) i ona mi rece da pre 2 god kad je ona isto slavila u kaficu i vodila na picu ,ova nije dosla jer se nije islo kod nje kuci kasnije da "se pije" . :neutral:
Da li da doticnoj pruzim poseban tretman u petak pa je izvedem negde ili...? :dash:
Nisam pametna :confused:

Poslednja izmena:
cipelicka, i meni je rodjendan u cetvrtk, mogle smo da se skupimo o jednom trosku:mrgreen:
Da znas ali molim te da se pije :lol:

Možda drugarica ne voli te kolače iz poslastičarnice, tj bira samo domaće! ;)
E pa jb.g miss, ovo je i za mene too much. Hipoteticki sam i mogla da je izvedem u grad, ali da tortu spremam sama nema sanse. Vidis li ti moju aktivnost bre ? :rtfm:

E jesu zene cudo :dash:
Ili ti "drugarice" . U cetvrtak mi je rodjendan uzela sam slobodan dan i napravila sebi citav program. U podne idem sa mamom i tetkom na rucak, drugarice mi uglavnom studiraju ili rade do 4 pa sam njih par tj nas 6 planirala da idemo na pice popodne i kolace a decka vodim na kasnu veceru i posle sam celo vece i noc sa njim :per: :lol:
Moja drugarica koja me vec par dana ubedjuje da ih izvedem u grad ne pitajuci se uopste da li imam para i vremena na moje pitanje danas da li joj vise odgovara Bondjorno ili Mama'a biscuit house mi sva uvredjena rece da nece da dodje. :eek:
Ja u shoku.
Mislim znamo se od prvog razreda osnovne skole, dakleM punih 16 godina. Nismo neke vrle prijateljice ali opet imamo stalan kontakt i druzimo se duzi niz godina, letovale smo u srednjoj skoli i posale na prvoj godini faxa zajedno itd znaci neko ko je do sada delovao ok. Kao "ne dopada joj se koncept, ko da imamo 60 god idemo na kolace, ona bi da idemo u grad, to je njoj otaljavanje kad te neko vodi na tortu i kafu jer treba da bude neki alkohol, a i ako idem sa deckom kasnije to znaci da ne mozemo posle da predjemo da pijemo kod mene"
Alkohol ne pijem, ni za kim za rodjendan necu da perem case, ali eto ona se posle sama poziva kod mene. Sada ne znam da li ko dobra domacica sam ti trebala da spomenem i ispostujem je i kazem ok ili da pratim sopstveni program pa ako hoces dodji, ako ne ko te shisha, pozvana si pa kako hoces...
A naravno ko svaka tracara odmah sam se cula sa ovom drugom iz srednje (stidim se:rumenko: ) i ona mi rece da pre 2 god kad je ona isto slavila u kaficu i vodila na picu ,ova nije dosla jer se nije islo kod nje kuci kasnije da "se pije" . :neutral:
Da li da doticnoj pruzim poseban tretman u petak pa je izvedem negde ili...? :dash:
Nisam pametna :confused:

Ono sto ti hoces, nije lepo da ti neko upropasti ceo dan, ja sam za te kolce i kafu to je jako lepo
i nemoj da it bude krivo, ako ti je prava prijateljica ispostovace te.

Ma sve je to bezobrazluk i bezobzirnost!:rtfm:

Mož' misliti, ne dopada joj se koncept. Pa ako joj se ne dopada, nek ne dođe. Treba ispoštovati želje i mogućnosti slavljenika.

(Tako se meni jedna bivša drugarica nametala da dođe u goste kod moje babe u drugi grad, ja sam se samo nasmešila.)

... ja sa drugaricom idem u rim za bozic, meni je prepustila organizaciju i sa svim se slaze osim bozicne mise, kaze - jesi li ti normalna, ja ni na liturgiju ne idem a ne na katolicku misu... ne idem ni ja al to ne bih da propustim...ako je ne ubedim ici cu sama

pa sad..ako je tvoj plan takav ne znam zasto bi ga mjenjala zbog nje..

ali nesto mi drugo pada na pamet..jesi li ti od onihi "kad nemam momka izlazim sa drugaricama, pijemo, zezamo se " a kad e bilo ko tu onda vecera, laganica i sto posto vrijeme posveceno njemu a drugarice cisto da ispostujes?

na ovo me navede stav te tvoje drugarice..nije odregovala tako iz cista mira sigurno.

moja drugarica je slavila rodjendan pre neki dan..da ne bi kupovali sitnice, nas desetak je sakupilo novac, pa smo joj kupili jednu krupnicu ..
i na to sve, ona (slavljenica) me pozvala i pitala - jel bi mi spremila onaj tvoj chees :)?
kako sam mogla da je odbijem? pa slavljenica je ! ;)
tako da..ne bih se ja opterecivala puno oko drugarice koja ima dobar cug..

Лепо кажу, понуђен ко почашћен...
Ти си је позвала, а она може да дође... Али и не мора...

Шта има лоше у томе извести некога на колаче или пицу или нешто слично кад славимо рођендан...

Мада, ја видим да је њој највише стало до тога да "се пије" па можеш да јој купиш и литар неке жестине да понесе кући... :)

u pravu je..koji ce moj na misi ako je pravoslavka?!
i to predpostavljam da se misli na Bozic 25-og..

...jesam ali kakve veze ima, sta da radim u sobi za bozic a na toj misi ce biti hiljade ljudi i ne nameravam da to propustim... mi smo samo 1 bili na liturgiji i to da bi udovoljili nekoj katolkinji koja nam je bila gost .. nikad mi ne bi palo na pamet da drugarici sugerisem gde ce da slavi rodjendan ako me sama ne pita

Bitno da ides na fensi mesta, u Strahinjica Bana i taj trip. :roll:

Ne bih ti ni ja dosao kada ne bi zagarantovala da si spremila dve gajbe piva za mene. :mrgreen:

p.s.: jedne godine sam se slucajno nasao u Rimu za Bozic. Te sektase papine sam gledao da izbegnem sto bolje mogu.

Poslednja izmena:
E pa sad:lol:
Mozda bi mogla da napravi neku tortu na brzinu, laku, plazma ili nesto slicno.

Recept za jednu brzinsku tortu, nažalost, zove se LENJA ŽENA:rumenko::mrgreen:

600 g šlaga umuti se sa 900 ml kisele vode. Umućen šlag se podeli na tri dela.

U prvi deo se doda 300 g mlevene plazme; u drugi 200 g rendane čokolade; u treći ništa.

Ređa se prvo deo sa keksom, zatim sa čokoladom i na kraju premaže šlagom. (najviše vremena oduzima rendanje čokolade).

Super je, ja probala:okok:

Back