Ne bio ti ja u koži

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ko misli da mu je lepse sa sakacenim penismom,neka ga koristi takvog...za sve stvari na svetu se nadje opravdanje...crnicima je normalno da nose one tacnice u ustima,da se sakate na sve moguce nacini i to je za njih normalno i imaju svoje opravdanje...normalno je roditi se sa kozicom i kao takvu je furati...gore-dole...sem ako nije zbog zdravstvenih razloga odstranjena...inace,nema tu nikakve probe,jeebe se glavom(onom vecom),a ova manja to prenosi...

Ne rade to samo iz zdravstvenih razloga (mislim kad imaju probleme da ga navuku i to), rade i ne-muslimani iz npr. higijenskih razloga. Ono cim se rode, sec-sec i furaju tako.

higijena su voda i sapun...rodis se,odseku ti deo tela i nisi nikad znao da ga imas,pa se naviknes i ne smeta ti da zivis tako...zasto nekom ne dati sansu da sam bira?neki obicaj glupih ljudi koji se siri i na jos gluplje ljude koji ne pribadaju tom kulturolosko-socioloskom miljeu...
tako nesto rade i jevreji,muslimani...
obicaj u somaliji je da se zenama zasije vagina...da je svaki seks boli jer oni veruju da zena mora da pati tokom svakog seksa...mislim,obicaji...i za to su nasli opravdanje...moroni jedni,moroni drugi...

higijena su voda i sapun...rodis se,odseku ti deo tela i nisi nikad znao da ga imas,pa se naviknes i ne smeta ti da zivis tako...zasto nekom ne dati sansu da sam bira?neki obicaj glupih ljudi koji se siri i na jos gluplje ljude koji ne pribadaju tom kulturolosko-socioloskom miljeu...
tako nesto rade i jevreji,muslimani...
obicaj u somaliji je da se zenama zasije vagina...da je svaki seks boli jer oni veruju da zena mora da pati tokom svakog seksa...mislim,obicaji...i za to su nasli opravdanje...moroni jedni,moroni drugi...

A u nasem drustvu nema moronskih obicaja sa moronskim opravdanjima? Ma vazi se...

A u nasem drustvu nema moronskih obicaja sa moronskim opravdanjima? Ma vazi se...

pa ima...kao i u svakom drustvu...zasto skretati temu na nas,kada se prica o nekom drugom...u libiji rat,a sta kao kod nas nije bio?taj neki rad...klasicno menjanje teza...
koliko ja znam,mi se ne sakatimo,mozda na nekoj planincugi,ne znam...mene su krstili,a nisu me ni pustili da ja to sam biram kada dovoljno stasam...al opet to nije ni blizu onoga da su mi odeskli deo tela...

Mnogo radikalno gledas na stvari brate. Po toj logici su i mindjuse idiotluk. Mislim, bodu se usi, unakazava se telo da bi se gurnule kroz usi/nos/usne...i to malim devojcicama kad urade, koje ne mogu da biraju da/ne...pa gde ce im dusa? :roll:

Mnogo radikalno gledas na stvari brate. Po toj logici su i mindjuse idiotluk. Mislim, bodu se usi, unakazava se telo da bi se gurnule kroz usi/nos/usne...i to malim devojcicama kad urade, koje ne mogu da biraju da/ne...pa gde ce im dusa? :roll:

nije radikalno...mindjuse su vec zenski ukras,a i ne boli...to sto neko u svom dobu hoce i pirsing i dozvole mu,to je njihova stvar...to sto moroni imaju obicaje,da sakate nekog i da mu kroz zivot govore da je to ok,to je bolest...i uvek ce biti neko da ih opravda,da razume...s'razlogom se radjamo ovakvi kakvi smo,da nam smeta to ,onda bi to svi radili...i ja nisam mogao da biram kako cu se obuci u zabavistu,naterali me da nosim sta mi kupe...al me nije bolelo,trudili se da mi kupe nesto lepo i cemu ce mi biti prijatno...tako da,eto,i nama se namecu stvari,a ne zelimo ih...

Nije bas da ne boli busenje usiju, bar sudeci po reakcijama koje sam ja do sad video.
Mislim da nema velike razlike sto se tice bola. Jos kod male bebe, kojoj je kica velicine smokija...sta tu mnogo ima da se odsece? :roll:
Sakacenje - previse grub izraz i preterivanje. Moje misljenje.

Nije bas da ne boli busenje usiju, bar sudeci po reakcijama koje sam ja do sad video.
Mislim da nema velike razlike sto se tice bola. Jos kod male bebe, kojoj je kica velicine smokija...sta tu mnogo ima da se odsece? :roll:
Sakacenje - previse grub izraz i preterivanje. Moje misljenje.

evo ja imam probusene usi,nista me nije bolelo,jedno sam sam sterilnom iglom probusio,drugo u zlatari...nista me nije bolelo...i ako je vec frka oko tih mindjusa i ako ti roditelji nametnu,probuse ti usi,onda kada stasas,skines ih i kraj...amin za mindjuse...ima mnogo primera gde ti roditelji odredjuju sta ces raditi,da se ne ulazi u to,jer menjas teze...pa kada si mali sve ti je malo,sto je nekako i logicno...covek treba da ima izbor da li ce da sece to svoje ili nece,a ne da mu to nametnu...takav si se rodio,pa ti kasnije biraj sta ces da nosis...uglavnom roditelji ne dostranjuju zive i nezive predmete sa tebe kada si mali,vec stavljaju na tebe neke nezive koje mozes da skines...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back