pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 161.919
šta mislite jel lepše onima što su osunećeni? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta mislite jel lepše onima što su osunećeni?![]()
jel lepse kornjaci sa oklopom ili onoj bez?
moco, a ti nisi sad poludo da fik-fik?![]()
Ne rade to samo iz zdravstvenih razloga (mislim kad imaju probleme da ga navuku i to), rade i ne-muslimani iz npr. higijenskih razloga. Ono cim se rode, sec-sec i furaju tako.
higijena su voda i sapun...rodis se,odseku ti deo tela i nisi nikad znao da ga imas,pa se naviknes i ne smeta ti da zivis tako...zasto nekom ne dati sansu da sam bira?neki obicaj glupih ljudi koji se siri i na jos gluplje ljude koji ne pribadaju tom kulturolosko-socioloskom miljeu...
tako nesto rade i jevreji,muslimani...
obicaj u somaliji je da se zenama zasije vagina...da je svaki seks boli jer oni veruju da zena mora da pati tokom svakog seksa...mislim,obicaji...i za to su nasli opravdanje...moroni jedni,moroni drugi...
A u nasem drustvu nema moronskih obicaja sa moronskim opravdanjima? Ma vazi se...
Mnogo radikalno gledas na stvari brate. Po toj logici su i mindjuse idiotluk. Mislim, bodu se usi, unakazava se telo da bi se gurnule kroz usi/nos/usne...i to malim devojcicama kad urade, koje ne mogu da biraju da/ne...pa gde ce im dusa?![]()
Nije bas da ne boli busenje usiju, bar sudeci po reakcijama koje sam ja do sad video.
Mislim da nema velike razlike sto se tice bola. Jos kod male bebe, kojoj je kica velicine smokija...sta tu mnogo ima da se odsece?
Sakacenje - previse grub izraz i preterivanje. Moje misljenje.
Ne podrzavam preterano liberalno vaspitavanje i pricu "deca uvek treba sve da biraju sami". Bez uzora, autoriteta (zovi to kako hoces) ne valja. Ali to jsad ide predaleko, sto se ove teme tice.