bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 30.775
Ne preterujNisu. Tada počinje onaj mladalački đir. Dukserice sa njima nepoznatim engl.riječima, nekakvo čudno mahanje rukama, umjetni osmijeh, gledanje u 18+ do 25-

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne preterujNisu. Tada počinje onaj mladalački đir. Dukserice sa njima nepoznatim engl.riječima, nekakvo čudno mahanje rukama, umjetni osmijeh, gledanje u 18+ do 25-
I ne prestaje dok se prostata ne raspolovi.Tacno tako. Malo preko 40, 45+ recimo krece ..
Šta ću kada volim.Ne preteruj![]()
Ovo ja nisam razumelaI ne prestaje dok se prostata ne raspolovi.
I nije dobro. Tada smo svi ženskog pola, ali ostaje u dokumentima drugačije, radi samilosti.Ovo ja nisam razumelaali ne zvuci dobro
![]()
Sudbina kleta i priroda kud se igra takoI nije dobro. Tada smo svi ženskog pola, ali ostaje u dokumentima drugačije, radi samilosti.
Znaci za vezu, dugorocnu?Za ljubavnu relaciju.
A ti ako zelis razlazi po stavkama
Lagana tema, opusteno![]()
Nisu. Tada počinje onaj mladalački đir. Dukserice sa njima nepoznatim engl.riječima, nekakvo čudno mahanje rukama, umjetni osmijeh, gledanje u 18+ do 25-
Sa 47 mogu da teram isto kao kad sam imao 25.Tacno tako. Malo preko 40, 45+ recimo krece ..
Neće mlada ruža u saksiju, ona hoće vani, na slobodi.Normalno je da ce pre da me privuce mlada ruza koja se tek otvorila iz pupoljka nego precvetala...
Inace dukserice sam prestao da nosim jos tamo negde kada sam ulazio u 30e godine zivota (a to je bilo davno).
Sa 47 mogu da teram isto kao kad sam imao 25.
To sto mnogi balkanci ne vode racuna o sebi, ni sta jedu ni sta iebu niti ista treniraju, pa sa 45 ne vidi tuki od stomaka, i sto izlazite na ista pojila gde i takvi, to je vec druga drustveno-socijalna priča![]()
I ne naginji se puno naprijed kada si na motoru.Drago mi je zbog tebe. Samo nastavi tako![]()
Citiras moj postI ne naginji se puno naprijed kada si na motoru.![]()
Naravno, ali i partnerke moraju da budu takve.Drago mi je zbog tebe. Samo nastavi tako![]()
Nisam ti ja Selma, i nije motor vozI ne naginji se puno naprijed kada si na motoru.![]()
pa bitno je što da nePitanje u naslovu.
Pojasniti zasto je bitno, ukoliko je bitno.
![]()
Pa bitno je da te partner moze da prati u zivotu, ti hoces na festu a on ode u krevet u 9.Pitanje u naslovu.
Pojasniti zasto je bitno, ukoliko je bitno.
![]()
Znaci poslusno ode na spavanjePa bitno je da te partner moze da prati u zivotu, ti hoces na festu a on ode u krevet u 9.
Ja ih izbegavam maksimalno drzim se klinki ipak su mastovitijeNaravno, ali i partnerke moraju da budu takve.
A najjaca fora je sto danas ima jako mnogo zena 40+ koje su u top formi, vode racuna i izgledaju bolje i imaju daleko manje masnih naslaga nego gomila ovih klinki od 20-25.
Tako da se drzim moje generacije🏍
![]()
To je ozbiljan problem , ti hoces u zivot da pokazes pokrete sta znas a partner zijeva u osam.Znaci poslusno ode na spavanjea ja u provod
Svidja mi se![]()
Ja mislim o tebi pisemoTo je ozbiljan problem , ti hoces u zivot da pokazes pokrete sta znas a partner zijeva u osam.
Mene parnter sputava u drugim stvarima, hoce da prestanem voziti motor i slicne vragolije.Ja mislim o tebi pisemo
Nadovezah se spontano na tvoj post![]()
To nije fer. Vozite zajednoMene parnter sputava u drugim stvarima, hoce da prestanem voziti motor i slicne vragolije.