Elle
Elita
- Poruka
- 16.419
Bitnije je što ti ne umeš da komuniciraš bez omalovažavanjaAha bitno je mnogo na sta ti reagujes
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bitnije je što ti ne umeš da komuniciraš bez omalovažavanjaAha bitno je mnogo na sta ti reagujes
Iz iskustva,mladje i moje generacije ne.. Stariji 10-ak idealno.Kod njih nema toplog-hladnog,nema igrica.Pitanje u naslovu.
Pojasniti zasto je bitno, ukoliko je bitno.
![]()
Batali me sa svojim uvek prvim feministickim nebulozamaBitnije je što ti ne umeš da komuniciraš bez omalovažavanja
Ćao elleBitnije je što ti ne umeš da komuniciraš bez omalovažavanja
Znači Đorđe ima 25 +10 = 35Iz iskustva,mladje i moje generacije ne.. Stariji 10-ak idealno.Kod njih nema toplog-hladnog,nema igrica.
A već nervozan?!Znači Đorđe ima 25 +10 = 35
Evo opetBatali me sa svojim uvek prvim feministickim nebulozama
Kada da ne...razlike u godinama. Kada sam imao 30 god. jedva sam sa dvije ruke obuhvatio..πšu. Sada...kad imam 60+...i jedna mi je previšeJel vi imate iskustva s razlikama u godinama ili onako uopsteno radio mileva
Pitanje u naslovu.
![]()
Stvar inspiracije ,umem,ne zelim da bih saseko komunikaciju s takvima,sad ti je jasnoEvo opetplus zamena teza
Nije feminizam ako konstatujem da ne umeš da vodiš konverzaciju bez da (negativno) komentarišeš sagovornike
Da, inače bude ono ,,Ko sa djecom liježe, upišan se budi,,!Bitna je
Muškarac mora biti stariji od žene makar 1 godinu do maksimalno 5 godina
Pitanje je nepreciznoPitanje u naslovu.
![]()
Yebo gazda diskoteke 20 god stariji.Jel vi imate iskustva s razlikama u godinama ili onako uopsteno radio mileva
Pitanje je neprecizno![]()
Prihvatljiva...za šta, jbt?Kolika razlika u godinama ti je prihvatljiva.
Obrazlozi ako zelis zbog cega je tako..
Za sve to!Prihvatljiva...za šta, jbt?
Za domine?
Za poker?
Za voznju motora?
Za kopanje bašte?
Za iebanje?
Za brak?
Za ljubavnu relaciju.Prihvatljiva...za šta, jbt?
Za domine?
Za poker?
Za voznju motora?
Za kopanje bašte?
Za iebanje?
Za brak?
Nisu. Tada počinje onaj mladalački đir. Dukserice sa njima nepoznatim engl.riječima, nekakvo čudno mahanje rukama, umjetni osmijeh, gledanje u 18+ do 25-sad nesto razmisljam, ovi od 40 ulaze u krizu srednjih godina,mozda nisu ipak najbolji izbor![]()
Tacno tako. Malo preko 40, 45+ recimo krece ..sad nesto razmisljam, ovi od 40 ulaze u krizu srednjih godina,mozda nisu ipak najbolji izbor![]()