NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto rece i komentaor hirurska rampa Djinobilija, nije mu cak ni okrznuo ruku, takodje zaista odlicno je odigrao utakmicu i po ko zna koji put pokazao da je i dalje igrac koji pravi razliku na terenu i da je klasa vecna, bez obzira dal igrac ima 25, 30 ili 40 godina.

Nego ako se povredio Lenard bice bas lose za San Antonio.

Generalno okolnosti im uopste ne idu na ruku , bas se vidi odsustvo Parkera, bas se vidi koliko imaju manje opcija u napadu kad njega nema (ipak ne smatraju ga dzabe mnogi za ponajboljeg pleja u ovom veku) , pogotovo im fali ta "pik en rol" igra , Pau Gasol totalno van forme u ovom plej ofu, lik je gotovo neupotrebljiv, Lamarkus Oldridz isto , jednu utakmicu odigra dobro pa ga posle u naredne 3 nema nigde, mislim ni jednu "miss match" situaciju protiv nizeg igraca , narocito Hardena nije uspao da resi , a i onaj njegov sut sa polu distance ga bas ne sluzi najbolje, sad ne znam zasto, mozda je to delimicno i zbog onih zdravstvenih problema koje je imao neko vreme, bese nesto sa srcem je bilo, neka aritmija, tahikardija ili tako nesto.

Inace Dzonatan Simons je svakako jedno od prijatnijih iznenadjenja u ovogodisnjem plej ofu.

NIje bas lagano. Povreda Kavaija je izbacila San Antonio iz ritma. I tako osakaceni su mogli da dobiju, ali su presudila dva ofanzivna skoka na kraju za GSW i trojka Karija. Svakako je bila greska i sto je sut za produzetak isao na Oldridza. Ovaj je promasio ko zna koliko suteva u nizu.

Zažalio sam što sam gledao utakmicu.
Jer jedino što sam video to je da se NBA pretvorila u trku za parama, gde više nije uopšte bitno ko protiv koga igra, nego koja franšiza može doneti više novca.
Kako drugačije objasniti ono skandalozno sudjenje sinoć?
Tako nije bilo dok je Štern vodio ligu.
Bilo je bar desetak situacija u kojima je San Antonio drastično oštećen.
Bilo je muka za gledati.
Ne verujem da ću više gledati ijedan meč ove sezone.........Uistinu sam razočaran ovom slobodno mogu reći otimačinom.

Синоћ сам гледао прво полувреме, за друго нисам имао снаге. Баш је лепо одиграо Олиник. Имао је оне фине кошаркашке потезе без силовања...

Ovo je ubedljivo najdosadniji i najgori PO koji sam ispratio. Ladno ce u finalama konferencije biti metle.

Boston se blamira za sve pare. Jos im se povredio IT i zavrsio sezonu. Tacno ce Lebron da ih dobije 100 razlike u naredne dve utakmice.

Ovo je ubedljivo najdosadniji i najgori PO koji sam ispratio. Ladno ce u finalama konferencije biti metle.

Boston se blamira za sve pare. Jos im se povredio IT i zavrsio sezonu. Tacno ce Lebron da ih dobije 100 razlike u naredne dve utakmice.

Aha...malopre procitam ovaj komentar na jednom forumu. Hahahaha...ali nije da nema istine. Znamo svi da se samo o lovi radi, i ne ide im to na ruku da se sve zavrsi sa 4-0. Moraju Reklame da se valjaju itd.

"A brt zovu ovi iz TNT-a Lebrona pre tekme i lepo ga zamole, kao burazeru zali se direktor Kie, WW, Jeep-a, McDonaldsa itd da niko ne gleda drugo poluvreme a oni uleteli sa brdo love, i on kao dobro ajde spusticemo gas, medjutim na poluvremenu opet vode, tako da decaci ulecu u svlacionicu i krecu da mu prete, kao picko steroitska, jbt mamu, igras na snagu, pichko nikad nisi prevario zenu, sto nisi u Nju Jork otisao pa tamo osvojio titulu ako si toliki smeker itd, i jbg shvatio i on da nema zezanja i u drugom skoro nesteo a cuvali ga isti igraci kao pre neku noc... ovo ti je ziva istina"

:mrgreen:

Gledao sam sinoć Klivlend - Boston... Nemaju Kelti dovoljno snage, kvaliteta i koncetracije da celu utakmicu igraju onako organizovano kao prve dve četvrtine. U trećoj su pali, a u četvrtoj su se raspali. Šteta, u prve dve četvrtine su igrali baš lepo.

NBA prop'o

Kraljica vec sedmu godinu za redom u finalu,nema konkurencije na istoku uopste.

GS dolaskom Durenta postao odvratan kao onaj tim Miami Heata 2011-2014

Tako da je ovo jedinstvena prilika da jednom u zivotu navijam za Lebitcha,mada verovatno ce biti ciscenje 4-0 za GS

NBA prop'o

Kraljica vec sedmu godinu za redom u finalu,nema konkurencije na istoku uopste.

GS dolaskom Durenta postao odvratan kao onaj tim Miami Heata 2011-2014

Tako da je ovo jedinstvena prilika da jednom u zivotu navijam za Lebitcha,mada verovatno ce biti ciscenje 4-0 za GS
+1
Sve isto. Pravda ce biti zadovoljena jedino ako ona jajara Durent ne uzme prsten.

Otišao Klivlend sa terena 3 minuta ranije :lol:

E sad, da li ćemo dobiti prvog šampiona koji je redom dijelio metle, ili će ipak neko spriječiti takav fijasko, ostaje da vidimo.

U svakom slučaju, od gotivne ekipe GS postade kurčinela, a KD svakako nisam volio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back