NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Golden Stejt tesko, uprkos ovoj povredi Durenta mislim da nemaju vise onu igru, onu energiju i pre svega onu hemiju kao prethodne 2 sezone.
Generalno i dosta dobrih igraca je napustilo ekipu , i to dobrih igraca gde je tacno svako imao svoju specificnu jasnu ulogu kao : Leandrinjo Barbosa, Andre Bogut, Harison Barns, Festus Ezili, Spejts.......sad verovatno jos neko.

Sto se tice Istoka, mislim da je ovim dolaskom Kajla Korvera kao i Derona Vilijamsa i Boguta Klivlend i definitivno postao favorit broj jedan , eventualno mozda Toronto ili Vasington bi mogli da im stanu na put (jer jedino oni imaju tu dovoljnu sirinu) , ali bice imbas tesko.

Ponovicu ponovo za vas sa jeftinijim ulaznicama. Kazins je najbolja petica na svetu, i potpuni je mentalni krsh. Ti koje si pomenuo mu u igrackom smislu na poziciji broj 5 nisu ni blizu, a vecina njih i nisu petice.

- - - - - - - - - -

Jeste, poenta je u parama, bas.

Možda tebi, mene zabole.
Ja volim da čujem himnu i vidim zastavu kako se podiže. Volim da gledam reprezentaciju kako igra raznovrsnu košarku, kako se bore do poslednjeg atoma snage, kako pokazuju timski duh u svakom trenutku.

I ja volim da gledam reprezentaciju.
I u narednim godinama, kada predvodjeni velikim vodjom doživimo da postanemo ekonomsko čudo i plate nam porastu na 5 000 evra mesečno,onda ćemo mi diktirati trendove, pa će i nama i ostaloj siromašnoj Evropi evropsko prvenstvo u košarci postati najvažniji sportski dogadjaj.
A možda ubedimo i amerikance.

Bojan Bogdanovic ponovo 29 poena uz to je dodai i 11 skokova , zaista igra nestvarno od kako je stigao u Vasington , eh da je od pocetka sezone igrao u Vasingtonu bio bi MVP lige ;)

Nego prethodna noc ostace upamcena po tome sto je Dirk Novicki upisao 25 poena i 11 skokova i tako usao u "klub 30,000" i tako postao tek sesti igrac u istoriji NBA lige kome je to poslo za rukom posle Vilta Cemberlejna, Karima Adbul Dzabara, Majkla Dzordana, Karl Melouna i Kobija Brajanta.
Zaista svaka cast kapetanu Dirku, stvarno je igracina nema sta, pogotovo sto i sad gotovo sa 40 godina igra i dalje na vrhunskom nivou i dalje je nosilac igre u ekipi, uostalom to se i videlo i ove sezone kada je ekipa igrala bez njega i sa njim, rezultati i igra ekipe su se bas drasticno razlikovali, u svakom slucaju nadam se da cemo ga gledati bar jos nekoliko sezona, jer to je jedan od onih igraca koji kada se povuce NBA liga i kosarka generalno vise nece biti iste

aaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

:hvala::hvala:

Košarkaš Minesote Nemanja Bjelica (28) propustiće ostatak sezone u NBA ligi zbog povrede stopala koju je zaradio na noćašnjoj utakmici sa Bostonom.

Nakon detaljnih analiza koje su obavljene danas, utvrđeno je da je levo stopalo srpskog košarkaša ozbiljnije povređeno. Priroda povrede još uvek nije ustanovljena, ali američki mediji prenose informaciju da je za Bjelicu ova sezona završena.

ISTOK

Boston 53-29 (1) vs Chicago 41-41 (8) (2-2 regularni dio)
Cleveland 51-31 (2) vs Indiana 42-40 (7) (3-1)
Toronto 51-31 (3) vs Milwaukee 42-40 (6) (3-1)
Washington 49-33 (4) vs Atlanta 43-39 (5) (3-1)

ZAPAD

Golden State 67-15 (1) vs Portland 41-41 (8) (4-0)
San Antonio 61-21 (2) vs Memphis 43-39 (7) (2-2)
Houston 55-27 (3) vs Oklahoma City 47-35 (6) (3-1)
Los Angeles Clippers 51-31 (4) vs Utah 51-31 (5) (3-1)

ISTOK

Boston 53-29 (1) vs Chicago 41-41 (8) (2-2 regularni dio)
Cleveland 51-31 (2) vs Indiana 42-40 (7) (3-1)
Toronto 51-31 (3) vs Milwaukee 42-40 (6) (3-1)
Washington 49-33 (4) vs Atlanta 43-39 (5) (3-1)

ZAPAD

Golden State 67-15 (1) vs Portland 41-41 (8) (4-0)
San Antonio 61-21 (2) vs Memphis 43-39 (7) (2-2)
Houston 55-27 (3) vs Oklahoma City 47-35 (6) (3-1)
Los Angeles Clippers 51-31 (4) vs Utah 51-31 (5) (3-1)

Boldovano su moje prognoze za prolaz dalje :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back