NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam bas cesto na ovom pdf-u pa objasnite mi cemu toliki hejt prema Durantu? Ako je samo zbog toga sto je otisao iz Oklahome da bi imao bolje saigrace, da bi uzeo prsten, onda Lebron zasluzuje bar toliki hejt ako ne i veci, jer on svake dve tri godine menja tim da bi pokusao da osvoji titulu. Ne samo to nego i sam bira saigrace i njegova je poslednja kod toga koga ce ekipa u kojoj on igra dovesti a koga nece.

Nisam bas cesto na ovom pdf-u pa objasnite mi cemu toliki hejt prema Durantu? Ako je samo zbog toga sto je otisao iz Oklahome da bi imao bolje saigrace, da bi uzeo prsten, onda Lebron zasluzuje bar toliki hejt ako ne i veci, jer on svake dve tri godine menja tim da bi pokusao da osvoji titulu. Ne samo to nego i sam bira saigrace i njegova je poslednja kod toga koga ce ekipa u kojoj on igra dovesti a koga nece.
Pa i zaslužuje. I koliko vidim, i dobija ga. :)

A kako stvari stoje, "mi" bismo mogli ovog malog da draftujemo. Vidim da ga porede sa Durantom, ne znam, nadam se da će nam najzad krenuti s njim. Već smo i predugo bez plej-ofa.

Mozda, ja sam procitao samo poslednje 2-3 stranice i vidim samo paljbu po KD-u :mrgreen: kontam da bi svi vi da San Antonio uzima prsten svake godine (od tih ozbiljnijih ekipa) ali nemoguce je nazalost :)

Majami je bio na 45-37 i ispao u prvoj rundi plejofa tad. GSW je super tim sa tri superstara,MVP finala Igudalom,i mpv lige, plus hrpom prljavih igraca koji odlicno rade svoj posao.U to vreme su ligom dominirali Seltiksi, da je LBJ otisao u Boston i prikljucio se triju KG, Paul i Rej tad bi moglo da se kaze da je posao u drim tim.Plus sto je ovaj jadnik presao u tim od kojeg je izgubio,ispao prosle godine na onaj nacin.Svi veliki igraci su ostajali u svoje timove i to se u nba podrazumeva.Durentula je imao ekipu za razliku od onog lebronov Klivlenda..Bice upamcen kao moralna gnjida,kukavica,osvojice titule koje niko nece postovati i kao vrhunski igrac sto i jeste..Samo nikad nece biti ne veliki,nego ni prvo slovo od toga.

GSW je dolaskom Durenta ubio svu konkurenciju,Cleveland na istoku i OKC na zapadu.Spursi su jaki i dalje ali ne ono sto su nekada bili...

Bice zanimljivi trejdovi sad,cujem neke price o dolasku Paul Goerga u Cavse.

- - - - - - - - - -

Ali kao sto je KD rekao,Lebron je zapoceo trend pravljenja supertimova,krivite njega :mrgreen:

Nije Lebron počeo sa supertimovima, nego još Lejkersi sa Šekom i Kobijem, kasnije Melounom, Pejtonom , zatim Hjuston sa Drekslerom, pa onda Boston sa Alenom i Garnetom.
Što se GSW tiče, ne verujem da će tim ovakav kakav je dugo opstati.Durent je uzeo titulu, i sad može da juri novce koje zaslužuje.
Obzirom da Kariju spremaju 40 miliona za sezonu, ne verujem da će Durant pristati da igra za manje (a i ne bi trebalo).
A ako GSW odreši kesu i za Durenta, onda će klupa igrati bukvalno za kikiriki.
A i Los Andjeles a i Njujork imaju i potencijal i para da privuku Durenta i Lebrona recimo, u paketu.

Cuj super tim sa Melounom i Pejtonom, koji su sa 40 godina, kao potroseni igraci dosli u Lejkerse..Ni s od super tima..Super timovi su bili mnogo ranijih godina,oni stari lejkersi,jer Kobi nikad nije imao super tim osim jak tim sa sekom..Ranije je bilo mnogo super timova,previse..Durent ostaje sigurno,to se zna.Nije toliki maloumnik da se opet prosipa,mora da stoji iz svoje odluke i prioritet su mu titule makar primao 'malo'.Lebron takodje nece ici,opsednut je titulama i to mu je jedini cilj,mogucnost da bude jos veci.Posebno ne u tako 2 lose ekipe

Boston i Filadelfija odradili trejd sa pikovima, tako da Fulc očigledno ide u Filu.
Fulc, Simons, Šarić, Embid...mnogo talenta, ali očigledno i rizika, kada se vidi kako su do sada prolazili sa povredama.

Više me zanima šta Deni Eindž planira sa silnim pikovima i prostorom u Bostonovom seleri kepu...

Uskoro imaju drugog pika, svi su pričali da je to Bol, ali u zadnje vrijeme se natpisi okrenuli, odjednom kao da lik nije dovoljno dobar za NBA...ili je u pitanju samo dimna zavjesa da ga neko ne pokupi kao prvog pika.
Mada posle ovog trejda Bostona i File, mislim da je jasno da će Fulc u Filadelfiju a Lonzo u Lejkerse.

Taj Bol jnije nista posebno.
Pratio sam zavrsnicu NCAA (Sport 1 US je prenosio sve utakmice uzivo). Mislim da je decko precenjen i da ima boljih mladih igraca.

Mislim da nije ni toliko precjenjen, mada mu jeste ćale navukao hejt na leđa.
Doduše, onaj fakitni šut mi djeluje kao problem u budućnosti.

Danas izašla vijest i da je Džordž najavio prelazak u Lejkerse kao slobodan agent na kraju sledeće sezone, ali i da ga Klivlend juri ovo ljeto, treba se pojačati za sledeću sezonu :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back