Trebalo je da ostane kod nas!
Lejkersi teško da će nešto da urade ove sezone (što, nažalost, važi i za nas); šta mislite ko bi mogao da se okiti titulom šampiona?
Možda Oklahoma? Ili, recimo, da Klipersi nastave ovako tokom cele sezone i naprave iznenađenje? Možda San Antonio opet stigne na vrh? Nemam ništa protiv, dokle god nije
-Svakako da je bolje da je ostao na floridi..
-Imao bi najvecu mogucu minutazu, a ne pola sata u LA-u..Imao bi daleko vise lopti, u Lajkersima jedva da sutne 10 puta na utakmici(Nekada daleko manje)...Propade onakav igrac.
-Lajkersi ce se mozda izvuci za plej of, ali sa ovakvom "harmonicnom" ekipom mogu samo da se zadrze u I rundi.
-Titula sampiona?Hm...Majami je i dalje najveci favorit(sjajni Lebron, Bos-mozda bolji nego lane, Vejd-polako podize formu, Alen-igrac koji moze da resi svaku utakmicu, u plej ofu ce imati jos vecu vaznost, i ima tu jos dosta kvalitetnih igraca na klupi)-da se razumemo Majami mi je najogavniji tim, ali posmatrano objektivno su favorti No. 1.
-San Antonio je svake sezone maltene u regularnom delu medju najboljim ekipama, videcemo u plej ofu kako ce stojati, mislim da mogu do finala zapada.
-Klipersi-nikad jaci, mozda najjaci tim u istoriji njihovoj, dosta kvalitetnih igraca, cak je i klupa dosta dobra...Grifin igra nesto slabije od mojih ocekivanja, s obzirom da je iskusniji u odnosu na godinu pre, ocekivao sam vise, nije los, ali moze bolje..Pol nosi tim i apsolutno je vredan paznje...Kraford majstor, jedan od najboljih sutera u ligi...ima tu jos momaka, isto mogu do finala zapada.
-OKC(moj tim)-ovde sam i subjektivan i objektivan, jer zaista imaju super tim, zalio sam kada je otisao Hardeninjo, ali ni Martin nije los..Ako Durentula sa Raselom bude igrao kako zna, nebo je granica...
Predvidjam u najmanju ruku finale...
-NYK, moze daleko da dogura u plej ofu, ako Melo bude na visini, ali i ostatak tima, Smit je kao Kraford jedan od najbolji sutera..Centri odlicni, iskusni Kid, Sampert..definitivno od ere Juinga, nikad jaci..
-Boston-Ocekivano slaba sezone, tim je pretrpeo ozb promene, ne stima nista, igraci koji su prosle sezone bili matori su ove jos matoriji, cast KG i Pirsu, godine ih stizu, ali i dalje pruzaju dobre partije, fali tu jos 1,2 kvalitetna igraca...Cujem da se Rondo povredio, ako je istina, Boston se sigurno nece plasirati u plej of...