NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledao sam prvo poluvreme... Mozda Bruklin i jeste tuga :)))

Ali i Kobe je odigrao strasno. Posvetio se timu... sada i kada krene na trojicu, gleda slobodne igrace i trazi najbolju opciju. Veliki preokret u igri!

Prica se nesto da mozda Boston i Clippersi naprave trade,Garnett za Bledsoa i Butlera.Mislim da bi to bio jedan od najglupljih trejdova u istoriji lige xD

Trejd bi bio veliki promasaj za Boston jer Batler ima nesto manji ugovor od Garneta a pritom mu ne istice ove godine tako da im ne otvara prostor u budzetu.Boston ima iskusan tim koji je odavno dostigao zenit osvajanjem lige i jedno finale su imali .Sada posle povrede Ronda su pred dilemom da li da krenu u izgradnju novog tima i trejduju Garneta i Pirsa .Garnet ima visok ugovor na tri godine za veterana dok Pirs je ove sezone najplaceniji igrac medjutim u ugovoru mu je predvidjeno da za narednu sezonu bi igrao za daleko manju sumu.
Mislim da bi za njih bilo bolje da samo dopune sastav neki trejdom koji bi im isao u korist i pokusati da se pomere sa 8 pozicije na barem 6 mesto koje im je dostizno kako bi izbegli dva najjaca tima u njihovoj konferenciji.Oni imaju dosta mogucnosti za trejd jer u sastavu imaju igrace solidno placene koji ne pruzaju igre u skladu sa ocekivanjima .

kobe--300x450.jpg

Covek je neunistiv. Poslednjih nekoliko tekmi ima kucanja za top ten.
Ne znam da li su objavili takmicare za OlStar kucanja ili je samo nagadjanje - trebao bi Dzejson Ricardson da ucestvuje.
Kada Ricardson sa 32 godine moze, Vins bi napravio haos!!!

Kobe isprozivao Howarda kako treba da igra uprkos povredama.Mada nije ni cudo, asolutno nista supermen nije pokazao ove sezone,samo se vucara po terenu...Jos se i Gasol povredio,ima Miami da ih izgazi sutra...

Bas ce biti gazenje. Hauard kilavi po terenu!!! Izgube loptu, ne vraca se, a Sarlot ih gazi kontrama!
Nije za njega ovaj sistem... a to je jedini razlog zasto nisu vratili Fila Dzeksona!
Sakrea ne pusta (kakav god da je), MWP cuva centra!!!!! Sreca pa i Majami igra bez petice.

Sreca po lakerse sto imaju Artesta inace bi primali 150 poena po mecu xD Nash igra odlicno s obzirom da covek ima 39 god.Kad bi se kilavi supermen malo ukljucio u igru mozda bi i bilo nesto...

Kobe isprozivao Howarda kako treba da igra uprkos povredama.Mada nije ni cudo, asolutno nista supermen nije pokazao ove sezone,samo se vucara po terenu...

Ko mu je kriv. Što je odlazio iz grada gde su ga voleli i gde je mogao da stigne i do prstena samo da je u tim dovedena još neka zvezda (i bez toga je stigao do finala 2009.).

Harden u autu, eto jos jedne sanse za plej of :)

Jos jedan igrac zavrsio sezonu u Bostonu - Barbosa... Izgleda da su ukleti, bolje da posete neku vracaru ili zovu Milana Tarota da im skine dzons magiju :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back