NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Večeras Nets vs Knicks i to u ovom prvom terminu, u 1. Valjda će biti dobra tekma.

EDIT: Dvije dobre završnice...druga je Lejkersi protiv Klivlenda. Artest kraljina uspio da napravi korake tako što je dvokorak produžio sa još dva koraka :lol:

Pardon, Artest who? Mislio sam na Metta World Peace.

Uglavnom Lejkersi gube, Kobi uvali 40+ poena, Hauard šutne 20+ slobodnih bacanja i tako...:lol:

Kid rešava trojkom drugu tekmu + Karmelo 45 poena. I ja jednom da ubodem dobre utakmice da gledam.

Poslednja izmena:
Haha World Peace, kakav mentalac(tj)..
Ja ne kapiram sta se desava sa Lejkersima:eek:Brajant siluje loptu, postize veliki broj poena, nema pasa u napadu, sve na njega ide...
Hauard nikako da nauci da sutira penale...Malo da poboljsa tu statistiku, davao bio 5-10 poena vise po mecu.
Melo igra sasvim okej, i dobar procenat suta ima, za razliku od prethodih sezone, gde je mnogo trosio lopti-uzalud..
Vratio se Irving, :p 28 poena na prvom mecu posle povrede..

Neš je jedan od onih igrača koji zaista mogu da od gubitničkog tima naprave pobednički.

Ali, u suštini, nisam ni ja siguran da li će mu to što igra sa igračima sa kojima igra - bez obzira na njihov kvalitet - više pomoći ili odmoći.

Neš je jedan od onih igrača koji zaista mogu da od gubitničkog tima naprave pobednički.

Ali, u suštini, nisam ni ja siguran da li će mu to što igra sa igračima sa kojima igra - bez obzira na njihov kvalitet - više pomoći ili odmoći.

Nes moze da utice puno u napadu, sto rece neko, ipak je u pitanju najbolji plej na svetu protekle decenije, ali u odbrani ne. Lejkersi imaju velikih problema u odbrani, zalaganje im je na jadnom nivou, a mislim da to Nes ne moze da promeni.

Neš nije naročito poznat kao defanzivac al' mislim da bi u nekom organizacionom smislu mogao mnogo da im znači na obe strane terena.

Problem je što to u suštini podrazumeva da ovo ne postane ni Kobijev ni Dvajtov tim - oko čega se dosta davilo pre koji mesec - nego Nešov, a nisam siguran kako bi pomenuta dvojica prihvatila to.

Neš nije naročito poznat kao defanzivac al' mislim da bi u nekom organizacionom smislu mogao mnogo da im znači na obe strane terena.

Problem je što to u suštini podrazumeva da ovo ne postane ni Kobijev ni Dvajtov tim - oko čega se dosta davilo pre koji mesec - nego Nešov, a nisam siguran kako bi pomenuta dvojica prihvatila to.

Ne samo sto Nesh nije neki defanzivni superstar, vec i sama pozicija koju igra je najmanje bitna za odbranu. Odbranu mora da povuce Dvajt.

Ovo ce biti Kobijev tim sve dok ne ode u penziju, Dvajt samo to treba da prihvati; a ne da ga puca sujeta, i da se zbog toga smori na terenu. Nesh moze da vremenski ima najvise loptu u rukama u napadu, i to bi moglo da oslobodi malo Kobija, videcemo.

Ne samo sto Nesh nije neki defanzivni superstar, vec i sama pozicija koju igra je najmanje bitna za odbranu. Odbranu mora da povuce Dvajt.

Ovo ce biti Kobijev tim sve dok ne ode u penziju, Dvajt samo to treba da prihvati; a ne da ga puca sujeta, i da se zbog toga smori na terenu. Nesh moze da vremenski ima najvise loptu u rukama u napadu, i to bi moglo da oslobodi malo Kobija, videcemo.
Veliki igraci, a malecki tim-to su Lejkersi..
Nema sem kobija, ponekad Hauarda, niko da se pokrene..

Slažem se u potpunosti.. Što je najbolje, njih dvojica bi samo dobili time što bi ulogu glavnog igrača prepustili Nešu..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back