NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogao je da odmara igrace i protiv bilo kojeg drugog tima a ne bas Miamija,pederski potez i treba da ga kazne.Uostalom sta ce Parkeru odmor nema ni 30 god.Ali ipak je to Greg Pop poznato je da nije bas najcistiji s mozgom...

Mišljenja o njemu među fanovima su podeljena: neki kažu da ga treba trejdovati, a neki da je važan šraf u ekipi. Ja spadam u ove druge. U svakom slučaju, ova pobeda mi je naročito draga zbog izvesne osobe koja se prodala za šaku dolara, da joj ime ne spomenem.

Glupo je sto u nba danas postoje ekipe koje imaju timove snova, all star timove.(Majami, Lajkersi,)
Tim ekipa se retko ko moze suprostaviti, jednostavno svi jure u takve timove, npr. da je Alen otisao u neki 2 tim, a ne u Majami, psotizao bi lagano 20/25 poena po mecu, ovako lepo igra, ali nema mnogo lopti.
Isto je i sa Hauardom i LAL.
Sada je mozda u najboljim godinama, ali igra u timu, gde imao toliko dobrih igraca.
Mislim da je pre bilo drugacije u nba.Na ovaj nacin jacaju pojedini klubovi, ali ne i liga.

Glupo je sto u nba danas postoje ekipe koje imaju timove snova, all star timove.(Majami, Lajkersi,)
Tim ekipa se retko ko moze suprostaviti, jednostavno svi jure u takve timove, npr. da je Alen otisao u neki 2 tim, a ne u Majami, psotizao bi lagano 20/25 poena po mecu, ovako lepo igra, ali nema mnogo lopti.
Isto je i sa Hauardom i LAL.
Sada je mozda u najboljim godinama, ali igra u timu, gde imao toliko dobrih igraca.
Mislim da je pre bilo drugacije u nba.Na ovaj nacin jacaju pojedini klubovi, ali ne i liga.

Uvek mora da postoje timovi koji su tzv powerhouse timovi, da bi mogli ljudi da ih mrze. Takve stvari povecavaju gledanost, kada imas nekog toliko dominatnog, i svi navijaju da ga autsajder pobedi. Nista drugacije u sustini nije bilo ni ranije, narocito od pojave slobodnih agenata.

Meni lično ne ide u glavu kako neko može da napada npr Alena koji je prešao u Boston posle 11 sezona u moćnim baksima i supersoniksima :lol: Garnet 12 sezona u timbervulfsima, i sad da mu neko kaže nešto.. Hauard, Lebron i sl..
Nisam ni ja fan toga da se najveće NBA zvezde naguraju u jedan tim i onda da svi budu šampioni i samo kupe prstenove, ali ne možeš ni kriviti čoveka koji je po svemu all star, ali mu je dojadilo da igra u nekom levom klubu.. Imao je Alen 30 ppg dok je bio u soniksima, šta mu znači to kad je jednom uspeo do finala konferencije i to je to.. Uželeo se čovek takmičarske košarke..

Ma pare tu igraju glavnu ulogu,ponekad pomislim da se igraci tu nista ne pitaju jednostavo ide gde mu gazda naredi.Onda udruze nekoliko superstarova i odmah skace gledanost,potpisivanje ugovora sa raznim brendovima koji donose silnu lovu... Ne treba pominjati koliko ih sudije stite i koliko im gledaju kroz prste.Jednostavno nba je postao vise posao nego sama kosarka...

Memfis ne da je odličan nego je najbolji u ligi trenutno. A na istoku, Njujork. Ne znaš koje je veće iznenađenje.

Naravno, ništa od toga ne garantuje da će ostvariti i jednu jedinu pobedu u plejofu, a i ima još dosta da se igra do kraja regularnog dela sezone, al' opet fina promena.

Što se Hauarda tiče, neko ti je pravilo da najbolji centar lige pre ili kasnije završi u Lejkersima. Od Majkana, preko Vilta, Karima, i Šeka, do evo sad njega.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back