JAHVE
Poznat
- Poruka
- 8.191
Razvalio ih New York 20 razlike i to bez Mela,zatrpali ih trojkama ponovo xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha, 18 trojki...Felton 27 poena 6-10 za tri..Novak ubica ove sezone, sutira sjajno za tri..S druge strane, Dzejms kraljevski, dok Bosh i Wejd ni za prelaznu ocenu nisu..sutevi ispod 25 %Razvalio ih New York 20 razlike i to bez Mela,zatrpali ih trojkama ponovo xD
![]()
Zaboravljena legenda Tracy McGrady...JEdan od najboljih "trojkasa" ikad
Kobi opet dao preko 30 a Lejkersi opet počišćeni.
Jedino da ubacuje 50 svaku utakmicu, ko Čemberlen.
Kobi opet dao preko 30 a Lejkersi opet počišćeni.
Jedino da ubacuje 50 svaku utakmicu, ko Čemberlen.
Nađe se na netu. Taj tripl-dabl je sam po sebi verovatno najbolji u istoriji - mada me ne bi čudilo da je imao neki još bolji - dok su blokade i ukradene lopte tada još nezvanično brojali, uglavnom novinari. Znam da je jedan lik odlučio da mu broji blokade jedno veče i smorio se kod, ako se ne varam, 27.
Znaš recimo da je on jedini igrač u istoriji koji je na jednoj utakmici imao dupli tripl-dabl? I to čak čini mi se dva puta. Znam da je iste te '68 protiv Detroita imao 22 poena, 25 skokova, i 21 asistenciju, ne sećam se za drugu utakmicu. Isto tako je marta iste godine beležio tripl-dablove u devet utakmica za redom, što je naravno rekord.
U suštini, čovek je bio mašina. Obzirom na to, sramota je što ima samo dva prstena. Doduše, delom je to i do trenera, i do saigrača, i do drugih stvari. Al' svejedno.
On zapravo uopšte nije igrao na snagu, to je zabluda. Kao i to da je igrao protiv metar i po visokih belaca, itd.
Sramota je jer je reč o najtalentovanijem i najdominantnijem igraču u istoriji.
Čovek je bre kao centar bio najbolji asistent lige '68. Smešno je koliko je bio dobar.
Ako gledas statistiku, on ispada bolji od Dzordana..On zapravo uopšte nije igrao na snagu, to je zabluda. Kao i to da je igrao protiv metar i po visokih belaca, itd.
Sramota je jer je reč o najtalentovanijem i najdominantnijem igraču u istoriji.
Čovek je bre kao centar bio najbolji asistent lige '68. Smešno je koliko je bio dobar.
In 1966-67, Sixers Coach Alex Hannum asked Chamberlain to pass the ball more often than shoot, and to play more aggressive defense. The strategy worked. Although he failed to win the NBA scoring title for the first time in his career, averaging 24.1 points, Chamberlain recorded the league's highest shooting percentage (.683), had the most rebounds (24.2 rpg), and was third in assists (7.8 apg).
Chamberlain took his new role so seriously that he led the league in assists the next season.