Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gledam sada Lejkerse i Sakramento... Sakil O Nil bi mogao i sam da igra... Bukvalno je dao polovinu poena za Lejkerse... Stojakovic i Divac bledi...

(15-25 sut iz igre, 5 trica)Rubio ljuti zmaj.
Minesota je meni u principu trenutno najgotivniji tim u NBA, samo šteta što ih kasape povrede.
Sve su sanse da Irvinga uskoro vidimo u nekom vecem klubu,samo da ne ode za Lebronom u Miami xDHah sta cini Pekmen po Nba, sprda se sa Merionom i kompanijom.(16 poena po mecu ove sezone)
Rubio isto tako, prvi mec posle povratka, za 18. min.- 9 asistencija
Timbervulvsi su posle Oklahome moje favoriti na zapadu.
Irving 41. poen(15-25 sut iz igre, 5 trica)
Novak opet 4 trice.
Sve su sanse da Irvinga uskoro vidimo u nekom vecem klubu,samo da ne ode za Lebronom u Miami xD

Minesota je meni u principu trenutno najgotivniji tim u NBA, samo šteta što ih kasape povrede.
Pa da, samo toronto nema Pekmena!Pa Minesota i Toronto mu dodju kao neke evropske kolonije u NBA.

Jedan je Javalle...

Gledaj Shaqtin a fool,imas dosta epizoda (Javale je skoro u svakoj)Hahahahahha, hvala ti na ovom snimku.
Valjam se!![]()
Bilo je pre par nedelja ona jedna dobra scena, kad tip ulazi u igru a ne zna ni sam koliko slojeva ima, skida pet dukseva i tri majice i nikako da završi.. I trener koji ga gleda kao ->