Heartless
Poznat
- Poruka
- 7.454
122:86....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Garnet sinoć kao nekad u Minesoti![]()
I dalje najbolji. Samo sto je nekad imao solidnu konkurenciju na toj poziciji, sad nista.
...
Atlantu niko ne komentarise?
Sada samo da ukradu sledecu utakmicu u Chicago-u
i onda sigurna zavrsnica kod kuce.
Jedino sto se Rose bas raspucao.. mnogo bi ga
bolje cuvali da se nije Kirk povredio...
I dalje najbolji. Samo sto je nekad imao solidnu konkurenciju na toj poziciji, sad nista.![]()
Ja sam impresioniran Dalasom, zaista fenomenalna ekipa.
Toliko kvalitetnih i raznovrsnih igraca na jednom mestu niko nema.
Aa, potpisujemMa, može Timotiju samo da trkne po cigare![]()
Ma pusti dusmane, samo uzivaj, uvek ce neko za nesto da gundjaA nevezano od svega ovoga: pre nekoliko godina, kad sam nekome pričao nešto vezano za Orlando i koristio prvo lice množine (ono "odigrali smo dobro"), on mi reče, pazite sad ovo, da ne mogu da koristim to "mi" kad govorim o timu na čije utakmice ne idem.![]()
A nevezano od svega ovoga: pre nekoliko godina, kad sam nekome pričao nešto vezano za Orlando i koristio prvo lice množine (ono "odigrali smo dobro"), on mi reče, pazite sad ovo, da ne mogu da koristim to "mi" kad govorim o timu na čije utakmice ne idem.
Ne znam za vas, ali meni je to idiotski. Prvo, rado bih išao na mečeve Orlanda kad bih mogao, drugo, viđao sam ljude koji navijaju za klubove iz Engleske, Italije, Španije itd. da govore to "mi" kad pričaju o svom omiljenom klubu iako nisu u prilici da posmatraju njegove utakmice uživo.
Ja sam negde izmedju, ne mogu da se povežem sa timom iz USA dugoročno već navijam po generacijama - navijao sam za NY dok su za njih igrali Sprivel, Hjuston i drugari, za Sakramento naravno dok su tamo bili naši, za Orlando dok su bili mladi i perspektivni (tj pre Luisa) i tako dalje. Ali kada tim promeni dušu i više mi ne leži njihova igra - idem dalje. Za razliku od Partizana koji će me nervirati čitavog života
![]()
Epic game tonight.... Mefis vs Oklahoma
Ja sam negde izmedju, ne mogu da se povežem sa timom iz USA dugoročno
Pitanje je cemu nas ostavlja...
Miami 3 - 1 Boston,ae samo jos da Majami izbaci Boston i ja sam zadovoljan.
Prva zelja mi se nije ostvarila(da Orlando osvoji prsten), druga jeste(eliminacija Lejkersa), sada samo jos da ovi zelenasi ispadnu i bice super...I po mogucnosti da Dallas osvoji titulu...
Izgleda da neki mogu...
Tako sam se ja iznervirao navalom navijača Indijane kad je Peđa prešao.. Sreća pa su se brzo razminuli.. Sad opet jedini navijam za njih xDDakyorlando:Sećam se kad me neko pitao da li navijam za Orlando zbog Miličića, ja kažem: naravno da ne, navijao sam ja za taj tim mnogo pre njega, i mnogo posle njega.
btw kul ti je ideja za blog.. Nije muzika koja meni odgovara, ali sviđa mi se ideja..
back to topic:
Vašington se vraća dresovima iz ere Vašington Bullets-a, crveno-beli, poprečne pruge.. Za par godina se očekuje i ponovna promena imena u Bullets umesto Wizards..
''Ja sam u svoje vreme želeo da pobedim Lerija i Medžika, a ne da se udružim sa njima...'' reče Majkl.
Isti onaj Majkl koji je čekao sedam godina pre prve titule sa Čikagom. IGRAČ, velikim slovima.
Until LeBron James wins eight championships or Kobe Bryant saves a child from a burning building, Michael Jordan will be the greatest basketball player who ever lived.
''Ja sam u svoje vreme želeo da pobedim Lerija i Medžika, a ne da se udružim sa njima...'' reče Majkl.
Isti onaj Majkl koji je čekao sedam godina pre prve titule sa Čikagom. IGRAČ, velikim slovima.
Te Majamiju iskreno želim raspad sistema, sa sve 'velikom trojkom'.
Pih.