NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hoće da kaže da bi Brajant morao da uradi nešto takvo da bi mogao da se poredi s Džordanom. Drugim rečima, teško da će to moći, kao što će Lebron teško da osvoji osam titula. :)

Ma znam, nego sam mislio da je reč o tome da oni moraju da ponove njegove uspehe da bi mogli da se smatraju takvim, pa sam mislio da je Džordan stvarno nekom prilikom spasio dete iz zgrade u plamenu :lol:
Ali je ustvari reč o

Ja sam želeo da vidim Lebrona na Floridi. Na kraju je i otišao tamo, ali u pogrešan klub. :dash: Moram da budem malo precizniji u željama. :lol:

Nadajmo se da će Peđa, Dirk i ekipa osvojiti titulu. Ne znam za vas, ali ja bih to mnogo voleo.
fingers-crossed.gif

Može i Čikago ako prođe Majami, može čak i pobednik iz duela Oklahoma - Memfis (mada teško). Samo ne Majami. :)

Vala bas.. Ljudi gube nit kako treba da se prave posteri.. Ne poricem da nema dobrih fora i tako, ali naziv postera treba da bude pojam koji je definisan, ovde je definisan "Hardene" i sigurno bih ga nasao kad bih trazio to :roll:
OVO je poster.. I najiskrenija preporuka :mrgreen:
deusex1.jpg

Nece eliminisati Majami.. a nece ni Majami izgubiti u finalu od Dalasa... ili OKCa. :mrgreen:

Ne bih bas bio tako siguran...

Majami pada, ako nekim cudom prodje... Dalas dobija... Posto Oklahoma nema sanse da dobije Dalas... Cak sta vise ne znam sta oni treba da urade da bi dobili jednu tekmu.

Ni za ovo. Ne kazem da nece Dalas proci, ali ne verujem bas da ce biti tako lako...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back