Skeeter
Domaćin
- Poruka
- 3.497
kako ce ovo portland duzme tacno vidim.
evensli seltiksi.
evensli seltiksi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znao sam ja da Filadelfija bez Simonsa nema sta da trazi , pa i sa njim tesko da bi prosli Boston, takodje mislim da bi Raul Neto morao vise da igra, Filadelfiji treba plej a on je bas pravi autenticni plej starog kova, dobar na lopti i sa loptom, ima osecaj za pas, zna da diktira tempo igre, ima dobru tehniku i ulaz, vrlo dobar sut i pokazao se zaista odlicno u nekoliko utakmica u ovom "Mehuru" kada je imao malo vecu minutazu.
Inace mislim da Seltiksima nista ne fali ni pod kosem , imaju Tajsa koji igra sve bolje, onako odlican atleta, skocan, a i dobar suter pa moze i spolja malo da razvuce protivnicku odbranu, tu je i Kanter koji je ono uvek pouzdan i standardno dobar i opasan u oba reketa , takodje tu je i Poire koji uglavnom greje klupu ali ipak je dosao u Boston kao jedan od najboljih centara u Evroligi i nema sumnje da bi i on itekako mogao dobro da odigra da dobije malo vecu minutazu (inace kapiram da ce on da zatrazi trejd i da ode u ekipu gde ce vise igrati).
Vidim mnoge iznenadjuje serija Denvera i Jute ali iskreno mene ne, objektivno Juta ima siru rotaciju, duzu klupu i jednostavno kvalitetniji i iskusniji sastav, uostalom mnogo puta dosad se vec pokazalo da Denver nema sta da trazi protiv ozbiljnih, takmicarskih plej of ekipa , ono znam da Jokic igra tamo i da su zato mnogima pri srcu ali realno nemaju kvalitet da se bore za finale, za titulu ili sta god, ono odprilike neka prva, eventualno druga runda plej ofa i jeste neki realan domet i neki maksimum te ekipe.
Jokić triput zakucao, proradio inat u njemu. Kad bi na svakom meču igrao ovako ambiciozno bio bi ubedljivo najbolji centar lige.
Ono sinoć na meču Lejkersi Portland je bila sramota za košarku.
Ja tako tendenciozno sudjenje nisam video nikada u svom životu, a bogami imam i godina, a imam u svojoj kratkoj karijeri i gostovanja po Novom Pazaru, recimo.
Prvo poluvreme se završilo sa +20 za Lejkerse, a reallno od tih 20 sudije su donele 30.
Moj klinac od nepunih 14 godina, kojeg sam uvek učio da poštuje košarkaše, sudije, utakmicu, je toliko vrištao od besa(a i ja bi da nisma stariji i treba da ga smirujem) a ni jedan ni drugi ne mrzimo Lejkerse, naprotiv.
Ono je uistinu sramota za sport uopšte, i pitam se ima li smisla sve to više i gledati.
Ovo je bilo još gore, ili je ono bilo davno pa se zaboravilo........
U eri tehnologije, tv-snimka da onako bezočno sudiš, to je meni nepojmljivo, i mogu slobodno reći bezobrazno od same uprave lige, jer crtaju da na račun tv prava izvade malo gubitke......Nije meni ni Portland nešto omiljena ekipa, ali ljudi su došli da skupo prodaju kožu, a ti im polomiš noge da ne mogu ni da igraju.
Kod Sacramenta se perfidnije navlačilo, onaj faul Kobija nad Bibijem ali j.b.g nije sudija kriv što Hori ubaci onu trojku, i ne postoji sudija koji će 25 poena minusa pretvoriti u plus, a Sacramento je to uspeo da prospe u petom meču.
Jeste NBA multinacionalna kompanija kojoj je osnovna ideja profit, ali j.b.t nemojte nas praviti idiotima.
Što je najgore, u sledećoj rundi će ih neko počistiti a celu seriju neće ubaciti trojki kao ovde za jedan meč.
I to više nije ni do odbrane, Inglis pogadja preko ruke, Klarkson leti u aut i pogadja trojku...
Ali se vidi kako je jedni Gober isfrustriran, samo nešto glumata na terenu, provocira....Drvo bio drvo će ostati.
Što se Jokića tiče on se poigrava sa Goberom, ono pod košem je smejurija za najboljeg defanzivnog centra lige, ai je problem što nema konstantnosti kod drugih.
Sad se recimo vidi koliko fali da neki napad iskreira Barton, da neku odbranu odigra Heris, ovo što Marej igra u odbrani je sramota za košarkaša.
Čak se i Porter večeras trudi, vidi se da ne zna ni gde treba da stoji ni kako da pokriva, ali to može da bude i zbog neuigranosti odbrane sa ekipom, ali Marej je ......Nemam reč koju bih upotrebio za njegovo igranje odbrane.