- Poruka
- 47.630
Za četiri ne, ali za bar još jednu - što da ne.
Što se tiče šampiona, to će verovatno biti neko sa zapada. Možda Denver?
Što se tiče šampiona, to će verovatno biti neko sa zapada. Možda Denver?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo noćas nije dobio niti minuta, šteta jbgSa sedmoricom igrača, jadni Čančar morao igrati skoro 20 minuta na meču, protiv kompletnih Džezera.......
https://www.espn.com/nba/boxscore?gameId=401161404
Pa dobro dešava se............Jokić je odradio što je bilo do njega, da su drugi dali doprinos bar kao Čančar tada verovatno bi dobili.
Porter za sada igra neozbiljnu košarku.
Ja sam prvi bio imresioniran njegovim velikim mogućnostima, medjutim izgleda da glava ne da.
Marej me uopšte nije iznenadio, ni u prvoj utakmici ni sada.
On je takav, prangijaš bez snage da igra odbranu.
Čim dobije malo više zadataka u odbrani, nega ne drugoj strani terena nema, a i to što igra u odbrani nije baš za pohvaliti.
Jokić ima NAREDBU od strane trenera Denvera, da se nikako ne zaleće da blokira beka koji je već probio prvu liniju.
Bojim se da i ostali počinju isto tako da se ponašaju, bez ikakvog pokrića.
Što se razlike u trenerima tiče, ne postavlja sma Meloun taktiku za meč, nego ceo njegov tim koji radi skauting.
Meloun jeste malo problematičniji u reakcijama tokom meča, ali je taktika uglavnom ok.
Neće se baš mnogo puta dogoditi da Juta tako šutira spolja.
Trenutno Denver deluje kao skup drugara na ulici.Jedini koji ima moć da ih pokrene je Jokić.
Da li će, ili će gledati svoja posla, to je vać pitanje.
Postoji tu verovatno još stvari koje se valjaju iza brda, a koje mi ne znamo i ne vidimo.
Barton je otišao kući, neće se vraćati do sledeće sezone.Ista priča kao i sa Denverom u prvoj utakmici, ne mogu da se ponove onakvi procenti šuta dva puta. A videćemo ako se za treću utakmicu vrati Barton, on već ima taj eksplozivni momenat i može da preuzme kad je Jokić na klupi. Doduše, izgleda da se i Juti vraća Konli za taj meč..
Barton je otišao kući, neće se vraćati do sledeće sezone.
Realno Denver još nije ekipa.Ekipa je skup igrača od kojih ZNAŠ šta možeš da očekuješ, a to Denver sigurno nije.Mislim da je naredni meč presudan. Ako Denver izgubi uz opet lošu odbranu nemaju više šta da traže.
Ne verujem u to......Prosto Jokić ne voli dovoljno košarku da bi trčao u drugu ekipu.I sa Herisom mislim da nemaju neke velike šanse za ozbiljniji rezultat u plejofu. Da li će u narednim godinama uspeti da izgrade ozbiljnu ekipu...skeptičan sam. Možda najbolje za Jokića da odradi ovaj ugovor i ode u neku ambiciozniju sredinu. Idealno bi bilo L.A. Lakersi.
I sa Herisom mislim da nemaju neke velike šanse za ozbiljniji rezultat u plejofu. Da li će u narednim godinama uspeti da izgrade ozbiljnu ekipu...skeptičan sam. Možda najbolje za Jokića da odradi ovaj ugovor i ode u neku ambiciozniju sredinu. Idealno bi bilo L.A. Lakersi.
Ne verujem u to......Prosto Jokić ne voli dovoljno košarku da bi trčao u drugu ekipu.
Znaš,. to se vidi da ne voli dovoljno košarku.Možda će da promeni sport i postane NFL kvoterbek. Zajebancija, naravno, u smislu promene sporta, nikako u smislu da on ne bi mogao to da igra...
Znaš,. to se vidi da ne voli dovoljno košarku.
takmičenje koje pored NBA želiš da osvojiš je neko prvenstvo sa reprezentacijom......Na stranu to što je pozadina njegovog učešća prošle godine bila nama nepoznata(očigledno je Djordjević doprineo tom klaj klaj stavu pljuvanjem Jokića zbog Evropskog prvenstva), on je realno došao sa najmanje 10-15 kilograma viška, što se ne sećam da je ijedan reprezentativac uradio u poslednjih 40 godina koliko ja to pratim.
A kad nemaš taj takmičarski naboj, tu sliku u glavi tebe sa peharom i medaljom uz himnu, to onda nije to.
Košarka je za njega posao koji on radi vrhunski, pruža mu ponekad neko zadoovljstvo, ali kao što reče juče na konferenciji za štampu "nećemo se ubijati na terenu".
J.b.g ja kad sam je igrao ja sam se ubijao na terenu sa najboljim prijateljima, dolazilo mi da pojedem asfalt ne želeći da izgubim, potučemo se itekako na basketu, a on...........Neće se ubijati protiv Gobera?
A Gober skače ko malo dete na svaki poen protiv njega.......
Bilo je protraćenih talenata poprilično...Miličić je sa 17 godina bio veći talenat od Jokića, brži, jači, bolji tehničar, sa odličnim pregledom igre, ali j.b.g isto nije voleo košarku.Ne želim da verujem u to, ali slutim da si u pravu. Ako se tako nastavi, biće to najveći protraćeni talenat ne u istoriji košarke, nego u istoriji sporta uopšte, pošto je Jokić promenio ceo jedan koncept igre svojim nastupima i ima potencijala da o njemu jednom pričaju kao što se sada priča o Džordanu, dakle kao o sinonimu za košarku. Ali Džordan je bio đubre od čoveka i verovatno zbog toga i vrhunski takmičar, dok je Jokić dobra duša, ali teška flegma. Možda da je odrastao na beogradskim uličnim terenima kao Bogdanović, ali ovako iz 'ladovine poput Sombora... Ne znam, nekako se nadam da će u reprezentaciji pronaći taj motiv, možda već sledeće godine na OI, posebno ako Meloun stvarno bude deo stručnog štaba makar kao savetnik, pošto mi se čini da Jokić sa njim ima poseban odnos, ali "no homo", da se poslužim onom njegovom rečenicom zbog koje je kažnjen...
Bilo je protraćenih talenata poprilično...Miličić je sa 17 godina bio veći talenat od Jokića, brži, jači, bolji tehničar, sa odličnim pregledom igre, ali j.b.g isto nije voleo košarku.
Simonović je u najboljim godinama napustio reprezentaciju, ja ga se sećam pri kraju karijere kada je trpao po 50 u onoj našoj ligi.
Stojko Vranković je bio atleta kakva nije postojala u NBA tada, ali jb.g velika dioptrija je onemogućila da bude vrhunski(zamisli igrača od 218cm koji iz mesta sa šipkom bez tegova naskoči na švedski sto visine 140cm).
Dražen Dalipagić je u najboljim godinama zakucavao jednu loptu iz mesta dva puta(skoči provuče je kroz obruč uzme i opet zakuca), ali jbg počeo da se bavi košarkom sa 18 godina.......