Truman
Elita
- Poruka
- 23.959
Teško će Denver do još dve pobede.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad su šanse da se Heris vrati nešto veće, sa njim to je otvorena serija, posebno posle ovakvog adrenalinskog šoka koji su doživeli igrači Denvera, ali i razočarenja Jute koja je imala na početku treće četvrtine +15.Teško će Denver do još dve pobede.
Teško će Denver do još dve pobede.
Mičel je ok rekao bih veoma čist i korektan igrač.
Ali Gober, O'Nil,Klarkson,Inglis, gde se svi skupiše na jednom mestu....
Fali im Bojan isto normalan igrač, velika greška Denvera što njega nisu potpisali, otišao je za relativno sitne pare u Jutu, posebno kad pogledaš pare koje se daju Milsapu ili Plamliju.
Čisto sunjam da Lebron ima političke ambicije. Koliko znam on hoće da prestigne Karima po broju postignutih poena na večitoj listi strelaca. Takođe, hoće još titula a realno je da je ove godine i osvoji. Dakle, žrtvovao je lični interes. I ovaj tviter s psovkom što nije karakteristično za "uzornog momka" govori dosta. Pukao mu je film.Ja bih baš rekao da je obrnuto, po pitanju Lebrona..
Bliži se kraj karijere, i vreme je da se pozicionira na političkoj sceni kupujući bodove kod demokrata.
I sad se odjednom dogodilo da mu je prekipelo?Ne verujem ti ja ništa u te zavereničke teorije. Bliža mi je teorija da je Lebron ljudsko biće sa jakim afro identitetom.
Pa on protestvuje već godinama. Sećam se i pre par godina kad su mu na kući napisali nešto uvredljivo pa je rekao da nije lako biti crnac u Americi.I sad se odjednom dogodilo da mu je prekipelo?
Za sve godine u ligi mu nije prekipelo, ali sad jeste?
Prethodnih godina nisu ubijali?
Kako je normalno kada 80% teških krivičnih dela počine crnci?Pa belci čine 80% st USA dok crnci 8%, normalno da onda imaš više ubijenih belih policajaca i belih kriminalaca.
Kako su ih kao robove doveli prije 6 vekova ništa se nije promenilo
Dole ti je čovek objasnio. Statistika je selektivna. Crnaca ima 15-ak posto u SAD. Da mi vidimo koliko policija ubija nenaoružane belce s leđa. Ili koliko ih bivši policajci zaustavljaju dok džogiraju i ubijaju jer su "sumnjivi". S druge strane imaš slučaj košarkaša koji je vređao Dončića po rasnoj osnovi ali to opet ne može da se poredi sa izgubljenim životima.A evo recimo........
https://www.washingtonpost.com/graphics/2019/national/police-shootings-2019/
Statistika u 2019.godini gde se vidi da je policija ubila više belaca (405) nego crnaca (250) tokom 2019.godine.
A obzirom na poznate statistike po kojima preko 80% teških krivičnih dela u SAD počine crnci, ovo liči na ugnjetavanje belaca a ne crnaca.
Belci su takodje u većini poginulih policajaca u 2019.godini
https://www.fbi.gov/news/pressrel/p...forcement-officers-killed-in-the-line-of-duty
Tako da protesti, što bi rekla ova interesna grupa koja sebe zove crnogorcima "nidje veze"
Naravno, kako su nastala geta? Pa tako što crncima nisu hteli da daju jednaka prava za stanovanje, obrazovanje i rad.Sad ti pišem kako su ih doveli kao robove pre 600g tako se i dan danas odnose prema njima, normalno kad vodiš takvu politiku i takvu ekonomiju prema njima da se onda tu najviše pojavljuje kriminal, uporedi Srbiju i Švicu gde je veća stopa kriminala?