- Poruka
- 27.122
Pa ******* pišeš velikim slovima, kao da se dereš.
****** ti, ja sam hetero

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ******* pišeš velikim slovima, kao da se dereš.

wtf 6 strana za jedan dan???? :shock::shock::shock:

@dana: mozda ti hoces da mi pomognes da se promenim?Ali bar za pocetak moras imati kesha da mi platis pivo ponekad i tako to, a onda cu malo po malo da se promenim, da nadjem dobar posao i da imam dobru platu..
![]()
moraces da proradis vise na sebi ako misli da se prodaasVidim da se ovih dana sve teme vrte o kesha... I uvek se govori o devojkama koje vole kesh. A sta je sa muskarcima...
Ja sam se isto tak malo bio "ljutio" na devojke jer sam mislio da samo traze kesh... Kada samimao para, uvek sam imao devojke oko sebe a kada sam bio dekintiran onda nista... :? I jednom sa pop... i rekao od sada cu ja tako. I zabavljao sam se samo sa devojkama koje su imale puno para. U pocetku mi je to bilo znimljivo kao zezanje ali vremenom sam se tako navikao da mi je to postalo "normalno".
Sto je najgore riba je mogla da bude i debela i da ima ogromno dupe ali ako ima para ja sam bio sa njom. :shock: Sada ako sam sa nekom devojkom koja neka puno kesha ili neki dobar auto, ja jednostavno ne mogu da se uzbudim! :shock: Ako nema skupih izlazaka, restorani, vecere, provod,... onda mi je nekako dosadna...Mislim bas mi je bzvz da se mi kao nesto setamo i volimo se kao.. :| Mislim nismo deca...
![]()

Uvek sam bio z'emancipaciju!![]()
daj baci neku sliku,da te vidim8-)...mozda resim da te uposlim:razz::razz::razz:
ops:samo da ti kazem u poverenju...i bez zezanja...
veoma, veoma lep muskarac...![]()

ako tako kazes,verujem ti:razz:...mada bih vise volela da se uverim svojim ocima![]()
daj baci neku sliku,da te vidim8-)...mozda resim da te uposlim:razz::razz::razz:
ako tako kazes,verujem ti:razz:...mada bih vise volela da se uverim svojim ocima![]()

ali jednostavno ne bih mogao bez para neke devojke... 
PA mozes i da se uveris i rukama! 8) Ali ako pipnes pozeleces da imas, a ne znam da li mozes da me finansiras...
Znas nemoj me pogresno shvatiti, super si ti devojka, nije do tebe, ja sam krivali jednostavno ne bih mogao bez para neke devojke...
![]()

ko kaze da ja nemam para?:razz:
al moram prvo da te vidim...a ko zna,mozda te i preobratim;-)
i mene covek kad proba,ne moze da me se zasiti posle:rolleyes::rolleyes::rolleyes: NE sumnjam!!!
![]()
Rizikovao bih! Kakav je kralj ovaj Roko Zifredi! Mislim platite mu sve usluge ako hoćete da ga imate. Žigolo, što nisi u prometu, zašto ovoliko visiš po forumu?
Verovatno nisu .. pic.ka k`o pic.ka ...![]()
Pa joj je krivo... 
SLazem se svaja je p....ka ista. Razlika je samo da li ima para da me finansira ili ne. Kao recimo ova Taisa!Pa joj je krivo...
![]()
Sve kad bih imala milione ne bih platila račun u kafani, a u društvu sam muškarca, sem ako iz nekog razloga častim.

O boze glupog li odgovora....
Chekaj, dostojanstvo se meri time ko placa ili....?
Znachi ono, idi i lechi se.