Navikao na pare...

Vidim da se ovih dana sve teme vrte o kesha... I uvek se govori o devojkama koje vole kesh. A sta je sa muskarcima...

Ja sam se isto tak malo bio "ljutio" na devojke jer sam mislio da samo traze kesh... Kada samimao para, uvek sam imao devojke oko sebe a kada sam bio dekintiran onda nista... :? I jednom sa pop... i rekao od sada cu ja tako. I zabavljao sam se samo sa devojkama koje su imale puno para. U pocetku mi je to bilo znimljivo kao zezanje ali vremenom sam se tako navikao da mi je to postalo "normalno".

Sto je najgore riba je mogla da bude i debela i da ima ogromno dupe ali ako ima para ja sam bio sa njom. :shock: Sada ako sam sa nekom devojkom koja neka puno kesha ili neki dobar auto, ja jednostavno ne mogu da se uzbudim! :shock: Ako nema skupih izlazaka, restorani, vecere, provod,... onda mi je nekako dosadna... :roll: Mislim bas mi je bzvz da se mi kao nesto setamo i volimo se kao.. :| Mislim nismo deca... :roll:

wooowww...e ovo se zove fantazija u noci...a sta se desilo kad si se probudio...:lol:

daj baci neku sliku,da te vidim8-)...mozda resim da te uposlim:razz::razz::razz:

ako tako kazes,verujem ti:razz:...mada bih vise volela da se uverim svojim ocima:lol:

PA mozes i da se uveris i rukama! 8) Ali ako pipnes pozeleces da imas, a ne znam da li mozes da me finansiras... :lol:

Znas nemoj me pogresno shvatiti, super si ti devojka, nije do tebe, ja sam kriv :lol: ali jednostavno ne bih mogao bez para neke devojke... :)

PA mozes i da se uveris i rukama! 8) Ali ako pipnes pozeleces da imas, a ne znam da li mozes da me finansiras... :lol:

Znas nemoj me pogresno shvatiti, super si ti devojka, nije do tebe, ja sam kriv :lol: ali jednostavno ne bih mogao bez para neke devojke... :)

ko kaze da ja nemam para?:razz:

al moram prvo da te vidim...a ko zna,mozda te i preobratim;-)
i mene covek kad proba,ne moze da me se zasiti posle:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:lol:

ko kaze da ja nemam para?:razz:

al moram prvo da te vidim...a ko zna,mozda te i preobratim;-)
i mene covek kad proba,ne moze da me se zasiti posle:rolleyes::rolleyes::rolleyes: NE sumnjam!!!

:lol:

Eee primamljiva ponuda... :) Rizikovao bih! ;)

Kakav je kralj ovaj Roko Zifredi! Mislim platite mu sve usluge ako hoćete da ga imate. Žigolo, što nisi u prometu, zašto ovoliko visiš po forumu?

Taman posla, ja ne naplacujem moje drustv i kako ti kazes "usluge"... Jednostavcno samo mi se svidjaju devojke koj eimaju kesha!

SLazem se svaja je p....ka ista. Razlika je samo da li ima para da me finansira ili ne. Kao recimo ova Taisa! :lol: Pa joj je krivo... :lol:

Što da te ja finansiram, jedino ako si mi sin i još studiraš (redovno). :roll:
Sve kad bih imala milione ne bih platila račun u kafani, a u društvu sam muškarca, sem ako iz nekog razloga častim.

A pored toga i ja volim kad je muškarac dostojanstven, kao što ti voliš kad je žena bogata (novcem).

O boze glupog li odgovora....

Chekaj, dostojanstvo se meri time ko placa ili....?

Znachi ono, idi i lechi se.

Da li si ti određen za supermoderatora kako bi određivao ko je glup? To su moji principi i ne moraš ti da me šalješ na lečenje.
Izvini, da li je moja izjava van pravila foruma ili kao i ostali imam pravo da dam svoje mišljenje.
Ne mogu da verujem da neko tako "objektivan" pošto je supermoderator nekoga drsko vređa. Kakav ozbiljan forum?! :confused:

Suzdržaću se od daljih komentara. 8-)

Back