Navikao na pare...

E cao Baby Jane! :lol:

A ma tu sam... Bio sam sa devojkom. Isli smo malo da se provozamo po gradu u nasem Mercedesu, pa u neke fensi kafice, i tako... znas vec kako to ide! ;)

Ma spao sam sa nogu danas, vodila me je u soping, da kupim sebi neku skupu garderobu, da imam da se obucem sada kada budemo isli u Maroko... :lol:

A ma tu sam... Bio sam sa devojkom. Isli smo malo da se provozamo po gradu u nasem Mercedesu, pa u neke fensi kafice, i tako... znas vec kako to ide! ;)

Ma spao sam sa nogu danas, vodila me je u soping, da kupim sebi neku skupu garderobu, da imam da se obucem sada kada budemo isli u Maroko... :lol:

velika je vlaga je u maroku u ovo doba.
sri lanka ti je sad po meri!

Lepo je da imas kriterijume u vezi :lol: iako su malo ekscentricni...Licno nebih bila sa nekim da znam da je samnom zbog love....Volim kad je samnom zbog mog sexualnog umeca :lol:, a moze i zbog teskog karaktera :lol:

hehehe....samo nam se ti lepo provodi i uzivkaj:razz::razz::razz:
pa da nam ispricas kako je bilo u Maroku:wink:

velika je vlaga je u maroku u ovo doba.
sri lanka ti je sad po meri!

TAmo planiram kasnije ove godine! ;)

Lepo je da imas kriterijume u vezi :lol: iako su malo ekscentricni...Licno nebih bila sa nekim da znam da je samnom zbog love....

Sta fali, ljubav je ljubav! :lol:

hehehe....samo nam se ti lepo provodi i uzivkaj:razz::razz::razz:
pa da nam ispricas kako je bilo u Maroku:wink:

VAzi se! Bice slika! :)

Vidim da se ovih dana sve teme vrte o kesha... I uvek se govori o devojkama koje vole kesh. A sta je sa muskarcima...

Ja sam se isto tak malo bio "ljutio" na devojke jer sam mislio da samo traze kesh... Kada samimao para, uvek sam imao devojke oko sebe a kada sam bio dekintiran onda nista... :? I jednom sa pop... i rekao od sada cu ja tako. I zabavljao sam se samo sa devojkama koje su imale puno para. U pocetku mi je to bilo znimljivo kao zezanje ali vremenom sam se tako navikao da mi je to postalo "normalno".

Sto je najgore riba je mogla da bude i debela i da ima ogromno dupe ali ako ima para ja sam bio sa njom. :shock: Sada ako sam sa nekom devojkom koja neka puno kesha ili neki dobar auto, ja jednostavno ne mogu da se uzbudim! :shock: Ako nema skupih izlazaka, restorani, vecere, provod,... onda mi je nekako dosadna... :roll: Mislim bas mi je bzvz da se mi kao nesto setamo i volimo se kao.. :| Mislim nismo deca... :roll:

Ovim priznanjem odajes utisak da si previse jadan......zao mi te stvarno....
Mada danas svi jure lovu, i razne stvari rade za nju.....tako da nije to nista novo niti iznenadjujuce....:)

Back