HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
ja bih to girl drugachije formulisala... yebesh predrasude...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa sve sto mozes da kupis, nije skupo dakle ako tebi prija da se osecas kao roba, neka.... Samo je problem sto svaka roba ima rok trajanja a onda ce se uzivanje nekako pretvoriti u silovanje .... ili ne![]()

nije stvar u parama..yebesh zenu koja ce da dominira nad mushkarcem..
yebesh mushkarca koji nema potrebu da bude ono shto ta rech podrazumeva..

Ili nemate kesh, sto mu dodje isto.... 

vala bas. ovako masta muskarac koji lose imitira zensku sponzorusu... je l ga sinnke angazovao? :-DOvako ne masta ni zenska sponzorusa..![]()
E cao Baby Jane!
A ma tu sam... Bio sam sa devojkom. Isli smo malo da se provozamo po gradu u nasem Mercedesu, pa u neke fensi kafice, i tako... znas vec kako to ide!
Ma spao sam sa nogu danas, vodila me je u soping, da kupim sebi neku skupu garderobu, da imam da se obucem sada kada budemo isli u Maroko...![]()
vala bas. ovako masta muskarac koji lose imitira zensku sponzorusu... je l ga sinnke angazovao? :-D
E cao Baby Jane!
A ma tu sam... Bio sam sa devojkom. Isli smo malo da se provozamo po gradu u nasem Mercedesu, pa u neke fensi kafice, i tako... znas vec kako to ide!
Ma spao sam sa nogu danas, vodila me je u soping, da kupim sebi neku skupu garderobu, da imam da se obucem sada kada budemo isli u Maroko...![]()
iako su malo ekscentricni...Licno nebih bila sa nekim da znam da je samnom zbog love....Volim kad je samnom zbog mog sexualnog umeca
, a moze i zbog teskog karaktera 
Ma daj bre, ovaj bi bio i sa Marijom Sherifovic za kesh.
E cao Baby Jane!
velika je vlaga je u maroku u ovo doba.
sri lanka ti je sad po meri!
Lepo je da imas kriterijume u veziiako su malo ekscentricni...Licno nebih bila sa nekim da znam da je samnom zbog love....

hehehe....samo nam se ti lepo provodi i uzivkaj:razz::razz::razz:
pa da nam ispricas kako je bilo u Maroku:wink:

VAzi se! Bice slika!![]()
To mozemo urediti i pre nego sto bude slika... 8)
Golisavom ili obucenom?![]()

Jesi ljubomorna?![]()

Samo zelim istaci da ne volim starije , i da su mi simpaticni oni mladi neiskusni , puni zara i hormona i zabluda o zivotu...(:
pishe ti rasto lepo da imam 22 , to sto izgledam i pishem kao da imam 16 , to je vec nesto drugo![]()

Vidim da se ovih dana sve teme vrte o kesha... I uvek se govori o devojkama koje vole kesh. A sta je sa muskarcima...
Ja sam se isto tak malo bio "ljutio" na devojke jer sam mislio da samo traze kesh... Kada samimao para, uvek sam imao devojke oko sebe a kada sam bio dekintiran onda nista... :? I jednom sa pop... i rekao od sada cu ja tako. I zabavljao sam se samo sa devojkama koje su imale puno para. U pocetku mi je to bilo znimljivo kao zezanje ali vremenom sam se tako navikao da mi je to postalo "normalno".
Sto je najgore riba je mogla da bude i debela i da ima ogromno dupe ali ako ima para ja sam bio sa njom. :shock: Sada ako sam sa nekom devojkom koja neka puno kesha ili neki dobar auto, ja jednostavno ne mogu da se uzbudim! :shock: Ako nema skupih izlazaka, restorani, vecere, provod,... onda mi je nekako dosadna...Mislim bas mi je bzvz da se mi kao nesto setamo i volimo se kao.. :| Mislim nismo deca...
![]()