- Poruka
- 3.050
Robine, redovno se merim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali bar za pocetak moras imati kesha da mi platis pivo ponekad i tako to, a onda cu malo po malo da se promenim, da nadjem dobar posao i da imam dobru platu.. 

nanometrom?![]()

Kad smo već kod veličine, jedan moj drug bio sa nekom crnkinjom u nekom vinogradu na moru, ona se naguzila i jede grožđe, on je piči a ona ga pita jesi li počeo. Poenta je u tome da su crnkinje za nas belce preširoke, belkinje taman, a azijatkinje preuske. Tako da uvek možeš da zadovoljiš azijtkinju.
Dark boy, ona je zadovoljna ako joj zadovoljiš G tačku i klit, a G tačka ti je 6-7 cm od ulaza u vaginu, tako da i sa kitom od 9 cm možeš završiti posao, a sa žirafom bi joj samo stvorio probleme. Ne znam samo što one lažu da im treba žirafa.

.........Dok se ti pitaš ona se pita što joj već jednom ne pokažeš to od 15,5 cm nego je lažeš za žirafu.
e to vec mora da proveri sa komisijom i administracijomprimaju od 15.7![]()

pa mislim'el mislis na ovo![]()
ali sam ja videla klip.
e to vec mora da proveri sa komisijom i administracijom
pa mislim![]()
![]()
ali sam ja videla klip.
hvala na vizuelnom ugodjaju u svakom slucaju![]()
Ti si samo ljubomorna sto nemas kesha da budes sa ovako dobrim tipovima kao ja...![]()
Kad mi glupander kaže da sam glup to je kompliment. Stvarno ne znam na osnovu čega glupander može tako da zaključi.