Navikao na pare...

Sta je zenske? Ucutale ste se... Nemate argumente! :lol: Ili nemate kesh, sto mu dodje isto.... :P

Ja ti licno nista ne verujem........mislim da si sve price izmislio..........i da je sve provokacija.........a moras priznati ,deluje malo bezveze da se uloge obrnu..........ipak nisi zena,uzivaj u tome sto si muskarac,i sto nekome mozes da priustis nesto,ako mozes.........a mozes sigurno.......:cool:

Vidim da se ovih dana sve teme vrte o kesha... I uvek se govori o devojkama koje vole kesh. A sta je sa muskarcima...

Ja sam se isto tak malo bio "ljutio" na devojke jer sam mislio da samo traze kesh... Kada samimao para, uvek sam imao devojke oko sebe a kada sam bio dekintiran onda nista... :? I jednom sa pop... i rekao od sada cu ja tako. I zabavljao sam se samo sa devojkama koje su imale puno para. U pocetku mi je to bilo znimljivo kao zezanje ali vremenom sam se tako navikao da mi je to postalo "normalno".

Sto je najgore riba je mogla da bude i debela i da ima ogromno dupe ali ako ima para ja sam bio sa njom. :shock: Sada ako sam sa nekom devojkom koja neka puno kesha ili neki dobar auto, ja jednostavno ne mogu da se uzbudim! :shock: Ako nema skupih izlazaka, restorani, vecere, provod,... onda mi je nekako dosadna... :roll: Mislim bas mi je bzvz da se mi kao nesto setamo i volimo se kao.. :| Mislim nismo deca... :roll:

Koja samouvjerenost ..

Back