Navikao na pare...

ali sta tebi tu smeta, zaljubio si se u sirotu komshinicu ali znas da ce ti biti dosadno ne razumem sta je problem :) ili su sve bogatashice zauzete
i koliko je bogatashica znaci sta je kriterijum koliko mora da ima u novcaniku tj koliko potrosi za vece i sta treba da vozi nesto detaljnije

PA brate, ovaj sestro, samo nam je masta granica.... :lol:

e pa da bi bio sponzorisan moras mnogo da dizes moral ovom ko placa da bi imao zasto, da taj neko misli d a je najlepsi najpametniji.. pa dobro ovo ono... i tako
znaci ne placaju te tek tako pomucis se ti

Hm, cuj, pa ne moras mene uciti tome... Zene se bar primaju na komplimente... :lol:

Znaci neka sa ogromnim dupetom me pita "ljubavi jel mi veliko dupe" a ja joj kazem, "ma kakvi draga, tvoje dupe je najlepese na sveu, uopste nije veliko nego tama ;) i nije dlakavo... A hocemo sada da se vozimo tvojim gliserom?" 8-)

Znam!
Ti si Rocco! 8-)

8) Tako je!

Ma vi se zezate a ja imam problem.. Jednostavno ne mogu da se napalim ako riba nema brdo kesha... I stalno sam okruzen burzujkama razmazenim koje mislim da moju ljubav mogu kupiti skupim poklonima, garderobom, letovanjima, izlascima, time da mi daju da vozim njihova skupa kola... Mada nije to tako ni lose...:lol:

Ali meni treba prava ljubav neke skromne devojke koja ce me voleti postovati i ceniti ali sta vredi kada nema kesha... :P

o, kakav neocekivani zaokret na forumu... jedna tema o keshu, a da nije o sponzorusama... e, kraljevi... a sta mislite vi, jel svaki decko moze da nadje neku bogatu devojku? al' bi to bilo lepo, a? imati bez moranja da se zaradi... a ja bi' tako mog'o godinama... majke mi vam kazem... a i da imam puno para, opet bi' kupio neku sasvim malu kucu na moru... i tamo ziveo... sasvim tiho... mislim, pare... dobro... al' sta onda?

Pa, iskreno, mene macani i ne interesuju :)

A u vezi love desavalo mi se da se kresnem par puta sa nekim i onda mi 'u poverenju' ispricha kako duguje 300 evra banci, kurti, murti .. i cuti .. nece da kaze 'daj mi' .. samo je jedan jednom rekao, pa je u 3 ujutro isao kuci peske .. a ovi drugi su tog dana/noci bili poslednji put u prilici da me kreshu :)

e kevo mnogo lazes sto nije lepo
ja bih te fako pa da imas sta da prichas i to ja vama da platim,ali da te tucam kao q. :wink:

Znaci neka sa ogromnim dupetom me pita "ljubavi jel mi veliko dupe" a ja joj kazem, "ma kakvi draga, tvoje dupe je najlepese na sveu, uopste nije veliko nego tama i nije dlakavo... A hocemo sada da se vozimo tvojim gliserom?"

Ma ne lazi .. ona koja ima pare za gliser, ima i za liposukciju :)

e kevo mnogo lazes sto nije lepo
ja bih te fako pa da imas sta da prichas i to ja vama da platim,ali da te tucam kao q.

Pa nemoj meni da prichash ono shto ne smesh da kazesh svojoj kevi .. nego, skupi muda pa kuc-kuc na vrata od kevine spavace sobe ..

Back