Navikao na pare...

Samo da je latino........ufff, muzikica, koktelcici, na sve strane nemirni, zanjihani kukovi........
Nedavno bila u jednom klubu, latino muzika, momci ustali, i na moje veliko odusevljenje, bes blama, vrc vrc kukovima.............ni slutila nisam da tako dobro musko djuska...

Hocu na odmor!:(

bar sam ja poznata ko stekara ovde

pa najbolje da svako sebi placa ako ima

i ne kaze se dzabe cist racun duga ljubav :)
38095.jpg

Ja sam se isto tak malo bio "ljutio" na devojke jer sam mislio da samo traze kesh... Kada samimao para, uvek sam imao devojke oko sebe a kada sam bio dekintiran onda nista... :? :

Sto ti je zakljucak..hm.pre 3,5 godina sam upoznao sadasnju devojku.nisam imao dinara u dzepu.a ona dupli prosek plate.i zavolela me.i bila sa mnom kada mi je bilo kako mi je bilo.
sada njoj je plata ista,ali moja je jedno 20ak puta veca nego prosek u srbiji.(cistog kesa,bukvalno svi troskovi su mi pokriveni od strane firme.)i pogodi sta?da,i dalje smo zajedno.tako da ta prica pije vodu samo kao izgovor i opravdanje.

ja se izvinjavam sto sam ovo napisao,nije lepo,ni kulturno,ali..hm.muska spomzorusa:evil:

Vidim da se ovih dana sve teme vrte o kesha... I uvek se govori o devojkama koje vole kesh. A sta je sa muskarcima...

Ja sam se isto tak malo bio "ljutio" na devojke jer sam mislio da samo traze kesh... Kada samimao para, uvek sam imao devojke oko sebe a kada sam bio dekintiran onda nista... :? I jednom sa pop... i rekao od sada cu ja tako. I zabavljao sam se samo sa devojkama koje su imale puno para. U pocetku mi je to bilo znimljivo kao zezanje ali vremenom sam se tako navikao da mi je to postalo "normalno".

Sto je najgore riba je mogla da bude i debela i da ima ogromno dupe ali ako ima para ja sam bio sa njom. :shock: Sada ako sam sa nekom devojkom koja neka puno kesha ili neki dobar auto, ja jednostavno ne mogu da se uzbudim! :shock: Ako nema skupih izlazaka, restorani, vecere, provod,... onda mi je nekako dosadna... :roll: Mislim bas mi je bzvz da se mi kao nesto setamo i volimo se kao.. :| Mislim nismo deca... :roll:

SKIDAJ TAJ SVETI AVATAR....:twisted:

e ko te ne zna....:lol::lol::lol:skupo bi te platio...:D
spomzoruso (ni)jedna...:D

PA placale su mnoge... :) I nisu se pokajale... :)

Hocu i ja na Kubu!
Ufff, kako mi se ide na odmor, bilo gdje!

Ma zao mi je samo sto sam bio tako kratko na Kubi, 20ak dana. Sledeci na planu je maroko, videcu kada budem mogao da idem sa devojkom. Naravno ona placa! 8)

Ocigledno su tebi one vaznije ... strasno kakvi likovi postoje :-? Nisu mi jasne ni (zenske) sponzoruse, a jos manje muske...
Bolje promeni nick u muski parazit ... Tebi je totalno poremecen sistem vrednosti.

Kako moze da bude neko super tip ako je samnom ili nekom drugom devojkom zbog para?? Nema sanse da mi se takav tip svidi

Ma sta to tebi smeta? Koliko tvoj decko ima para?? I hoces da mi prodas pricu da tebi to nije bitno...

Sto sam ja losiji od tebe da ne mogu tako da razmisljam.

Ja usrecujem te prebogate ribe koje su navikle sve da imaju i sve im je dosadilo.... One ni ne znaju da trose kesh! Nemaju ideju gde i sta? Onda naidjem ja i otvorim im oci! ;) Ja cinim plemenita dela...

sada njoj je plata ista,ali moja je jedno 20ak puta veca nego prosek u srbiji.(cistog kesa,bukvalno svi troskovi su mi pokriveni od strane firme.)

ja se izvinjavam sto sam ovo napisao,nije lepo,ni kulturno,ali..hm.muska spomzorusa:evil:

Lepo sto si se pohvalio koliko imas kesha... Sada mozemo da budemo druigari. Ja enmam nista na racunu ;) ali zato imam nesto sa cimo mogu uvek da steknem :twisted:

Samo na tvom mestu ne bih bio tako siguran u to ZASTO je tvoja riba sa tobom ;)

Lepo sto si se pohvalio koliko imas kesha... Sada mozemo da budemo druigari. Ja enmam nista na racunu ;) ali zato imam nesto sa cimo mogu uvek da steknem :twisted:

Samo na tvom mestu ne bih bio tako siguran u to ZASTO je tvoja riba sa tobom ;)

Jelena,mnogo kakis sa tim klonovima .tvoj zivot je fuga. ne bi te fako ni da mi ponude sva blaga ovog sveta.tvoj stil pisanja i tvoja neka pravila ,koliko si pri tom neiskrena na mobilnom i
ovako se pokazalo.
Nisam m. sponozorusha nisam trachar ali zbog revolta sam ispao takav! zaista mi nije jasno da devojka tvojih godina moze da bude nesigurna i toliko da laze ,a tvrdis kako si iskusna. :lol::lol::lol: ti da meni budes uciteljica ja sechem onu stvar

Ako si druge ...mene nisi ;)...tvoj stil pisanja sam prepoznao.Od ljubavi nase i bebeta kad spremish 200 evricja mozemo i da pricamo. 8) *** mnogo si ruzna ali necju ti uzmem mnogo jer si beda i treba ti svaki dinar za odmor . :)
Do sada imas 6 klonova i dugachak jezik iako se nisi mnogo raspisala :) ne brini imam i ja prosvetare u familiji.pa znam kako mogu biti teski i nemogucji za nas normalne.
a tvoj life je fuga i nemam nameru sa debilusom kakva si ti da provedem ni minut na mobilnom a kamoli smsom se dopisujem,kad si teska lazljivica i iskomplexirana dusha.ne smes da stanes iza onoga sto kazes !! Ne stojish iza onog kazano to sam video po forumima.Tako da nisi ozbiljna.

zasto nikad nisi rekla (priznala) da si me zvala u pola 8 ujutru...:|
da si me zvala 3. novembra,pa 26...i kad sam te okrenuo da si se pravila luda kako ne prepoznajes moj glas! ili josh bolje si to namerno uradila doka sam ja ispucao i poslednjih 30. dinara.iako nisam trebao uopste te nazovem. m?
da li ti znash da nikad neces upoznati tipa poput mene koji je imao sve mogucnosti da postane nesto.
i uostalom.ZAR STVARNO MISLIS DA BIH IKAD OTKRIO SVOJE PRAVE NAMERE DA SU MI PAPIRI BILI U PITANJU ???? :shock::shock:
odgovor je logicki ->> ne

I jos nesto ,ne trudi se oko mene,ogavna si mi i prepotentna jedna lazljivica uz to i slepitza koja nikad i ponavljam nikad necje biti sigurna jer trazis neocekivano. a svojim izgledom ne int. ti ne mozes da privuces momka ne vise nego i pre. jer ako jesi onada si ti
BILA i ostala laka zenska.ja samo ne znam zbog chega se ti rugas droljama kad si i sama postala pod stare dane da nadoknadis propusteno :confused: i nije mi jasno kad te ostavuio taj bik 72 zbog chega kukas kad si za nesto manje od godinu dana zbrisala za kanadu :???:
nisi jasna i delujes malo na ljude kao i ja ...chudno :arrow::|
pruzio sam ti otvoreno ruku na pp.trudio sam se istinski da te ne vredjam da vodim racuna,trazio sam od tebe znak da znam kako da lje se postavim i pustio te da vidim sta oces a ali ti si jedan kreten za musko-zenske odnose jer Ti ako si imala momke tebe su vucarali ti si jedan infatilna devojcica u telu matorog gabora koji s tim ne moze da se pomiri
SAMO jos nesto: ako si zaista u kanadi,nisi,nasla posao ,onaj broj i skriveni poziv totalno bzvz sto si to radila (kao neka klinka i ludjakinja) ....mogu da razume ali vecj ako si u srbiji posle kube kad si se vratila negde si ti 'tisla u kanadu ili srbiji ...trecjeg nema.onda si zaista pokvarena i zaista imash neke probleme kojie nisam znao,bilo u sebi ...bilo u porodici koja te je odgajila,a mogucje je da si i izbeglica kad se razbacujes sa ijekavicom.
Ti ne poznajes tako mene,koliko sam ja tebe isproanalizirao. i beside bjanka ja 82 godiste ne 85.
ne mogu da verujem da posle toliko dopisivanja tebi bilo tesko da se otvoris...a starija si i iskusnija..ako ne seksualno onda bar mentalno,ali dzaba sam se uzdo u tvoj razum ...ti si jedna klinka,samo malo matora za mene i i istrosehna roba uostalom.
dzaba se trudis necju ti oprostiti,za sav bol koji si mi nanela.Nijednom me nisi nazvala sa onog broja koji si mi dala i nisi iskrena bila -nego si i tad folirala ,a lepo sam te pitao i direktno za neke stvari.

kako da ne to namerno radish istroshena neistroshena....slut :lol:
mozda si ti isla sa nekim debilima sa gitaram i ko zna sve,kad si lalala laka pa prodajes stosove sad kad te niko necje eno i majku svoju gusis bila ti ne bila u kanadi . ;)
lud ja i glup pa ne znam tebe i tvoj nachin izrazavanja toliko si preoterecjena int. da ja nemam reci chak trazis dlaku u jajejetu. mora di mnogo gaaaaaaaaadljiiivaaaa :)

E ali nismo isli bilo gde? :D

Isli smo na Kubu... 8-)

kuba jaka stvar svaka shusha ode ...sto niste bili na azurnoj obali. :lol:
I uostalom sta ti imas protiv m.sponozrusha ti sa svojim kakvim-takvim izgledom znas i sama na sta licis goldi ;) oce bogatog princa a ja koji sam dosta lepsi od tebe sa pravom sam mogao imati svaku devojku. pa se nisam bunio.znam ja sta devojke zele nisam ja ovde da bih lecio komplxe kao ti . sad kad si zakasnila daj sta das :-|

Zene ajde da vas pitam. Da recimo imate bas jako puno para, da li bi vam bilo glupo da finansirate nekog tipa u smislu da mu kupujete garedobu, placate zajednicke izlaske letovanja itd.

Zar je moguce da bi vam to bilo glupo i da bi ste isli u vasu kucu na moru bez decka jer on nema svoju kucu? Ili putovali bi ste sami po svetu jer vas decko nema 2000 evra da iskesira za aranzman...?

Zene ajde da vas pitam. Da recimo imate bas jako puno para, da li bi vam bilo glupo da finansirate nekog tipa u smislu da mu kupujete garedobu, placate zajednicke izlaske letovanja itd.

Zar je moguce da bi vam to bilo glupo i da bi ste isli u vasu kucu na moru bez decka jer on nema svoju kucu? Ili putovali bi ste sami po svetu jer vas decko nema 2000 evra da iskesira za aranzman...?

Ajde, baby, vodim te u jednu divnu zemlju u sredu! 8)

Ma jeste...jos i kucu da mu kupim..stan ..kola...

Pa ne moras da mu kupis kola ali da mozes da imas troje kola sta ima lose da i nejmu das jedna na upotrebu...

Jednu devojku sam zezao, mada mi se svidjala i ovako, da mi kupi BMW, i bicu sa njom... :lol: Naravno nisam mislio ozbiljno... Kad ona kaze jedan dan "znas neki tatin prijatelj prodaje BMWa, pa ako hoces da ides da pogledamo, ti se u to razumes..." kao fora da kupe njoj... :lol:

Pa ne moras da mu kupis kola ali da mozes da imas troje kola sta ima lose da i nejmu das jedna na upotrebu...

Jednu devojku sam zezao, mada mi se svidjala i ovako, da mi kupi BMW, i bicu sa njom... :lol: Naravno nisam mislio ozbiljno... Kad ona kaze jedan dan "znas neki tatin prijatelj prodaje BMWa, pa ako hoces da ides da pogledamo, ti se u to razumes..." kao fora da kupe njoj... :lol:

Ma nije to problem...ali mi je to bolesno.Neprirodno skroz.Muskarac treba da zaradjuje i sve obezbedi.Mislim da su oni jakooooo nesigurni,ako devojka ima vise

ovo bih ja pitao goldi kad bi se samo nacrtala ((da sme))
ili njene klovnove koje je sve ovde aktivirala. jedna stroka od zene kiflicama htela da me namami misli da
je tradicionalno da chovek radi a zena da uziva u svetu gde se sve menja....toliko o iskrenosti toliko o njenoj pravednosti i smisao za realu u medjuljudskim odnosima.

Back