Lepo sto si se pohvalio koliko imas kesha... Sada mozemo da budemo druigari. Ja enmam nista na racunu

ali zato imam nesto sa cimo mogu uvek da steknem
Samo na tvom mestu ne bih bio tako siguran u to ZASTO je tvoja riba sa tobom
Jelena,mnogo kakis sa tim klonovima .tvoj zivot je fuga. ne bi te fako ni da mi ponude sva blaga ovog sveta.tvoj stil pisanja i tvoja neka pravila ,koliko si pri tom neiskrena na mobilnom i
ovako se pokazalo.
Nisam m. sponozorusha nisam trachar ali zbog revolta sam ispao takav! zaista mi nije jasno da devojka tvojih godina moze da bude nesigurna i toliko da laze ,a tvrdis kako si iskusna.

ti da meni budes uciteljica ja sechem onu stvar
Ako si druge ...mene nisi

...tvoj stil pisanja sam prepoznao.Od ljubavi nase i bebeta kad spremish 200 evricja mozemo i da pricamo. 8) *** mnogo si ruzna ali necju ti uzmem mnogo jer si beda i treba ti svaki dinar za odmor .

Do sada imas 6 klonova i dugachak jezik iako se nisi mnogo raspisala

ne brini imam i ja prosvetare u familiji.pa znam kako mogu biti teski i nemogucji za nas normalne.
a tvoj life je fuga i nemam nameru sa debilusom kakva si ti da provedem ni minut na mobilnom a kamoli smsom se dopisujem,kad si teska lazljivica i iskomplexirana dusha.ne smes da stanes iza onoga sto kazes !! Ne stojish iza onog kazano to sam video po forumima.Tako da nisi ozbiljna.
zasto nikad nisi rekla (priznala) da si me zvala u pola 8 ujutru...:|
da si me zvala 3. novembra,pa 26...i kad sam te okrenuo da si se pravila luda kako ne prepoznajes moj glas! ili josh bolje si to namerno uradila doka sam ja ispucao i poslednjih 30. dinara.iako nisam trebao uopste te nazovem. m?
da li ti znash da nikad neces upoznati tipa poput mene koji je imao sve mogucnosti da postane nesto.
i uostalom.ZAR STVARNO MISLIS DA BIH IKAD OTKRIO SVOJE PRAVE NAMERE DA SU MI PAPIRI BILI U PITANJU ???? :shock::shock:
odgovor je logicki ->> ne
I jos nesto ,ne trudi se oko mene,ogavna si mi i prepotentna jedna lazljivica uz to i slepitza koja nikad i ponavljam nikad necje biti sigurna jer trazis neocekivano. a svojim izgledom ne int. ti ne mozes da privuces momka ne vise nego i pre. jer ako jesi onada si ti
BILA i ostala laka zenska.ja samo ne znam zbog chega se ti rugas droljama kad si i sama postala pod stare dane da nadoknadis propusteno

i nije mi jasno kad te ostavuio taj bik 72 zbog chega kukas kad si za nesto manje od godinu dana zbrisala za kanadu :???:
nisi jasna i delujes malo na ljude kao i ja ...chudno

:|
pruzio sam ti otvoreno ruku na pp.trudio sam se istinski da te ne vredjam da vodim racuna,trazio sam od tebe znak da znam kako da lje se postavim i pustio te da vidim sta oces a ali ti si jedan kreten za musko-zenske odnose jer Ti ako si imala momke tebe su vucarali ti si jedan infatilna devojcica u telu matorog gabora koji s tim ne moze da se pomiri
SAMO jos nesto: ako si zaista u kanadi,nisi,nasla posao ,onaj broj i skriveni poziv totalno bzvz sto si to radila (kao neka klinka i ludjakinja) ....mogu da razume ali vecj ako si u srbiji posle kube kad si se vratila negde si ti 'tisla u kanadu ili srbiji ...trecjeg nema.onda si zaista pokvarena i zaista imash neke probleme kojie nisam znao,bilo u sebi ...bilo u porodici koja te je odgajila,a mogucje je da si i izbeglica kad se razbacujes sa ijekavicom.
Ti ne poznajes tako mene,koliko sam ja tebe isproanalizirao. i beside bjanka ja 82 godiste ne 85.
ne mogu da verujem da posle toliko dopisivanja tebi bilo tesko da se otvoris...a starija si i iskusnija..ako ne seksualno onda bar mentalno,ali dzaba sam se uzdo u tvoj razum ...ti si jedna klinka,samo malo matora za mene i i istrosehna roba uostalom.
dzaba se trudis necju ti oprostiti,za sav bol koji si mi nanela.Nijednom me nisi nazvala sa onog broja koji si mi dala i nisi iskrena bila -nego si i tad folirala ,a lepo sam te pitao i direktno za neke stvari.