ELENA_bg
Zainteresovan član
- Poruka
- 352
Musko postoji da bi bilo musko da bi preuzimalo nesto, da bi se borilo, da bi jurilo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zimovanje, -40C. 8)
Kao drugari, naravno.
Ma nije to problem...ali mi je to bolesno.Neprirodno skroz.Muskarac treba da zaradjuje i sve obezbedi.Mislim da su oni jakooooo nesigurni,ako devojka ima vise
Ma, jok, van Evrope, obilazimo svet, baby. 8)Uh... Pa super? Negde na Alpe ili tako nesto? Ne znam da li mogu do srede sa sredim sve....
Aj na pp. 8)
Ma sta to tebi smeta? Koliko tvoj decko ima para?? I hoces da mi prodas pricu da tebi to nije bitno...
Sto sam ja losiji od tebe da ne mogu tako da razmisljam.
Ja usrecujem te prebogate ribe koje su navikle sve da imaju i sve im je dosadilo.... One ni ne znaju da trose kesh! Nemaju ideju gde i sta? Onda naidjem ja i otvorim im oci! Ja cinim plemenita dela...
Plemeniti, meni zaista nije bitno koliko moj decko ima para, a i ne bi bilo u redu da od mog vrsnjaka (19 god) ocekujem da zaradjuje brdo love. Do sada sam od svakog decka imala vise para, ali mi nije padalo na pamet da im ja konstantno placam izlaske, kupujem preskupe poklone i sl. ... imam mnogo drugih kvaliteta pa ne zelim da mi se nakaci neki parazit koga privlacim zbog novca.
A te devojke sa kojima si zbog para sigurno nisu ribe jer si spominjao da ti ne smeta i ako je neka guzata... Nikad nisam srela osobu koja ne zna da trosi kesh ... to je najlaksa stvar na svetu!
ti si lud.heh.od mene samo moj 9-5 otima pare
I ja isto ovako kao ti, uzbuđuje me samo novčanik pun evrića. :|Sto je najgore riba je mogla da bude i debela i da ima ogromno dupe ali ako ima para ja sam bio sa njom. :shock: Sada ako sam sa nekom devojkom koja neka puno kesha ili neki dobar auto, ja jednostavno ne mogu da se uzbudim! :shock: Ako nema skupih izlazaka, restorani, vecere, provod,... onda mi je nekako dosadna... Mislim bas mi je bzvz da se mi kao nesto setamo i volimo se kao.. :| Mislim nismo deca...
Musko postoji da bi bilo musko da bi preuzimalo nesto, da bi se borilo, da bi jurilo
I ja isto ovako kao ti, uzbuđuje me samo novčanik pun evrića. :|
Mada, nije to ni tako loše. :-)
A koja je definicija žene?
Aleksej, jel si to ti, nisam u toku?
Prvo je neko mislio da sam Marija, sada Aleksej....
Znam!Prvo je neko mislio da sam Marija, sada Aleksej....