Научна веровања Vs Наука

Чак си и од Матушкице Набуко комплекс, а лик те утепаво
Башка човека човек треба да схвати. Неком је и то тешко. Ево нпр. ја. Ја га у почетку нисам с(х)вато, признајем. А тебе и да оће човек - не може схватити. Неухватљив си за схватање - ка сапун. Мистериозан ка магла иза старог ФАП-а, таман помислиш беле је боје, она поцрни. А мислиш ево поцрнела, она пусти нешто бело. Неки крајичак, таман да помислиш да није све тако црно, и ти си дете среће, а горушичино зрно погубити те неће.
Ево мало Булатове прозе. Проза му јача од пејанија.

Poslednja izmena:
Башка човека човек треба да схвати. Неком је и то тешко. Ево нпр. ја. Ја га у почетку нисам с(х)вато, признајем.
meni je trebalo isto malo vremena da ukapiram sta ti radis, ali sada znam tacno da si nauku ucio kod gugl prevodioca, slab english, pa si morao sam da mastas i dopisujes na to sto ti prevodilac izbaci... a jes si me zbunio na prvu loptu, opasan si prevarant
ima gomila tvojih nebuloza i lazi po ovim stranicama, kao za kazimirov efekat, str. 7, nisam stigao bas sve lazi i prevare da ti satrem, ali i ovoliko je dosta

mene fizicira si nasao da majmunises? pa koji si ti covek da ti nas ucis nauci sa gugl prevodioca? a sto ne razumes engleski, gugl te zezne, da prosto lupetas izmisljajuci nebuloze?! plus lazes da si to u skoli naucio, kao 90-ih se promenilo,a poznato jos u 18 veku, fiktivne sile? ccc, varalico! posten svet doso da diskutuje, mozda nestoi nauci, i sad ce zmaj da nekog zahebe, slatko mu kad nekog slaze, nasamari, plus ispadne pametan, ali i duhovit

Poslednja izmena:
Ало гастосе, Срби не говоре фиктивне силе за те 4 што си навео, него међумолекуларне... Ми у школи физику нисмо учили енглеским кованицама и фрљокама латинског, већ Србским смисленијим изразима, зато нас и заболе за Енглеску википедију

Ти си аман предуго ван да би добро знао Србски говорни језик који ти се пише, види се да благе везе немаш са Србским изражавањем (а и понашањем)

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/ko-su-i-sta-rade-ziloti/0zm4y41

Živica Tucić, verski analitičar:

Posebnu grupaciju čine “internet-ziloti”, koji već godinama na svoj oštar način neprestano atakuju SPC, neretko patrijarha, zbog ekumenizma. Oni sebe smatraju “prosvećenijima” od drugih oponenata zvaničnog pravoslavlja.

Zilote ne treba kriminalizovati, proklinjati, nipodaštavati, oni u pluralnom društvu imaju pravo na svoj pogled na veru, ali moraju poštovati demokratsko ustrojstvo društva. Njih će uvek biti, po neovdašnjoj sociološkoj proceni, oni mogu činiti i do pet odsto vernika pravoslavnih crkava. Ima ih i kod katolika - to su lefevristi - njihov udeo među vernicima meri se promilima.
Не мора ЗИЛ-че да слуша тебе. Ни мене. Он ти је ко друг-Че с томпусом меџу будзе како прича о правди за јадне свецке пролетере.

meni je trebalo isto malo vremena da ukapiram sta ti radis, ali sada znam tacno da si nauku ucio kod gugl prevodioca, slab english, pa si morao sam da mastas i dopisujes na to sto ti prevodilac izbaci... a jes si me zbunio na prvu loptu, opasan si prevarant
ima gomila tvojih nebuloza i lazi po ovim stranicama, kao za kazimirov efekat, str. 7, nisam stigao bas sve lazi i prevare da ti satrem, ali i ovoliko je dosta

mene fizicira si nasao da majmunises? pa koji si ti covek da ti nas ucis nauci sa gugl prevodioca? a sto ne razumes engleski, gugl te zezne, da prosto lupetas izmisljajuci nebuloze?! plus lazes da si to u skoli naucio, kao 90-ih se promenilo,a poznato jos u 18 veku, fiktivne sile? ccc, varalico! posten svet doso da diskutuje, mozda nestoi nauci, i sad ce zmaj da nekog zahebe, slatko mu kad nekog slaze, nasamari, plus ispadne pametan, ali i duhovit
Ма јок учио сам код Микија и Шиље (и Проке Проналазача), па мислим да сам паметнији од оних који су учили од Тинкија-Винкија-Типсија и Лоле.

Ало гастосе, Срби не говоре фиктивне силе за те 4 што си навео, него међумолекуларне... Ми у школи физику нисмо учили енглеским кованицама и фрљокама латинског, већ Србским смисленијим изразима, зато нас и заболе за Енглеску википедију

Ти си аман предуго ван да би добро знао Србски говорни језик који ти се пише, види се да благе везе немаш са Србским изражавањем (а и понашањем)
nit' su sve 4 fiktivne, nit. sam ih ja tako nazvao, vec je tvoj drug zmaj rekao da su ga naucili u nasoj srpskoj skoli, a u stvari preveo mu gugl kao nepostojece, nit' su sve molekularne, nit' fizika zavisi od jezika koji ti razumes ili ne, niti koga briga sta tebe boli, ... eto, prestani da kmecis duduce, veze nemas, kao i tvoj drugar zmaj, mrtva trka ko vise lupa gluposti

Poslednja izmena:
Шта би на крају са центрифугалијама и центрипеталијама, како се експериментално доказују, ако се из теоретске небеске механике спустимо на земљу.;)
Flat Earth: The Sun Sets Due to Perspective + Spinning Firmament
https://www.bitchute. com/video/xhW4f5NMaWBD

Occult Origins of Heliocentrism
https://www.bitchute. com/video/5hWA0tnv0dwT
Пошто ми је познат окултизам (стоунхенџ) и др... он ти је сав у геоцентризму. Могу они да праве емисије које хоће.. Све ове што (ако си гледо) Ејшејнт Елијенс... сам некад мого да контактирам... Њима су главни датуми - баш геоцентричне појаве. Равнодневница, краткодневница-дугодневниа (солстицији). Тад се састају, окупљају и шиље рогове на своју гордост.

Хелиоцентризам је откривен научно у доба многобоштва које је сво било у окултизам потопљено.

То је припрема многобожачке свести на оно што ће им се лепо догодити много година касније. Хелицоентризам настаје око 50 година пре Христовог рођења.. управо најављујући Јеванђеље... и припремајући баш хелиоценристе да дођу на Божић и поклоне се Сунцу Правде. Пази.. не земљи правде, обрати пажњу. Сун-цу (ал мало цу).

Ако су ти и остали линкови "ваки" ко овај.. онда... нећу ни њих гледати,а таман сам их лепо сложио и поређо...

Шта би на крају са центрифугалијама и центрипеталијама, како се експериментално доказују, ако се из теоретске небеске механике спустимо на земљу.;)
zilot ne razume, a sumnjam i ovaj sto ga lozi zmaj sto uci sa gugl prevodioca:
da centripetalna proistice iz 1 od one 4 pomenute osnovne sile, a centrifugalna ne, i da je zato zovemo fiktivnom, a ves masinu sam vec pomenuo tako ih dokazujemo, on je objasnio sa klatnom; dakle, centripetalnu dokazujemo gravitacijom, a centrifugalnu ne mozemo, eto najlakse je tako shvatiti zasto je zovemo fiktivnom, hvala na pitanju

Poslednja izmena:
dok sam ja skont'o zasto on izmislja "anti-gravitacionu":dash: - pisalo je na engleskom da jedna gravitira ka, a druga od centra, tj. suprotno, i onda je dileja pomsilio, aha, anti-gravitaciona, fiktivna.
ti i @Maki! primite izvinjenje u ime srba iz srbije, nismo svi kao ova dvojica dileje, samo je zilot bice ravnozemljaska, znaci dibidus zastranio, a znamo da je "cija" lansirala skoro ravnozemljase, tako da je ovaj zilot, kao i carigradski p. u njenim raljama

Poslednja izmena:
Пошто ми је познат окултизам (стоунхенџ) и др... он ти је сав у геоцентризму.
Књижниче глупописац, Стоунхенџ нема везе са астрономијом јер није наука, него месечев култ...

Корен секуларни земљоцентризма је егзактна и доказива наука из Халдеје и Мисира, а не религија паганс...

Корен духовни је сама Библија која сведочи да је земља створена пре сунца и месеца, који јој служе...

Само Писмо ти каже да је Исус Навин зауставио Сунце, а не земљу у рату са Филистејима...

Такође имаш код Исајије да је сунце враћено за 10 сати уназад за време опсаде Јерусалима, тако да научи просту чињеницу, да се небо окреће око земље,а не земља око неба...

Док не научиш да све створено служи човеку на земљи, никад нећеш бити учитељ учитељима, него маштар ко окултисти попут Њутна, Декарта и осталих масонских будалетина са запада, који не уче од светих отаца о созерцатељским тајнама и истинама видљивог света...

Хелицоентризам настаје око 50 година пре Христовог рођења.. управо најављујући Јеванђеље...
🤣🤣🤣🤣🤣

Наука ти место пророка најавила Месију?

Одмори од фантазија празноумниче, лупаш ко отворен прозор...

Књижниче глупописац, Стоунхенџ нема везе са астрономијом јер није наука, него месечев култ...

Корен секуларни земљоцентризма је егзактна и доказива наука из Халдеје и Мисира, а не религија паганс...

Корен духовни је сама Библија која сведочи да је земља створена пре сунца и месеца, који јој служе...

Само Писмо ти каже да је Исус Навин зауставио Сунце, а не земљу у рату са Филистејима...

Такође имаш код Исајије да је сунце враћено за 10 сати уназад за време опсаде Јерусалима, тако да научи просту чињеницу, да се небо окреће око земље,а не земља око неба...

Док не научиш да све створено служи човеку на земљи, никад нећеш бити учитељ учитељима, него маштар ко окултисти попут Њутна, Декарта и осталих масонских будалетина са запада, који не уче од светих отаца о созерцатељским тајнама и истинама видљивог света...
Ово ни не читам. Причаш напамет, и ко да причам са телевизором.

Ово ни не читам. Причаш напамет, и ко да причам са телевизором.
Не знаш да је хелиоцентризам јерес херметиста, којима је Њутн био опчињен чланством...

Бајо мој, језуитизам си учио у школи тј. Сисо весла

Back