- Poruka
- 869
ЗИЛче си ти наш, ниси само мој.Ово ти је ментални сет Апп... Припремни из нехата
ПијеС... Тепаш како мајка, матушкица...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ЗИЛче си ти наш, ниси само мој.Ово ти је ментални сет Апп... Припремни из нехата
ПијеС... Тепаш како мајка, матушкица...
Башка човека човек треба да схвати. Неком је и то тешко. Ево нпр. ја. Ја га у почетку нисам с(х)вато, признајем. А тебе и да оће човек - не може схватити. Неухватљив си за схватање - ка сапун. Мистериозан ка магла иза старог ФАП-а, таман помислиш беле је боје, она поцрни. А мислиш ево поцрнела, она пусти нешто бело. Неки крајичак, таман да помислиш да није све тако црно, и ти си дете среће, а горушичино зрно погубити те неће.Чак си и од Матушкице Набуко комплекс, а лик те утепаво
meni je trebalo isto malo vremena da ukapiram sta ti radis, ali sada znam tacno da si nauku ucio kod gugl prevodioca, slab english, pa si morao sam da mastas i dopisujes na to sto ti prevodilac izbaci... a jes si me zbunio na prvu loptu, opasan si prevarantБашка човека човек треба да схвати. Неком је и то тешко. Ево нпр. ја. Ја га у почетку нисам с(х)вато, признајем.
Ало гастосе, Срби не говоре фиктивне силе за те 4 што си навео, него међумолекуларне... Ми у школи физику нисмо учили енглеским кованицама и фрљокама латинског, већ Србским смисленијим изразима, зато нас и заболе за Енглеску википедијуfiktivne sile?
Не мора ЗИЛ-че да слуша тебе. Ни мене. Он ти је ко друг-Че с томпусом меџу будзе како прича о правди за јадне свецке пролетере.https://www.blic.rs/vesti/drustvo/ko-su-i-sta-rade-ziloti/0zm4y41
Živica Tucić, verski analitičar:
Posebnu grupaciju čine “internet-ziloti”, koji već godinama na svoj oštar način neprestano atakuju SPC, neretko patrijarha, zbog ekumenizma. Oni sebe smatraju “prosvećenijima” od drugih oponenata zvaničnog pravoslavlja.
Zilote ne treba kriminalizovati, proklinjati, nipodaštavati, oni u pluralnom društvu imaju pravo na svoj pogled na veru, ali moraju poštovati demokratsko ustrojstvo društva. Njih će uvek biti, po neovdašnjoj sociološkoj proceni, oni mogu činiti i do pet odsto vernika pravoslavnih crkava. Ima ih i kod katolika - to su lefevristi - njihov udeo među vernicima meri se promilima.
Ма јок учио сам код Микија и Шиље (и Проке Проналазача), па мислим да сам паметнији од оних који су учили од Тинкија-Винкија-Типсија и Лоле.meni je trebalo isto malo vremena da ukapiram sta ti radis, ali sada znam tacno da si nauku ucio kod gugl prevodioca, slab english, pa si morao sam da mastas i dopisujes na to sto ti prevodilac izbaci... a jes si me zbunio na prvu loptu, opasan si prevarant
ima gomila tvojih nebuloza i lazi po ovim stranicama, kao za kazimirov efekat, str. 7, nisam stigao bas sve lazi i prevare da ti satrem, ali i ovoliko je dosta
mene fizicira si nasao da majmunises? pa koji si ti covek da ti nas ucis nauci sa gugl prevodioca? a sto ne razumes engleski, gugl te zezne, da prosto lupetas izmisljajuci nebuloze?! plus lazes da si to u skoli naucio, kao 90-ih se promenilo,a poznato jos u 18 veku, fiktivne sile? ccc, varalico! posten svet doso da diskutuje, mozda nestoi nauci, i sad ce zmaj da nekog zahebe, slatko mu kad nekog slaze, nasamari, plus ispadne pametan, ali i duhovit
nit' su sve 4 fiktivne, nit. sam ih ja tako nazvao, vec je tvoj drug zmaj rekao da su ga naucili u nasoj srpskoj skoli, a u stvari preveo mu gugl kao nepostojece, nit' su sve molekularne, nit' fizika zavisi od jezika koji ti razumes ili ne, niti koga briga sta tebe boli, ... eto, prestani da kmecis duduce, veze nemas, kao i tvoj drugar zmaj, mrtva trka ko vise lupa glupostiАло гастосе, Срби не говоре фиктивне силе за те 4 што си навео, него међумолекуларне... Ми у школи физику нисмо учили енглеским кованицама и фрљокама латинског, већ Србским смисленијим изразима, зато нас и заболе за Енглеску википедију
Ти си аман предуго ван да би добро знао Србски говорни језик који ти се пише, види се да благе везе немаш са Србским изражавањем (а и понашањем)
Све ти је поцепано од тих линкова, ко празан прс' на стару чарапу...Flat Earth: Long Distance Views Shred Globe Model
https://www.************/video/yWdClj1IJwF3
(Mirror) Space X Falcon 9 rocket hits the firmament causing plasma discharge
https://www.************/video/ChXEMn6SMUWC
Уметни bitchute. com ... крижарица не даје тај линк, јер су овде лоптозмељаши дрматориСве ти је поцепано од тих линкова, ко празан прс' на стару чарапу...
Flat Earth: The Sun Sets Due to Perspective + Spinning FirmamentШта би на крају са центрифугалијама и центрипеталијама, како се експериментално доказују, ако се из теоретске небеске механике спустимо на земљу.![]()
Не могу приступити овој страници.Flat Earth: The Sun Sets Due to Perspective + Spinning Firmament
https://www.bitchute. com/video/xhW4f5NMaWBD
Спој бекспејском од цом ка тачкиНе могу приступити овој страници.
Пошто ми је познат окултизам (стоунхенџ) и др... он ти је сав у геоцентризму. Могу они да праве емисије које хоће.. Све ове што (ако си гледо) Ејшејнт Елијенс... сам некад мого да контактирам... Њима су главни датуми - баш геоцентричне појаве. Равнодневница, краткодневница-дугодневниа (солстицији). Тад се састају, окупљају и шиље рогове на своју гордост.Occult Origins of Heliocentrism
https://www.bitchute. com/video/5hWA0tnv0dwT
zilot ne razume, a sumnjam i ovaj sto ga lozi zmaj sto uci sa gugl prevodioca:Шта би на крају са центрифугалијама и центрипеталијама, како се експериментално доказују, ако се из теоретске небеске механике спустимо на земљу.![]()
dok sam ja skont'o zasto on izmislja "anti-gravitacionu"Шта би на крају са центрифугалијама и центрипеталијама, како се експериментално доказују, ако се из теоретске небеске механике спустимо на земљу.![]()
- pisalo je na engleskom da jedna gravitira ka, a druga od centra, tj. suprotno, i onda je dileja pomsilio, aha, anti-gravitaciona, fiktivna.Књижниче глупописац, Стоунхенџ нема везе са астрономијом јер није наука, него месечев култ...Пошто ми је познат окултизам (стоунхенџ) и др... он ти је сав у геоцентризму.
Хелицоентризам настаје око 50 година пре Христовог рођења.. управо најављујући Јеванђеље...
Још да си сконто да ти је цуга попалила то мало памети што ти доделио Бог, мањи би егоманијак и мантраш биоdok sam ja skont'o zasto on izmislja
Ово ни не читам. Причаш напамет, и ко да причам са телевизором.Књижниче глупописац, Стоунхенџ нема везе са астрономијом јер није наука, него месечев култ...
Корен секуларни земљоцентризма је егзактна и доказива наука из Халдеје и Мисира, а не религија паганс...
Корен духовни је сама Библија која сведочи да је земља створена пре сунца и месеца, који јој служе...
Само Писмо ти каже да је Исус Навин зауставио Сунце, а не земљу у рату са Филистејима...
Такође имаш код Исајије да је сунце враћено за 10 сати уназад за време опсаде Јерусалима, тако да научи просту чињеницу, да се небо окреће око земље,а не земља око неба...
Док не научиш да све створено служи човеку на земљи, никад нећеш бити учитељ учитељима, него маштар ко окултисти попут Њутна, Декарта и осталих масонских будалетина са запада, који не уче од светих отаца о созерцатељским тајнама и истинама видљивог света...
Не знаш да је хелиоцентризам јерес херметиста, којима је Њутн био опчињен чланством...Ово ни не читам. Причаш напамет, и ко да причам са телевизором.