Научна веровања Vs Наука

Неповезана Злоба само кипти из вас...

Аман си из оне... Не карај безумника, да не омрзне на те'
Već si prešao sa crkvenoslovenskog na ulični žargon. Mora da si i ti, poput nekih pastira, u mladosti bio skinheds. Iz krajnosti u krajnost.
Pa ti imaš pravu veru, nisi u jeresima i zdrav si u glavi, pa što ne odgovoriš?

сабијањем простора између маса.
Не може простор да се сабија, већ само материја (густа маса)... Силе делују унутар простора, а не на сам простор антигравитацијашу...

Сама реч простор (који нема масу) ти каже да нема сабијања него простирања, а ти од своје маште справио антинауку ко глупи Ајнштајн...

Мање да си гледао сф филмове, не би био учен дудук...

Žitije svetog Glikerija Rumuna ispovednika kalendarskog:

https://serbiantrueorthodox.blogspot.com/2008/11/blog-post_8006.html?m=1

Imao je puno viđenja u duhovnom zanosu, prelesnik ko i ovaj naš zurtlot. Zurtlot nema vremena za viđenja od praznoslovlja. Zilote, možda i imaš viđenja? A? Pričinio ti se ja sa flašom i čašom a ne pijem alkohol... :)
Zilote, primi se Psaltira na srpskom.

selja zilot bez ves masine mozda misli da ne postoiji CENTRIFUGA, a ti si prevejani lazov, jel znas?
Центрифуга постоји на земљи само у омеђеним просторима, где се на површини међе залепи маса...

Небо пак са својом масом прави спирале, јер су његове границе центрифуге нематеријалне (гравитационе), тј. Бог их је одредио против сваке земаљске логике, која захтева неку границу, које не постоје у ваздуху материјално

Žitije svetog Glikerija Rumuna ispovednika kalendarskog:

https://serbiantrueorthodox.blogspot.com/2008/11/blog-post_8006.html?m=1

Imao je puno viđenja u duhovnom zanosu, prelesnik ko i ovaj naš zurtlot. Zurtlot nema vremena za viđenja od praznoslovlja. Zilote, možda i imaš viđenja? A? Pričinio ti se ja sa flašom i čašom a ne pijem alkohol... :)
Zilote, primi se Psaltira na srpskom.
У време рата отац Гликерије је имао виђење о његовом исходу. После рата, када је видео да се збило оно што је видео, испричао је оцу Данилу и другим блиским људима за виђење. У јануару 1916. године, уочи Богојављења, указала му се карта Централне Европе и народи тих земаља. Неки су били на коленима, а други, као на пример у Русији, били су у ритама. Представници Румуна и Срба стајали су у својим границама у новим дивним оделима и били су необично срећни.

Два дана касније отац Гликерије је имао друго виђење, у коме је видео румунског војника како маршира са румунском заставом према граници са Русијом. С друге стране, угледао је руског војника са руском заставом који се поклонио румунском војнику и предао му заставу.

У време рата отац Гликерије је имао виђење о његовом исходу. После рата, када је видео да се збило оно што је видео, испричао је оцу Данилу и другим блиским људима за виђење. У јануару 1916. године, уочи Богојављења, указала му се карта Централне Европе и народи тих земаља. Неки су били на коленима, а други, као на пример у Русији, били су у ритама. Представници Румуна и Срба стајали су у својим границама у новим дивним оделима и били су необично срећни.

Два дана касније отац Гликерије је имао друго виђење, у коме је видео румунског војника како маршира са румунском заставом према граници са Русијом. С друге стране, угледао је руског војника са руском заставом који се поклонио румунском војнику и предао му заставу.
Evo otvorio sam temu o tebi:
https://forum.krstarica.com/threads/upozorenje-forumasima-ko-je-iph-zilot.1013938/#post-49924214

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/ko-su-i-sta-rade-ziloti/0zm4y41

Živica Tucić, verski analitičar:

Posebnu grupaciju čine “internet-ziloti”, koji već godinama na svoj oštar način neprestano atakuju SPC, neretko patrijarha, zbog ekumenizma. Oni sebe smatraju “prosvećenijima” od drugih oponenata zvaničnog pravoslavlja.

Zilote ne treba kriminalizovati, proklinjati, nipodaštavati, oni u pluralnom društvu imaju pravo na svoj pogled na veru, ali moraju poštovati demokratsko ustrojstvo društva. Njih će uvek biti, po neovdašnjoj sociološkoj proceni, oni mogu činiti i do pet odsto vernika pravoslavnih crkava. Ima ih i kod katolika - to su lefevristi - njihov udeo među vernicima meri se promilima.

За личне ратове на крсти се попије бан...одма...

Смири се, ово што ниси банован је брука и срамота целог форума, само да би се ти дозвао памети, а и друге усијане главе сличне теби

To sam primetio da je problem određenih vernika, nasilan pristup i onda ljudi prosto kažu da to nije za njih. Imam prijatelje koji su agresivniji i praktično me ubeđuju da treba da verujem itd. Kao kad te sekta juri.
Ако си и ти њима пријатељ, разумећеш да то раде јер мисле да ти тиме помажу. То што су у заблуди некој, то је њихова ствар. Добре намере су ту, то је битно. Направи шалу од тога, на свој рачун, да их одобровољиш и да их стимулишеш да прекину с тим, ако ти не прија.

А .. ако нађеш неког чија те Реч привукла Богу, јави да и да одем тамо, да слушам. Озбиљан сам.

Не може простор да се сабија, већ само материја (густа маса)... Силе делују унутар простора, а не на сам простор антигравитацијашу...

Сама реч простор (који нема масу) ти каже да нема сабијања него простирања, а ти од своје маште справио антинауку ко глупи Ајнштајн...

Мање да си гледао сф филмове, не би био учен дудук...
Имаш неки филм да препоручиш?

To sam primetio da je problem određenih vernika, nasilan pristup i onda ljudi prosto kažu da to nije za njih. Imam prijatelje koji su agresivniji i praktično me ubeđuju da treba da verujem itd. Kao kad te sekta juri.
pa jel vidis da zilot, ali i ovaj zmaj siluju nauku, trpaju se u nauku, a jedini motiv im je da prevare nekoga, i kada im pokazes gde grese ili se vade na gluposti, ili samo opljunu, kao sta wiki zna, ucili u skoli, kad ono ucili sa gugl prevodioca da se dokazu, jer u religiji veri pravoslavlju isto su fejlovali

Не убројити гравитациону и магнетну силу у фундаменталне, је злочин према папиру и мозгу који то чита...
covece, ti i ovaj tvoj zmaj,. prvo niste dobro razumeli engleski, za fiktivne sile, a naravno da za ovo sto me proZivas isto nisi razumeo engleski, jer nigde se ne poricu 4 osnovne sile, znaci izmisljas, ne zna se ko vise izmislja ti ili zmaj, i ko je veci duduk
p.s. ne da skripta da mu repliciram za kazimirov efekat, isto se nalupetao za medalju, pogresno razumevajuci glagol gravitirati da znaci gravitacija i onda je samo sve pomesao i napravio svoj buckuris lazi i prevare - znaci, totalno ludilo koje ste muljare i prevaranti
takodje je pogresno razumeo da na nanoskali ggde bi ocekivali graviotaciju, kazimir projektuje i silu malog intenziteta velicine pikonjutna, ali da DUDUK nju povezuje sa nebeskim telima, to je totalno ludilo, i nebuloza, znaci teski ste prevaranti

znaci, tek sam sada ukapirao kako je izmastao, jedino je mogao tako da nauci duduk sa gugl prevodiocem, nikako drugacije, plus sto potom laze da je to kazimirovo sto je on izmislio/slagao, a sto nema veze sa mozgom da kazimirov efeket moze da utice na nebesku mehaniku, ako je reda velicina pikonjutna i domena u nanometrima --- teske ste varalice obojica, prvo izvarate sami sebe, pa onda ako dobacite do drugih

Poslednja izmena:
kao sta wiki zna, ucili u skoli, kad ono ucili sa gugl prevodioca
Не пиша ввики уз ветар само на научној ливади, на другима је у великој нужди - што виша наука, то већи инфо пролив ...

То знају стари интернеташи са почетка 2000тих да је Вики била предмет запишавања, док нисте почели приучењаци на сламку да је аутсордујете дебилизмима са блогова и линкова за дебиле, који не читају књиге

Мешаш науку и научна веровања...

Ту ти чучи баг
jel ti shvatas da sam ja fizicar, a samo mi je trebalo vremena da provalim na koji nacin vas dvojica lupetate, i sada znam za njega da izmislja zahvaljujuci gugl prevodiocu. tj svom slabom poznavanju engleskog, dok sam za tebe znao da si izgubljen slucaj i ranije

Poslednja izmena:
То знају стари интернеташи са почетка 2000тих да је Вики била предмет запишавања, док нисте почели приучењаци на сламку да је аутсордујете дебилизмима са блогова и линкова за дебиле, који не читају књиге
shvati, opstepoznate stvari iz fizike 18. veka jos, ne bi ostale na wiki sve do danas pogresno interpretirane, da bi zmaj lagao da su se promenile 90-ih, kada je on isao u skolu, ali je problem sto vas dvojica "ucite nauku" sa gugl prevodiocem, i onda izmisljate gluposti zbog vaseg slabog engleskog, a gugl prevodioc ipak slabo zna nauku da fiktivna sila ne znaci nepostojeca, da kazimirov efekat nikako ne moze da bude u bilo kakvom odnosu sa gravitacijom PLANETA, ako se bavi silom reda velicine PIKO-NJUTNA, i onda lupetate samo i izmisljate kao sojic i bela ladja kako bi on da bude kapetan - e takvi ste vas dvojica kapetani za nauku, kao sto je sojic na beloj ladji

jel ti shvatas da sam ja fizicar, a samo mi je trebalo vremena da provalim na koji nacin vas dvojica lupetate, i sada znam za njega da izmislja zahvaljujuci gugl prevodiocu. tj svom slabom poznavanju engleskog, dok sam za tebe znao da si izgubljen slucaj i ranije
То што си физичар, не значи да знаш где ти је Гедеон, а где глава...

Чак си и од Матушкице Набуко комплекс, а лик те утепаво
Сама ти реч фиктивна тј фиксирсјућа сила каже да од њих долази до фиксације, а ти место гравитације планете наводио субатомске одбојно привлачне силе честица које су у константном кретања...

Онда се љутиш, што сте ти и Вики отпевали треш науку...

Сама ти реч фиктивна тј фиксирсјућа
vidis, sad prevodis ne kao tvoj bata zmaj da je nepostojeca, vec da je fiksna, znaci da lepo priznate da ste duduci, i da ste polagali egzaktne nauke kod profe GUGL PREVODIOCA, i ja cu da vam oprostim kao djura

izvarali ste sami sebe, i onda app, ako izvarate jos nekog osim same sebe, to je vas maksimalni domet - a ovaj moj eksperiment neka vam bude nauk, isto ste uradili i vasem poimanju religije vere pravoslavlja, i u tom domenu ste duduci, samo sto ste nabiflali razno, pa postoji privid da ste eto kao neki znalci, nesto znate

Back