- Poruka
- 24.881
Da, čak je Putin vratio melodiju sovjetske himne.Nema suocavanja sa prosloscu, dana komunistickih zrtava. Iskopavanja Lenjina, rusenja piramide, promjene himne.
Mada nema ni u Srbiji.
Srbi i Rusi jedini komunisti u Evropi.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, čak je Putin vratio melodiju sovjetske himne.Nema suocavanja sa prosloscu, dana komunistickih zrtava. Iskopavanja Lenjina, rusenja piramide, promjene himne.
Mada nema ni u Srbiji.
Srbi i Rusi jedini komunisti u Evropi.
Ne nego prvo ga treba iskopati pa mu nabiti kolac u sanduk. Pa ga spaliti zajedno sa petokrakom. I srusiti mauzolej, te dovesti svestenike da osvestaju to mjesto.Мислиш да треба поставити бомбу Лењину као што је Ослободилачки Покрет Авганистана поставио бомбу Буди?
Ко слави оне који су убили Романове? Русија и Путин не.Rusija DONEKLE ide u tom pravcu ali slabo je to. Kako sam već rekao pokušava se spojiti nespojivo. Ne možeš slaviti i Romanove i one koji su ih ubili krvnički.
Jel na paradama ima sovjetska zastava?Ко слави оне који су убили Романове? Русија и Путин не.
Па,кад смо ми радикали покренули ту иницијативу, сви су нас називали варварима. Сад сте дошли на наше речи.Ne nego prvo ga treba iskopati pa mu nabiti kolac u sanduk. Pa ga spaliti zajedno sa petokrakom. I srusiti mauzolej, te dovesti svestenike da osvestaju to mjesto.
A na taj plamen Srbi iskopanog Tita da pridodaju.
У част Победе над фашизмом, не слави се убиство Романова, побогу Маки.Jel na paradama ima sovjetska zastava?
Vi radikali ste Crvene Vojvode. Marksisti i darvinisti. Seselj vam je marksisticki doktor nauka.Па,кад смо ми радикали покренули ту иницијативу, сви су нас називали варварима. Сад сте дошли на наше речи.
Ne može nikako. Ta zastava može služiti kao WC papir. Za ništa bolje nije.У част Победе над фашизмом, не слави се убиство Романова, побогу Маки.
Једино је Шешељ хтео Титу да забије колац у срце. Ови твоји ништа.Vi radikali ste Crvene Vojvode. Marksisti i darvinisti. Seselj vam je marksisticki doktor nauka.
Реци то Русима који су гинули под том заставом у рату против Хитлера. И православном свештенству и монаштву које је страдало под том заставом.Ne može nikako. Ta zastava može služiti kao WC papir. Za ništa bolje nije.
Ja moje u Srbiji nemam. Zadnji moji su bili Obrenovici. No ih istrijebise radikali.Једино је Шешељ хтео Титу да забије колац у срце. Ови твоји ништа.
Jeftina igra emocija.Реци то Русима који су гинули под том заставом у рату против Хитлера. И православном свештенству и монаштву које је страдало под том заставом.
Њих су истребили њихови. Коловођа преврата, Генцић је био обреновићевац, одани слуга Краља Милана.Ja moje u Srbiji nemam. Zadnji moji su bili Obrenovici. No ih istrijebise radikali.
Звичиш као права жена у црном.Jeftina igra emocija.
Маки не мантрај, нико не оправдава и не негира те злочине,поготово данас у Русији.Јел те није Бога страх дуле?
А Путинову?Svako ko drži Lenjinovu sliku je ruski petokolonas .Njegov mozak je nepovratno oštećen
I njegovu i bilo čiju .Kad se Rusi okrenu Bogu,tad će i njima svanuti,a ne lažnim idolima kojima se kao i mi klanjaju vekovima .Naravno ,ne klanjaju svi ,ali većina DaА Путинову?
Dokle god slave crvene opravdavajuМаки не мантрај, нико не оправдава и не негира те злочине,поготово данас у Русији.
Измишљаш нечега чега нема.
Не млати. Нико не слави боељшвизам у Русији...сем КПРФ. Али,они су опозиција.Dokle god slave crvene opravdavaju
Руси се полако,али сигурно, враћају Богу и Православљу.I njegovu i bilo čiju .Kad se Rusi okrenu Bogu,tad će i njima svanuti,a ne lažnim idolima kojima se kao i mi klanjaju vekovima .Naravno ,ne klanjaju svi ,ali većina Da
To je stavio tviter nalog islamskog poklica Ahmat sila hahahahahahahaah.
Па? Изјава је аутентична. Руси се у Украјини боре под Христовом Заставом!To je stavio tviter nalog islamskog poklica Ahmat sila hahahahahahahaah.
To je pozitivno. To je prava srž Rusije a ne crveni banditi.