Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pre svega hvala na odgovoru odma da ti kazem da uopste ne gresis odlicno si istumacila/o (neznam gde se vidi pol pa moram ovako sory) ;-)
znaci dobro si sve povezala(aj u zenskom polu ti pisem hahah) tajna jeste veza jos nije strastvena isto tako ...to je nesto od prosle god znaci prelazi i tu to j eneko iz inostr ...ovo za promene statusa i ja sam pomislila ali nekako subjektvno mi pa hocu da cujem sta jos tu vidite recimo oko te veze ?
Zensko sam😂 e pa hvala,bas mi je drago da je dobro,jer sama ucim pa da vidim jel mi ide astro ili ne 😄 vidim zajednicki zivot i to promena statusa to ne mora da bude kao vencanje i to moze zajednicki zivot sa tom osobom i mesec pada na mesec isto lepe emocije, ali moguce da ih neko krije malo,ali strastvena energija,to je sve sto vidim sad

Na astrodienst sajtu
20210211_204740.png
Nadam se da sam uspela :) možeš li da pogledaš ljubav ? :)

Zensko sam😂 e pa hvala,bas mi je drago da je dobro,jer sama ucim pa da vidim jel mi ide astro ili ne 😄 vidim zajednicki zivot i to promena statusa to ne mora da bude kao vencanje i to moze zajednicki zivot sa tom osobom i mesec pada na mesec isto lepe emocije, ali moguce da ih neko krije malo,ali strastvena energija,to je sve sto vidim sad
i ovo sto si napisala evo ti opet povatnu da si na dobom putu i tacno istumaceno ...kazem ovo jer i progresije meni najvljuju tako nesto verv 2 polovina godine ne sada
super si

i ovo sto si napisala evo ti opet povatnu da si na dobom putu i tacno istumaceno ...kazem ovo jer i progresije meni najvljuju tako nesto verv 2 polovina godine ne sada
super si
Mozda ne bude vise tajna😄 i on je m
super si
e top 😄 ako hoces mozes ti meni da protumacis solar glupo mi je sama sebi😒

Pozdrav svima. Imam jedan problem, mozda cete moci da mi pomognete uz pomoc astrologije. Pre desetak dana, tacnije pocetkom marta, moja drugarica se nije vratila kuci s posla i od tada joj se gubi svaki trag... Nije dostupna kada je zovu na telefon, i niko iz njenog okruzenja ne zna gde bi mogla da bude. Brat sa kojim zivi je prijavio nestanak policiji, ali za sada jos nema informacija o njoj. Prilazem ovde njenu natalnu kartu i molim vas da mi kazete ako u analizi njene karte ima bilo kakvih naznaka o tome sta je sa njom, da li je ziva i zdrava kao sto se iskreno nadam, i gde bi sada mogla da se nalazi. Hvala vam mnogo unapred
astro_w2gw_ana_z.73445.31543.png

Pozdrav svima. Moze jedno pitanje zena mi rece u ovoj godini beba 😊. Prvo nismo planirali to uopste ali se meni sada i svidja ta ideja ali muzu jos uvek ne 😁. Sta kazete hoce biti trudnoce i kada? Hvala punooo

Prilozi

• astro_w2gw_biljana_dragii.60338.15642.png
    astro_w2gw_biljana_dragii.60338.15642.png
    43,4 KB · Pregleda: 10
Mene zanima da li ste nekad angazovali astrologa? Za citanje natalne? Izasao mi je astro tarot sajt par puta u sponzorisanim objavama na fejsu i uvek kliknem jer mi zagolica mastu, ali bih da cujem ako neko ima kul iskustvo :D
Ja sam 2003. godine bila kod Sanje Colje... i fascinirana sam onim što mi je tada rekla... sve je bilo kako je predvidela.

E to nemam pojma :zcepanje: nisam dotle dosla jos i bolje koristi drugi sajt za natalnu
Postavila sam gore uporedni, mene zanima ima li nade za ovaj odnos.... nisam baš totalni neznalica što se tiče astrologije, ali za sebe nikada nisam baš toliko objektivna... Hvala unapred za tumačenje (Ja - Beograd 30.03.1980. 1h noć, on Beograd 13.07.1977. 4,50h jutro)

Prilozi

• sinastrija.jpg
    sinastrija.jpg
    187,8 KB · Pregleda: 7
Pozdrav svima. Moze jedno pitanje zena mi rece u ovoj godini beba 😊. Prvo nismo planirali to uopste ali se meni sada i svidja ta ideja ali muzu jos uvek ne 😁. Sta kazete hoce biti trudnoce i kada? Hvala punooo
Mogucnost za bebu kad jupiter udje u ribe
mogucnost bebe kad Jupiter udje u ribe u 8 polje,al ja mislim da ce pre biti sl godine kad bude ju cele god u ribama

Pa šta vas zanima onda u vezi braka i deteta?
Interesuje me da li brak ima perspektivu, buduci da smo preživeli jednu bracnu krizu prosle godine (a koliko shvatam, ovako laicki, nije mi bas neki astrološki povoljan polozaj za brak), kao i da li cemo/cu imati jos dece.
Takodje, kao majku, interesuje me da li gradim dobar odnos sa sinom i da li treba neke aspekte da poboljsam. Hvala unapred na odgovoru.

Back