Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav ,da li neko želi da mi pogleda natalnu kartu. Unapred zahvalna! :)
20210127_014621.png

A opet, ima izroda...
Onaj ko čvrsto vjeruje u sve ovo, bi ti rekao da pogledaš gdje im je Venera...šta je na ascedentu itd...
Ja sam još u fazi proučavanja
Ja nisam kompetentna za horoskop ali na osnovu mojih ličnih iskustava veze sa njima bi mogla ovako opisati:

Vodolija- saosjećajna, simpatična, prijateljska dušica-:flert: a kako se veza razvija i kad taman pomisliš to je ono pravo, on ispari sa radara i nigdje ga nema kao da je u zemlju propao. Tajanstven, ne poštuje dogovore, kompromis-šta je to? Isto tako ti se vrati u život i samo se ukaže nakon ihahaj vremena “kao iznenađenje iz kutije”-taadaaa eto mene:cao:. Emocije ne pokazuje, stekneš utisak da ni on sam nezna šta osjeća. Na kraju izgubiš sve živce na čekanje da se ukaže :mmmm:dok on izređa sve svoje prioritete.

Ovan-u početku sve bajno i krasno, pametan, zna šta želi u životu, posvećuje ti pažnje umjereno taman koliko treba:dzentlmen:, a kad se veza razvije kreće obrt za 180 stepeni-sebičan i važi ono “dok te mami i šećerom te hrani-a kad te namami i hljeba ti zabrani”. Emocije ima-ali za samog sebe. Ne voli da mu se suprostaviš, on mora biti glavni, voli da se igra oko njega, da mu se diviš, jedino je on uvijek upravu. Kompromis je moguć ako imaš puno takta, a ako dođe do svađe bolje bježi-kad mu padne klapna.:koto:

-Škorpija izuzetno zabavan, šarmantan, pravi magnet i majstor zavođenja.:twisted: O sposobnosti dijeljenja komplimenata, da te ubijedi kako si jedinstvena da i ne govorim. Dok zavodi slatkorječiv, beskrajno uporan,otvoreno pokazuje emocije a ako se na to primiš “kao pelcer” i kreneš da otkrivaš svoje emocije-piši propalo jer se povlači i ohladi brzinom svjetlosti. Na kraju shvatiš da tu od emocija nije bilo ni E, ali ga je teško izbaciti iz glave jer ti se duboko uvukao pod kožu i u srce.:rida:

Opet svako je priča za sebe, naravno da kako si rekao da kakav je ko i kako će se veza odvijati igraju ulogu mnogi astrološki faktori ali po mene su izgleda ova tri znaka fatalna. Uvukli su mi bojazan u kosti:sad2: toliko da ako neko pomene da je jedan od njih ja odmah instiktivno dižem gard.

Vladar mars u 4 kuci doma,isto vladar posla u 4 kuci.posao od kuce ili mesta gde zivis,sori ja ne vidim ovde pricu za inostranstvo,moguce ljubav pre braka da je iz inostranstva
Tebi sad idu tranziti kroz 11 kucu saturn i jupter koji aktiviraju i 5 kuci ljubavii i dece,gde je natalni jupiter,moguce su promene u ljubavi A za mesto gde ces da zivis ne znam bas,bolje solarni da vidis😏

Cao zamolicu ko moze zanima me ljubav,veza Pogledajte prilog 859237 u ovom mom solaru tek je poceo u januaru
Solarni AC u znaku raka pada u 4/5 natalni bice ti naglasane emocije ove godine dom i ljubav,vladar mesec ide u 8 solarnu a natalno 12 moguce tajne emocije ili jako strastvene,ne mora ni tajne da bude a Mc pada na tvoj nat.asc mozes promeniti status ove godine a solarna 7 kuca pada na MC,meni izgleda da moze doci da promenis status ove god,i IC tvoja 4(dom) pada u 7 natalnu (brak partner) ,ako gresim neka neko napise 😄

Solarni AC u znaku raka pada u 4/5 natalni bice ti naglasane emocije ove godine dom i ljubav,vladar mesec ide u 8 solarnu a natalno 12 moguce tajne emocije ili jako strastvene,ne mora ni tajne da bude a Mc pada na tvoj nat.asc mozes promeniti status ove godine a solarna 7 kuca pada na MC,meni izgleda da moze doci da promenis status ove god,i IC tvoja 4(dom) pada u 7 natalnu (brak partner) ,ako gresim neka neko napise 😄
Takodje venera u DC u solaru donosi partnera i gleda na severni mesecni cvor jos to je sudjeni partner,bas lep solarni,ako bude tako ove god javi da znam jel mi ide dobro😏😁

Pre svega hvala na odgovoru odma da ti kazem da uopste ne gresis odlicno si istumacila/o (neznam gde se vidi pol pa moram ovako sory) ;-)
znaci dobro si sve povezala(aj u zenskom polu ti pisem hahah) tajna jeste veza jos nije strastvena isto tako ...to je nesto od prosle god znaci prelazi i tu to j eneko iz inostr ...ovo za promene statusa i ja sam pomislila ali nekako subjektvno mi pa hocu da cujem sta jos tu vidite recimo oko te veze ?

Ma ideti i vise nego dobro ......bravoo ..pa mislim da je to taj gledajuci uporedni ali mi ne da mira jer je za mene pa nemogu biti objektivna bas

Takodje venera u DC u solaru donosi partnera i gleda na severni mesecni cvor jos to je sudjeni partner,bas lep solarni,ako bude tako ove god javi da znam jel mi ide dobro😏😁

Ma ideti i vise nego dobro ......bravoo ..pa mislim da je to taj gledajuci uporedni ali mi ne da mira jer je za mene pa nemogu biti objektivna bas....jel mozes oko te veze jos nesto ili ljubavi statusa ? pomenula sam da je n stariji i iz inostr

Back