Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poz svima,ako je iko voljan da mi protumaci kartu cenio bih iskreno.Nedavno sam postao opsednut astrologijom a bas ne kontam kako ti stepeni i ostalo funkcionisu.I negativno i pozitivno bih voleo cuti al uglavnom u vezi buducnosti novca i uspeha jer sam trenuto bas stagnirao u zivotu.
Pogledajte prilog 795720nadam se da je vidljivo
Ne vidi se tu budućnost...to je nemoguće..Poz svima,ako je iko voljan da mi protumaci kartu cenio bih iskreno.Nedavno sam postao opsednut astrologijom a bas ne kontam kako ti stepeni i ostalo funkcionisu.I negativno i pozitivno bih voleo cuti al uglavnom u vezi buducnosti novca i uspeha jer sam trenuto bas stagnirao u zivotu.
Pogledajte prilog 795720nadam se da je vidljivo
nisam ni mislio da trazim neka prorocanstva ovde nego da mi neko objasni sta znaci to i to u toj planeti koja je vezana za karijeru i sl nema veze skontacu se ja i sam pozNe vidi se tu budućnost...to je nemoguće..
Nema leba od tog
06.04.1993. 08:35h BG posao karijeraAko neko zeli da mu pogledam horoskop, neka napise sta ga zanima i datum, vreme i mesto rodjenja.
Molim vas da se ogranicite na jedno pitanje - npr. ljubav ili posao.
Ni karijera se ne vidi brale...sve su to fantazije.. nemoguće je...nisam ni mislio da trazim neka prorocanstva ovde nego da mi neko objasni sta znaci to i to u toj planeti koja je vezana za karijeru i sl nema veze skontacu se ja i sam poz
primetio sam dodje mi da izbrisem hahahahah
Pozdrav ima li kogaAko neko zeli da mu pogledam horoskop, neka napise sta ga zanima i datum, vreme i mesto rodjenja.
Da li neko od vas može da mi pogleda natalnu kartu?Pozdrav ima li koga![]()
PozdravAko neko zeli da mu pogledam horoskop, neka napise sta ga zanima i datum, vreme i mesto rodjenja.
Preko zabave upoznajes muzaZanima me sve, najvise ljubav, brak, deca...
![]()
Ljubav pre braka upoznajete osobu preko prijatelja moguce muskih ili preko drustvenih mreza,nekih sirih grupa,klubova,bice iznenada i drugaciji od vas,brak muza upoznajete u inostranstvu ili ili ima veze sa inostranstvom,stariji ili ga znate od pre dugo godina,moguce da ima veze sa medicinomPozdraav ☺ Ako ima neko da kaze par rijeci ,fokus na ljubavHvalaaPogledajte prilog 752605Pogledajte prilog 752605
Hvala na odgovoru . ☺ Ovo za medicinu ima smisla ,posto se i sama bavim istim poslomLjubav pre braka upoznajete osobu preko prijatelja moguce muskih ili preko drustvenih mreza,nekih sirih grupa,klubova,bice iznenada i drugaciji od vas,brak muza upoznajete u inostranstvu ili ili ima veze sa inostranstvom,stariji ili ga znate od pre dugo godina,moguce da ima veze sa medicinom
A Jarac siPrvo pozdrav za sve jer nova sam ovdje.
Drugo da li bi ova moja natalna karta bilo zanimljiva da pogleda zašto ja nikako nemam sreće u ljubavi?Pogledajte prilog 843553
To što sam ja jarac to i nije tako problematično jer sam jako osjećajna dušica. Ali ovo drugo da nekako odaberem hladne tipove to je apsolutno tačno. Kad ne bira pamet nego srceA Jarac si
To je samo po sebi teško
A i Mars ti u Ovnu, pa se ložiš na hladne tipove koji te ponižavaju..
A jebaji ga...