Nastavljaju se nemiri u Misuriju: sukobi, pucnjava i suzavac

Ако си чуо за црначка гета.
Е то су комплекси зграда изграђени само за црнце од таксе свију који раде у Америци.
И шта се деси?
Иако им је ту дато да живе џаба, они су те зграде уништили кроз пар година. Знаш ли како изгледа дио града у који се они населе, а који је до тада важио за добростојећи? Кроз годину двије свак ко море бјежи. Они долазе и униште тај исти дио града који је само двије године прије био пожељн за живот свакоме нормалном.
И тако у круг.

To je tačno.
Znači sirotinja su zbog tradicije, načina života, vaspitanja i odrastanja u takvoj sredini.

I zanimljivo, uvijek se žale da im je neko drugi kriv a oni nikad,

I zanimljivo, uvijek se žale da im je neko drugi kriv a oni nikad,

Па у томе и јест проблем.
Мени су старији људи причали да су те зграде кад су изграђене биле као хотели. Кроз пар година, демолирали су их горе него зграде у некој ратној зони. А таки је случај свуда. Чим они неђе дођу вријеме је за селити. Ја сам први пет година селио једном годишње.
Јбг, нијесам имао пара, па сам морао живити у лошијим дјеловима града.
Полиција по цијели дан хапси. Дрога на улицама, банде, пуцњава.
Једном у мојој згради су упали у стан у приземљу, ради пљачке. Дошло је до пуцњаве... а стара је уграда, дрвени подови. Тако да смо и ми добили метак кроз под који је завршио у плафону. Срећа па нико није био код куће...

...отишао још један амерички добровољац Богу на истину.....а баш скоро био интервју са њим и његовом УСА опремом...али *еби га..

American Donbas Battalion member dies in fierce fighting near Donetsk (UPDATES)

big.jpg

Значи "сиротиња" нагони некога на криминал, дрогу, убиства, разбојништво? Заборавио си рећи да црнци пропорционално десетак пута (по статистикама ФБИ) спрам осталих група, улазе у криминал, разбојништво и убиства...
А сиротиње има у свим групама.

То сте све ви криви, што им не дате државу.

Па у томе и јест проблем.
Мени су старији људи причали да су те зграде кад су изграђене биле као хотели. Кроз пар година, демолирали су их горе него зграде у некој ратној зони. А таки је случај свуда. Чим они неђе дођу вријеме је за селити. Ја сам први пет година селио једном годишње.
Јбг, нијесам имао пара, па сам морао живити у лошијим дјеловима града.
Полиција по цијели дан хапси. Дрога на улицама, банде, пуцњава.
Једном у мојој згради су упали у стан у приземљу, ради пљачке. Дошло је до пуцњаве... а стара је уграда, дрвени подови. Тако да смо и ми добили метак кроз под који је завршио у плафону. Срећа па нико није био код куће...

Meni je to donekle jasno.
Tamo su odrastali od malena i na takav način života navikli.
To postaje tradicija da žive u nekoj svojoj "slobodi" i haosu, da rade šta hoće, kradu, tuku se, švercaju, otimaju od onih što imaju i to smatraju herojstvom.
Razvio se onaj odnos MI (crnci) i ONI(bjelci).

Moracanin :

Pa kad neko odrasta u takvoj sredini i tu se formira kao licnost onda on za drugi zivot i ne zna.

Ali cak i tamo vecina ljudi nije takva i ne gledaju blagonaklono na to , mada daleko od toga da je to i nama nesto strano , i mi smo imali gomilu njih sto su se bavili raznim sumnjivim poslovima i sto su otimali od onih sto imaju (po Zapadu) , recimo Arkan, Joksa, Giska, Ljuba Zemunac, Centa i ostali pa su ih opet ovde svi smatrali herojima, modernim Hajducima i Robin Hudovima i nekakvim vitezovima asfalta , koji su tezili nekoj svojoj slobodi i isterivali neku svoju pravdu i koji su maltene stekli nacionalnu slavu na konto toga.
Takodje i oni su se cesto vodili tim rezonom , ah taj zapad, te Svabe oni su nas kinjili vekovima unazad , pljackali nas , pa idemo sad mi malo njima da pokazemo ko je glavni.

Pa sad znas kako , to je vec sve relativno , ne kazem ja sad da oni treba da budu svima za primer , oni jesu radili to sto jesu , ali opet sa druge strane vecina tih momaka su bili odani prijatelji , dzentlmeni , imali manire, govorili po nekoliko straniih jezika.........sad ne moze se svako ko tehnicki krsi zakon odma okarakterisati kao olos.
Sad sto su oni izabrali taj neki put i sto su izabrali takav zivot (i platili cenu toga) ne cini ih nuzno olosem.

Uostalom danas tamo neki secaras Kole,Miskovic ili neki bankar sa Vol Strita je svakako nauporedivo opasniji za mnoge ljude i neuporedivo veci olos od sad jednog Ljube Zemunca, Cente ili vec koga koji su se pesnicama i sirovom snagom borili za neko svoje mesto pod suncem.

Moracanin :

Pa kad neko odrasta u takvoj sredini i tu se formira kao licnost onda on za drugi zivot i ne zna.

Ali cak i tamo vecina ljudi nije takva i ne gledaju blagonaklono na to , mada daleko od toga da je to i nama nesto strano , i mi smo imali gomilu njih sto su se bavili raznim sumnjivim poslovima i sto su otimali od onih sto imaju (po Zapadu) , recimo Arkan, Joksa, Giska, Ljuba Zemunac, Centa i ostali pa su ih opet ovde svi smatrali herojima, modernim Hajducima i Robin Hudovima i nekakvim vitezovima asfalta , koji su tezili nekoj svojoj slobodi i isterivali neku svoju pravdu i koji su maltene stekli nacionalnu slavu na konto toga.
Takodje i oni su se cesto vodili tim rezonom , ah taj zapad, te Svabe oni su nas kinjili vekovima unazad , pljackali nas , pa idemo sad mi malo njima da pokazemo ko je glavni.
Јашта морИ.
Црнци чине више од пола затвореника у САД, а мање од 15% становништва.

То сте све ви криви, што им не дате државу.

Да се мене пита, тако би и било. Одвојити једну државу, дати им је и уз то још довољно капитала за почетак. Па шта направе, направе. Около свуда оградити зидом, митраљеским гњездима и минама. Тако да све остало би зависило од њи.
Нема више "расизма", "дискриминације" итд.

Meni je to donekle jasno.
Tamo su odrastali od malena i na takav način života navikli.
To postaje tradicija da žive u nekoj svojoj "slobodi" i haosu, da rade šta hoće, kradu, tuku se, švercaju, otimaju od onih što imaju i to smatraju herojstvom.
Razvio se onaj odnos MI (crnci) i ONI(bjelci).

Нема шта није покушано и све је пропало. Једноставно свак воли свој начин живота, а то је њихов. Сви закони су на њиховој страни, финансијска помоћ што ниједна друга група не добија, све олакшице и подстицају да се уљуде... и џабе.

Pa ti koji su po zatvorima su odrastali u takvim sredinama, nisu imali nikakvih drugih mogucnosti u zivotu i vec od samog pocetka zivot im je bio u haosu i prakticno su bili osudjeni na propast , to je jedan zacaran krug iz koga nije bas lako izaci.

Ali zasto malo ne spomenemo nekad i ovakvu crnu decu :

http://rollingout.com/business/big-thinkers/10-black-child-geniuses-you-should-know/

Recimo ja znam dosta "obojenih" osoba , iz Brazila, Jamajke, , Afrike, Evrope.......i vecina njih su fakultetski obrazovani (ili studiraju) , rade najnormalnije poslove i niko iz njihove porodice nije ni dobio kaznu za prelazak ulice na crveno ili nepropisno parkiranje a kamoli nesto drugo.

Uostalom jedno vreme su nasi krimosi drzali maltene celu Evropu (i dan danas sirom Evrope imas koliko oces nasih sto sede po njihovim zatvorima) pa opet sta sad jel su zbog toga svi Srbi bili krimosi, destabilizujuci faktor ili sta vec :S

Нема ништа релативно у дивљењу олошу.

Дивиш се олошу == и сам си олош. Врло једноставно. Одани џентлменски олош са манирима... батали те глупости.

Kao prvo nigde ja nisam rekao da se divim bilo kome, a kao drugo stvari gotovo nisu nikad onakve kako izgledaju i nije sve u zivotu crno belo.

Back