Nastavljaju se nemiri u Misuriju: sukobi, pucnjava i suzavac

Па нису сви они криминалци, да јесу стопе убиства би биле хиљаду пута веће

Свако јутро на вијестима мореш видити по неколико убистава. Поготово за викенд, тек тад је весело.:mrgreen: Ни у рату се не гине колко људи мисле. Прође по мјесец, некад и више мјесеци да нико не погине. Стопа би била већа да није полиције.
Тако да се убија пуно мање, него што би требало.:mrgreen:

А те стопе убиства су 50% мање него 90-их и падају сваке године

То је лажна статистика.
90-их је то било више сконцентрисано на ограниченим локацијама.
Онда је касније дошло до расељавања црнаца по граду и околини.
Тако да је криминал и убиства свуда "равномјерно" распоређен.:mrgreen:
Тако да имаш десетине и десетине крајева, који 90-их нијесу имали ниједно убиство, дрогу, банде, а данас их имаш тамо.

Такође прије пар година су неки дјелови гета порушени. И ти црнци су расељени по разним дјеловима града и околине.
Шта мислиш да су се они промјенили са мјестом боравка?

А те стопе убиства су 50% мање него 90-их и падају сваке године

Знаш да је било теорија да се ради о неуротоксичном ефекту олова у гориву, фарбама, води? Деца рођена после почетка масовног коришћења катализатора, безоловног бензина итд су по неким индицијама мање склона насиљу.

Нулта хипотеза је да је једноставно толико људи у затворима - више него икад - да велики број криминалаца једноставно нема кад да се бави својим занимањем.

Знаш да је било теорија да се ради о неуротоксичном ефекту олова у гориву, фарбама, води? Деца рођена после почетка масовног коришћења катализатора, безоловног бензина итд су по неким индицијама мање склона насиљу.

Нулта хипотеза је да је једноставно толико људи у затворима - више него икад - да велики број криминалаца једноставно нема кад да се бави својим занимањем.

Чуо сам да је 90-их било више насиља јер су убијене главне вође па је настало расуло и борба за власт кланова
Сад се вероватно мало средило

Колко обојени упуца полицајца на сваких 28 сати?

Samo u Čikagu ubijeno prošle godine 500+ ljudi ,mahom crnaca i to od strane drugih crnaca :confused:

U vreme navodnog "ubistva" ovog Majkla Brauna, poginulo najmanje 7 drugih crnaca (plus desetine ranjenih) u obračunima crnih bandi .

A ono o čemu se tek ne priča su ubistva belaca od strane crnaca , ponekad čak i dece. Toga prosečno godišnje ima par hiljada, ali cionistički mediji zakopavaju istinu i malo ili nimalo o tome izveštavaju .

Pripadnost jednoj etničkoj grupi se ne određuje putem jezika. Razlozi su sasvim jasni : pola Afrike npr govori engleski. Da li su oni Anglo-Saksonci ? Naravno da nisu . Ima još mnogo takvih slućajeva , od kojih su nama npr najbliži Bugari. Iako govore slovenskim jezikom , sasvim je jasno da Sloveni nisu .

Drugo, današnji kavkaski narodi nisu došli na Kavkaz pre par hiljada godina, već mnogo kasnije u vreme tatarsko-mongolskih ratova (Zlatna Horda i dr) . Tu je naravno odgovor da li su oni nekad napadali Ruse - jesu, i to najuspešnije od svih osvajača . To naravno ne znači da su npr Čečeni narod žute rase (kao Mongoli) , već da imaju određeno genetsko nasleđe koje vuče na tu stranu . Turkoidi kojima pripadaju nisu jedinstvena grupa - kako se ide na zapad uticaj žute rase opada, da bi negde već počelo mešanje sa Semitima (koji su opet mešavina belaca i afričkih crnaca) . S druge strane, kako se ide na istok, turkoidni narodi sve više gube odlike bele rase pa tako već pomenuti Uzbeci gotovo potpuno liče na Mongole . Opet, u samoj Indiji kako se ide na jug, turkoidi poprimaju sve više osobina Dravida, ponegde ih od istih dele samo neki spoljni znaci kao što su brkovi i brada (maljavost lica je kod Dravida slabija) . Evo npr pakistanskih vojnika koji sa ponosom nose brkove, znajući da njegovi indijski suparnici (pogotovo oni sa juga Indije) time nikad neće moći da se pohvale. Time oni u stvari dokazuju da su turkoidi ,a ne Dravidi, što se na podkontinentu i dan-danas više ceni .

Menjaš teze. Odakle je onda nastao čečenski jezik i ostali kavkaski jezici, koji nigde u svetu nemaju srodnih, ako Kavkasci spadaju u turkijsku grupu naroda? Čečeni i njima srodni Inguši su domorodački narod Severnog Kavkaza, koji nema nikakve veze sa Turcima - https://ru.wikipedia.org/wiki/Вайнахи Mitologija: https://ru.wikipedia.org/wiki/Вайнахская_мифология Vidiš li negde ime Tengri, kako se zvalo vrhovno božanstvo kod Turaka i Mongola?

Jednostavno mi se ne piše opširnije o ovome, jer ne samo da nije tema, već se sa ovom tvojom tvrdnjom ne bi složili ni najteži ruski nacionalisti. Koji god izvor proverio, nigde nećeš naći da su Čečeni srodni turkijskim narodima ili da su stigli za vreme Zlatne horde.

Чуо сам да је 90-их било више насиља јер су убијене главне вође па је настало расуло и борба за власт кланова
Сад се вероватно мало средило

Не ради се о пар банди у сиротњским четвртима, то је општи, деценијски тренд. Сек, наћи ћу ти графиконе.

blog_violent_crime_six_large_cities_2.jpg

figure_3.jpg

Не ради се о пар банди у сиротњским четвртима, то је општи, деценијски тренд. Сек, наћи ћу ти графиконе.

blog_violent_crime_six_large_cities_2.jpg

figure_3.jpg

Да, видим...
Мада морам да кажем да је пад насиља велик, са више од 3 хиљаде 1991. на 1000 2012.

Menjaš teze. Odakle je onda nastao čečenski jezik i ostali kavkaski jezici, koji nigde u svetu nemaju srodnih, ako Kavkasci spadaju u turkijsku grupu naroda? Čečeni i njima srodni Inguši su domorodački narod Severnog Kavkaza, koji nema nikakve veze sa Turcima - https://ru.wikipedia.org/wiki/Вайнахи Mitologija: https://ru.wikipedia.org/wiki/Вайнахская_мифология Vidiš li negde ime Tengri, kako se zvalo vrhovno božanstvo kod Turaka i Mongola?

Jednostavno mi se ne piše opširnije o ovome, jer ne samo da nije tema, već se sa ovom tvojom tvrdnjom ne bi složili ni najteži ruski nacionalisti. Koji god izvor proverio, nigde nećeš naći da su Čečeni srodni turkijskim narodima ili da su stigli za vreme Zlatne horde.

Ovo nije tema o jezicima, nego o biološkom poreklu. Inače, čečenski jezik ima srodne jezike, pripada grupi severoistočnih kakvakskih jezika , koji su opet srodni ostalim kavkaskim jezicima i.t.d. Religija je takođe sporedna stvar, koja se menja vremenom .

Mene lično ne interesuju nikakvi "nacionalisti" koji pokušavaju pseudo-teorijama iz 19.veka da dokažu nešto . Ono što je važno je biologija kao egzaktna nauka, koja na osnovu DNK prati poreklo ljudi. I ta biologija pokazuje ono što je golim okom odavno vidljivo - da masa koja trenutno naseljava Aziju , od Turske do Indije i Bangladeša , ima slično (mešano) poreklo , da im je prosek inteligencije između 80 i 90 IQ , kultura takva i takva i.t.d.

Да, видим...
Мада морам да кажем да је пад насиља велик, са више од 3 хиљаде 1991. на 1000 2012.

Огроман и још увек необјашњен, посебно узевши у обзир да је задњих година економска криза. Међутим, ја данас Њујорком (да се не лажемо, Менхетном, не неким Бедфорд-Стајвесантом) могу да прошетам а да не осећам да је питање момента кад ће неко да ми набије нож у бураг ако не идем лифт-такси-лифт.

Огроман и још увек необјашњен, посебно узевши у обзир да је задњих година економска криза. Међутим, ја данас Њујорком (да се не лажемо, Менхетном, не неким Бедфорд-Стајвесантом) могу да прошетам а да не осећам да је питање момента кад ће неко да ми набије нож у бураг ако не идем лифт-такси-лифт.

To je stoga što su i cionisti primetili da je prisustvo crnaca malo neprijatno za biznis :mrgreen: , pa ih je prethodni gradonačelnik (Blumberg valjda ) razjurio sa tih "finijih" mesta . Sad ćemo videti šta će biti kod ovog de Blasija :mrgreen:

New York није ни близу оном што је некад био... На неки начин је и пример како се све може средити само кад се хоће па чак и у црначким срединама
Истина, није то као да шеташ лепим деловима Менхетна али је ок

Да море, ционисти, ЗОГ, све то. Ај' замисли да си ми то све рекао, па да не понављаш.

Dobro, Eskimi kontrolišu SAD (i NY naravno :mrgreen: ) i Eskimi su smisli da NYPD ima pravo da legitimiše a bogami i istrkeljiše svaku sumnjivu osobu, pa su to panduri iskoristili da razjure sve crnce sa Menhetna i ti sad možeš fino tamo da se šećkaš . Jesi li sad srećan ? :mrgreen:

Био сам ја као клинац тамо средином девесетих, сам, бусом и метроом од аеродрома до воза, једно вече... не знам ко ме је мркије гледао, они њихови дебели полицајци са наочарима за сунце или групе младих црнаца.

Имао сам визију да ћу да се зајебем и да изађем негде где ћу бити једини белац на десет километара... и да ће да ме нема :D Трчим низ неки булевар са руљом иза себе, а црнкиња на радију коментарише 'lookin' good, baby... all the way to Coney Island!'

Био сам ја као клинац тамо средином девесетих, сам, бусом и метроом од аеродрома до воза, једно вече... не знам ко ме је мркије гледао, они њихови дебели полицајци са наочарима за сунце или групе младих црнаца.

Имао сам визију да ћу да се зајебем и да изађем негде где ћу бити једини белац на десет километара... и да ће да ме нема :D Трчим низ неки булевар са руљом иза себе, а црнкиња на радију коментарише 'lookin' good, baby... all the way to Coney Island!'

Имаш среће што си преживео да испричаш ову причу :lol:

Šalu na stranu, krajem 80-ih i početkom 90-ih zaista je crnački kriminal počeo da ugrožava funkcionisanje Menhetna, bivali su ljudi ubijani u metrou i oko njega (pljačke i silovanja da ne pominjem) . I tad su cionisti promenili stav prema crncima, prestalo je ono "jadna ugrožena manjina" a počela je malo više da se oseća pandurska čizma. Ovo pre svega što je i ostalo stanovništvo NY postalo "liberalno" pa im crnci više nisu bili toliko potrebni . Čak su i u serijama koje su opisivale pandurski život u NY odjednom crnci postali glavni negativci (npr čuvena Law & Order: Special Victims Unit ) , što sve ukazuje da se ne radi o slučajnosti već o planu da se iskontroliše situacija .

Имаш среће што си преживео да испричаш ову причу :lol:

Мало карикирам, није ми никад ни длака са главе фалила. Више страшног сам видео у америчким филмовима него икад у животу, и скоро сви Амери са којима сам разменио две речи су били љубазни, љубопитљиви, пријатни. Нисам додуше ишао не знам у какве проблематичне крајеве и тамо лупао шамаре дилерима, али ни у Београду нисам никад ишао у нека Миријева и шта ја знам. Зашто бих?

Back