sakatilo1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.488
Хаха, изванредно.
- - - - - - - - - -
Бил' ти мало?![]()
a ti???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хаха, изванредно.
- - - - - - - - - -
Бил' ти мало?![]()
Заебанција.![]()
Нијеси ваљда озбиљно схватио.![]()
da, baš fin mladić, samo što voli napadat policiju nožem.

Ако си чуо за црначка гета.
Е то су комплекси зграда изграђени само за црнце од таксе свију који раде у Америци.
И шта се деси?
Иако им је ту дато да живе џаба, они су те зграде уништили кроз пар година. Знаш ли како изгледа дио града у који се они населе, а који је до тада важио за добростојећи? Кроз годину двије свак ко море бјежи. Они долазе и униште тај исти дио града који је само двије године прије био пожељн за живот свакоме нормалном.
И тако у круг.
I zanimljivo, uvijek se žale da im je neko drugi kriv a oni nikad,
...отишао још један амерички добровољац Богу на истину.....а баш скоро био интервју са њим и његовом УСА опремом...али *еби га..
American Donbas Battalion member dies in fierce fighting near Donetsk (UPDATES)
![]()
Tuzno....отишао још један амерички добровољац Богу на истину.....а баш скоро био интервју са њим и његовом УСА опремом...али *еби га..
American Donbas Battalion member dies in fierce fighting near Donetsk (UPDATES)
![]()

Значи "сиротиња" нагони некога на криминал, дрогу, убиства, разбојништво? Заборавио си рећи да црнци пропорционално десетак пута (по статистикама ФБИ) спрам осталих група, улазе у криминал, разбојништво и убиства...
А сиротиње има у свим групама.

Па у томе и јест проблем.
Мени су старији људи причали да су те зграде кад су изграђене биле као хотели. Кроз пар година, демолирали су их горе него зграде у некој ратној зони. А таки је случај свуда. Чим они неђе дођу вријеме је за селити. Ја сам први пет година селио једном годишње.
Јбг, нијесам имао пара, па сам морао живити у лошијим дјеловима града.
Полиција по цијели дан хапси. Дрога на улицама, банде, пуцњава.
Једном у мојој згради су упали у стан у приземљу, ради пљачке. Дошло је до пуцњаве... а стара је уграда, дрвени подови. Тако да смо и ми добили метак кроз под који је завршио у плафону. Срећа па нико није био код куће...
Arkan, Joksa, Giska, Ljuba Zemunac, Centa i ostali pa su ih opet ovde svi smatrali herojima, modernim Hajducima i Robin Hudovima i nekakvim vitezovima asfalta
Јашта морИ.Moracanin :
Pa kad neko odrasta u takvoj sredini i tu se formira kao licnost onda on za drugi zivot i ne zna.
Ali cak i tamo vecina ljudi nije takva i ne gledaju blagonaklono na to , mada daleko od toga da je to i nama nesto strano , i mi smo imali gomilu njih sto su se bavili raznim sumnjivim poslovima i sto su otimali od onih sto imaju (po Zapadu) , recimo Arkan, Joksa, Giska, Ljuba Zemunac, Centa i ostali pa su ih opet ovde svi smatrali herojima, modernim Hajducima i Robin Hudovima i nekakvim vitezovima asfalta , koji su tezili nekoj svojoj slobodi i isterivali neku svoju pravdu i koji su maltene stekli nacionalnu slavu na konto toga.
Takodje i oni su se cesto vodili tim rezonom , ah taj zapad, te Svabe oni su nas kinjili vekovima unazad , pljackali nas , pa idemo sad mi malo njima da pokazemo ko je glavni.
То сте све ви криви, што им не дате државу.
Meni je to donekle jasno.
Tamo su odrastali od malena i na takav način života navikli.
To postaje tradicija da žive u nekoj svojoj "slobodi" i haosu, da rade šta hoće, kradu, tuku se, švercaju, otimaju od onih što imaju i to smatraju herojstvom.
Razvio se onaj odnos MI (crnci) i ONI(bjelci).
Нема ништа релативно у дивљењу олошу.
Дивиш се олошу == и сам си олош. Врло једноставно. Одани џентлменски олош са манирима... батали те глупости.