carapaUkletogHolandjanina
Ističe se
- Poruka
- 2.758
ali si smatrao da je njeno dupe dobro mesto za uvlacenje tvoje ruzne face............
ali onda nije ***** , zar ne

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali si smatrao da je njeno dupe dobro mesto za uvlacenje tvoje ruzne face............

ali onda nije ***** , zar ne![]()
u ceperskom smislu............
mrgreen
:S proslo mi kroz glavu da nisi trandzamrgreen
Ali svasta mi prolazi kroz glavu risntli , definisala sam "ibm"
Eto, tako recimo, danas se vozim i gledam napolje, i mozak mi je toliko na naponu da automatski definisem stvari cim ih vidim:S
Procitam obuca baldinini i pomislim Italija je najveci izvoznik obuce u juznoj evropi, procitam IBM i kazem u sebi, IBM svetski priznat proizvodjac kompjuterske tehnologije
i tako svasta jos nesto, a da ne spominjem da malo spavam, al to mi uopste ne smeta, samo me mozak boli

kako je tebi do jaja...i vrati stari avatar, sve tripujem da je neko novi...![]()
Dale, košulja, rawroar, malopre sam nosila istu takvu, pozajmljenu naravno. (:

David Coverdale iz mladjih dana![]()
Nije sto si mi brat, al' si stvarno <3

znas ono kad ti se krevet pokvari, pa ti gurnes glavu da popravis i izvadis i ono federi el si to radio :[
e, imas madzora na glavi
ko federiznas ono kad ti se krevet pokvari, pa ti gurnes glavu da popravis i izvadis i ono federi el si to radio :[

@limun:
***,gde je fotografisano ovo zadnje..............?
prelepo je......![]()
Ah od toga ima čitav fotosešn, ako imaš faesbuk dodaj me pa tamo imaš par albuma o tome...
To je neka vukojebina na hiljadu i nešto metara nadmorske visine gdje je moj tata odlučio da pravi vikendicu, da imam gdje otiči na roštilj kad budem stariji...

E,na ovoj drugoj deluješ baš zlokobno.xD
Beše baš lepo dete.![]()