Naše slike...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u ceperskom smislu............

proslo mi kroz glavu da nisi trandza :eek: mrgreen

Ali svasta mi prolazi kroz glavu risntli , definisala sam "ibm"
Eto, tako recimo, danas se vozim i gledam napolje, i mozak mi je toliko na naponu da automatski definisem stvari cim ih vidim:eek: :S
Procitam obuca baldinini i pomislim Italija je najveci izvoznik obuce u juznoj evropi, procitam IBM i kazem u sebi, IBM svetski priznat proizvodjac kompjuterske tehnologije
i tako svasta jos nesto, a da ne spominjem da malo spavam, al to mi uopste ne smeta, samo me mozak boli

proslo mi kroz glavu da nisi trandza :eek: mrgreen

Ali svasta mi prolazi kroz glavu risntli , definisala sam "ibm"
Eto, tako recimo, danas se vozim i gledam napolje, i mozak mi je toliko na naponu da automatski definisem stvari cim ih vidim:eek: :S
Procitam obuca baldinini i pomislim Italija je najveci izvoznik obuce u juznoj evropi, procitam IBM i kazem u sebi, IBM svetski priznat proizvodjac kompjuterske tehnologije
i tako svasta jos nesto, a da ne spominjem da malo spavam, al to mi uopste ne smeta, samo me mozak boli

kako je tebi do jaja...i vrati stari avatar, sve tripujem da je neko novi...:mrgreen:

34dpxeq.jpg

:mrgreen: :per:

:neutral:
e, imas madzora na glavi

ko federi :hahaha1: znas ono kad ti se krevet pokvari, pa ti gurnes glavu da popravis i izvadis i ono federi el si to radio :[

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back