Svetozar ot Ružičić
Veoma poznat
- Poruka
- 12.328
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

za sve one koji su trazili da me vide u akciji...
njenu facu sam morao da zamaglim.. ***..tako mi receno...a ovo okolo , sve iskorisceni kondomi , to ne treba da vidite... :X
inace , slikano septembra...
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL !!!![]()
I sta ste radili nakon sto ste se slikali?
'Vatao je za sise u mraku dok mu ova nije spucala samarcinu (pretpostavljam).
neee, pokusao je da je napije sokicem od borovnice......ali ipak mu nije dala,rekla mu je da ja sa njim samo zato sto voli sokice od borovnice....zato sto je ovo vec 1000 put da pokusava njjime da je napije
ahahaha, jokilip, stvarno si deckic pomerecen s' pamecu...
Bolje da si jos jednu sliku trbusnjaka postavio...
omg, otkad nisam devojcicu "yebao" preko pantalona...ahaha, secam se da sam u vrticu to radio non-stop![]()

za sve one koji su trazili da me vide u akciji...
njenu facu sam morao da zamaglim.. ***..tako mi receno...a ovo okolo , sve iskorisceni kondomi , to ne treba da vidite... :X
inace , slikano septembra...
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL !!!![]()
neee, pokusao je da je napije sokicem od borovnice......ali ipak mu nije dala,rekla mu je da ja sa njim samo zato sto voli sokice od borovnice....zato sto je ovo vec 1000 put da pokusava njjime da je napije
i da dodam....joklip..jadan si...jako -.-
nemoj neko da je reko da se ne slaze p.icku cu da mu polomim !Svecano Mallu-Sllatku i Jokilipa proglasavam za muza i zenunemoj neko da je reko da se ne slaze p.icku cu da mu polomim !
potpuno si u pravu...slazu se savrseno...oboje glupi, oboje visine metar i sumska jagoda, priblizno godiste...ma pravi si matchmaker !!![]()
kako ste bezobrazni, ccc
mislis na moj predjasnji post ili....?

viiiiiiiiiiiiiiii