Svetozar ot Ružičić
Veoma poznat
- Poruka
- 12.328
Iskreno, u prvi mah mi se ucinilo kao da je photoshop-ovala sliku i umetnula svoju glavu. Nesto oko tih obrva i tog pogleda me je preslo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa ko bi drugi nego TozicLol, Tozic iz Svilajnca?xD

Ti gejevi su smuvali ribe,koje ti ne mozes ni da sanjas...a jos gore da imasIzgledate nekako, ono, gej.

Istina , oko gejeva se uvek motaju najbolje ribe , valjda ih smatraju za drugarice ***** li ga ...Ti gejevi su smuvali ribe,koje ti ne mozes ni da sanjas...a jos gore da imas![]()
![]()

Istina , oko gejeva se uvek motaju najbolje ribe , valjda ih smatraju za drugarice ***** li ga ...![]()

procitale su u kosmopolitenu da je ove sezone totalno IN imati gej best frienda![]()

Pa da , a secam se i Natasa Bekvalac se jedno vreme po gradu stalno vukla sa nekim fegetom .![]()

Teo ja to da radim ,vuces se sa nekom fuksom punom kesha i placa ti debelo da joj govoris sta da obuce,najcesce ono najskuplje i najgadnije,voda te po fancy restoranima i klubovima , smrcete koks ko na takmicenju ... i milina Bozija , al yebiga kad nisam gej ili bar isfeminmiziran pa nisam za taj posao . 
To se sada zove stilista .Teo ja to da radim ,vuces se sa nekom fuksom punom kesha i placa ti debelo da joj govoris sta da obuce,najcesce ono najskuplje i najgadnije,voda te po fancy restoranima i klubovima , smrcete koks ko na takmicenju ... i milina Bozija , al yebiga kad nisam gej ili bar isfeminmiziran pa nisam za taj posao .
![]()

Istina , oko gejeva se uvek motaju najbolje ribe , valjda ih smatraju za drugarice ***** li ga ...![]()
Uvek ***** oko njega, a jos ce ume da ti da savet kako da se sredis, a da ne ispadnes selja.