honey colored eyes
Poznat
- Poruka
- 7.683
pa pogledaj ga kako se namrstioo... neka ostavi tu facu za sahrane 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A samo me cudi na sta ste trosili kondome?! Dr*ali u njih pa bacali na devojcice ili...? o.O Mislim, kad se vec prckate preko pantalona...

Idu dve ribe ulicom,jedna je lepa a druga takodje iz Novog Sada![]()
delujem slogirano i smoreno jer sam u to vreme jako malo spavao i dan pre toga sam raskinuo sa ribom pa sam bio izbedacen do jaja...
brate ae ima jos neko da ostavi komentar zasto imam smorenu facudelujem slogirano i smoreno jer sam u to vreme jako malo spavao i dan pre toga sam raskinuo sa ribom pa sam bio izbedacen do jaja...
nemam ja komplekse pa da samo kacim sliku neku gde sam ispao do jaja i gde blistam![]()

Jel si se bar olesio na toj slavi da ubijes tuzu ?brate ae ima jos neko da ostavi komentar zasto imam smorenu facudelujem slogirano i smoreno jer sam u to vreme jako malo spavao i dan pre toga sam raskinuo sa ribom pa sam bio izbedacen do jaja...
nemam ja komplekse pa da samo kacim sliku neku gde sam ispao do jaja i gde blistam![]()

brate ae ima jos neko da ostavi komentar zasto imam smorenu facudelujem slogirano i smoreno jer sam u to vreme jako malo spavao i dan pre toga sam raskinuo sa ribom pa sam bio izbedacen do jaja...

Getto, zašto imaš tako smornu facu?
Koje? Jel' zbog toga što Ghetto ima tako smornu facu? Pitam se zbog čega...
Tek sad vidim ovo. Ahahahah, jao, dechace, da ti znash samo kakve sam devojke ja imao.Pa ko bi drugi nego Tozic![]()
Ti gejevi su smuvali ribe,koje ti ne mozes ni da sanjas...a jos gore da imas![]()
![]()
Mlad si ti josh, mlad.
Ghetto ce vas zabavljati u medjuvremenu 

nisam dugo svracala...

Aaa, plave oci...lepo, Ver, lepo...
![]()
![]()
Ispravljeno.