Nase slike vol.2

ahahaha, jokilip, stvarno si deckic pomerecen s' pamecu... :rotf:

Bolje da si jos jednu sliku trbusnjaka postavio... :lol:

omg, otkad nisam devojcicu "yebao" preko pantalona...ahaha, secam se da sam u vrticu to radio non-stop :hahaha:

ahahaha, jokilip, stvarno si deckic pomerecen s' pamecu... :rotf:

Bolje da si jos jednu sliku trbusnjaka postavio... :lol:

omg, otkad nisam devojcicu "yebao" preko pantalona...ahaha, secam se da sam u vrticu to radio non-stop :hahaha:

Bas je kraljina :mrgreen:

haha kad smo vec kod vrtica ja sam se sa drugaricama igrao perverzija(i pocetkom osnovne) :lol:
Fazon, ja im izvadim kitu a one meni pokazu vadzajnu
Bilo ih je koje su volele da je onako razvlace i igraju se :lol:

neee, pokusao je da je napije sokicem od borovnice......ali ipak mu nije dala,rekla mu je da ja sa njim samo zato sto voli sokice od borovnice....zato sto je ovo vec 1000 put da pokusava njjime da je napije

sta koji?!?! ljudi ja ovo nisam stvarno pisala....ostavila sam otvorenu krstu,a dala bratu komp....koji bolid ne verujem....ako u jos nekim temama ima nekih retardiranih postova sa moje strane koji su postavljeni danas poslepodne,obavestite me....koji kreten jujuju -.-

potpuno si u pravu...slazu se savrseno...oboje glupi, oboje visine metar i sumska jagoda, priblizno godiste...ma pravi si matchmaker !! :D

1.nisam glupa,glupa ti keva kad te rodila 2.ako je tebi 175 za devojku metar i sumska jagoda,idi ubi se molim te! P.S. geto,zanimljiva mi je tvoja sala...nemoj da mislis da se ljutim,znam da primim salu na svoj racun....a ti vlado,teraj su u p.icku mat.erinu ;) pozdraaaav
P.P.S.vlado,ovo i ako je bio pokusaj sale,za mene je bila uvreda...

Poslednja izmena:
samoreklama, samoreklama!!z:mrgreen: viiiiiiiiiiiiiiii
samo sto su sve slike matore nekoliko meseci najmanje..novih nemam...a i nisam interesantna ovako u pizami all day long

29535_1140075918150_1715008848_260587_7662728_n.jpg

Image0015.jpg

Image0097.jpg

Image0135.jpg

08102010914.jpg

:nosijelku::nosijelku::nosijelku:

Back