Nase slike vol.2

ajde funy stavi neku noviju sliku, nije fora da stavljas slike iz perioda kad si izgledao normalno, i ja sam na pocetku srednje bio lep decko, a vidi me sad xD a ne ozb, najvise visis na forumu a samo si dva puta stavio sliku.. :D

ajde funy stavi neku noviju sliku, nije fora da stavljas slike iz perioda kad si izgledao normalno, i ja sam na pocetku srednje bio lep decko, a vidi me sad xD a ne ozb, najvise visis na forumu a samo si dva puta stavio sliku.. :D

Nisam je ja ni postavio. :lol: A i sad sam mator i ružan, nema smisla da postavljam slike samo da bi mi urmašice prestale davati. jeez :confused:

To je zato sto je orginalni fanisa prodao smekerski account na krstanu sa opasnim imidzom za 100 evra i potrosio pare na ***** i vinjak.

Talkin 'bout easy money.

Pa jaaaaaaao, Fanisa ti li si srce? Super kosica :zper: :mrgreen:

To je 8-9 god. mlađa verzija mene, tako da...ne.

Le Me pre 10 godinica.

426076_4345347753342_1539048930_n.jpg

Da ne dodje do zabune, desno sam ja :lol:
Ne mogu da nadjem jednu u kolicima, to je tek smejurija.

@Talaaa

Ajde, Talo, zajebala si i mene, najbolje stavi neku sa ultrazvuka... :mrgreen: Nismo na fejsu, naši smo. :mrgreen:

P.S. Simpatično si detence bila, odmalena se smucaš sa dečaci. :per:

Sad sam se setila te slicke pa sam morala i da je okacim xD Mada mogu da potrazim i ultrazvuk :p
To mi je kumce breee..
A ne ne, ja tvoju Petar Pan sliku nisam videla. Tako da samo ultrazvuk i mogu da okacim.

Back