Nase slike u mozaiku 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
oooo dobar dan Mozaičari :uja:

Danas imamo soc-realistične priče u slikama :lol:
..
Pozdrav za sve :heart2:

- - - - - - - - - -

ova plaža što gori i burek me i dalje mame :lol:

:bye:

- - - - - - - - - -

A ima i u mom gradu ista prica sa hotelom.Kazem "mom" mada ja zivim izvan grada ali ga smatram svojim.Hotel je nekad bio jedan od najboljih i najlepsih u Sumadiji a danas je ruina na 10 spratova u samom centru koja ne samo da ruzi grad vec ce uskoro postati i opasna za prolaznike.Bas cu postaviti slike kad dospim.Eh,sta ti je tranzicija...

ej, ćao Kris :zag: vidim te :lol:

evo jedna ruža ipak od juče :cvet: dok ne dođe Jaga i ne kaže nam, gde to letujemo :lol:

uK0Jod.jpg

- - - - - - - - - -

:bye:

- - - - - - - - - -

A ima i u mom gradu ista prica sa hotelom.Kazem "mom" mada ja zivim izvan grada ali ga smatram svojim.Hotel je nekad bio jedan od najboljih i najlepsih u Sumadiji a danas je ruina na 10 spratova u samom centru koja ne samo da ruzi grad vec ce uskoro postati i opasna za prolaznike.Bas cu postaviti slike kad dospim.Eh,sta ti je tranzicija...

eh :confused: stvarno šta ti je ta tranzicija...opet je najlepše u prirodi kako god pogledaš

"Ovo ti je kume - Pariz!" :lol:

Jel ovo sa Tajlanda?Videh da su tamo neke ludacke vrucine.Topi se sve zivo.

Nije, ali pravimo se kao da jeste...:lol:
oooo dobar dan Mozaičari :uja:

Danas imamo soc-realistične priče u slikama :lol:
..
Pozdrav za sve :heart2:

- - - - - - - - - -

ova plaža što gori i burek me i dalje mame :lol:

Danchitj Tessa...:zag:

Net me zeza...:namcor:

Josh dve ''gorutje''...pokushaj peti! :evil:

10xdk08.jpg

24e28sp.png

- - - - - - - - - -

ej, ćao Kris :zag: vidim te :lol:

evo jedna ruža ipak od juče :cvet: dok ne dođe Jaga i ne kaže nam, gde to letujemo :lol:

uK0Jod.jpg

- - - - - - - - - -

eh :confused: stvarno šta ti je ta tranzicija...opet je najlepše u prirodi kako god pogledaš

Priroda i ruzheeeeeeeeee...:zaljubljena:

I....:namcor:

Poslednja izmena:
sa telefona sam :lol:
...
Maki fotka je fenomenalna...meni su licno ove double exposure kompozicije najdraze.
....
ja da se pitam...najvise bih radila takve fotke i eksperimentisala sa hue vrednostima.
..
to mi je bas onako najdraze.:heart:
..
inace ovaj pogled ponoci ne znam sta bih rekla..iskreno onaj zbunjeni pogled u nebo i skretanje teme bi bio nuzan cini mi se:lol:
..
a sto se tice upecatljivosti ove fizionomije...suvisne su reci
..
hvala na ovom gestu :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back